Könnyű és gyors fogyás rostdiétával - velem tart valaki? (beszélgetés)
Sziasztok!
Jól hangzik amiket írtatok :)) majd mindjárt megguglizom a neten ezt a diétát, régebben csináltam zabpehely diétát, az is remekül faragta a pocit lefele :) sztem hasonló ehhez, csak itt még több rostot engedélyez.
Jó lenne leadni a pocimon azt a plusz 3-4 kg-t még... ez itt ragadt rajtam, és nem nagyon tudom mozdítani, kb havonta ha fél kiló lement mostanság.
Szia, igen, igen, a mennyiség leginkább a gond, pedig nem vagyok ilyen nagyevő, de menzi előtt már egy héttel bélpoklos leszek:) Mindig ilyenkor híztam - szépen lefogytam havonta 2-3 kg-ot, aztán menzi előtti zabarohamokkal egy hét alatt visszahíztam mindet. Van erre homeopatás bogyó, lehet, ki kéne próbálni.
Cigileszokás... hú, nagyon megértelek. Én is nagyon sokat ettem utána, egyrészt jobbak az ízek, másrészt éhes voltam, harmadrészt hogy legyen valami a számban a cigi helyett... Hát 6-7 kg-ot felszedtem a leszokással, pedig erőlködtem diétákkal közben... sajna az ember anyagcseréje is lelassul, és 300 kalóriával kevesebbet égetsz el cigi nélkül, mint cigivel. De gondolj arra, hogy ha már leszoktál, a legnagyobb akaraterőt követelő dolgot már megcsináltad - mit neked már egy kis diéta:D
Hát, nem tudom... El szoktam olvasni a naplód, szerintem nagyon szigorú vagy magadhoz sokszor. Tök jó dolgokat eszel, néha egy pici bűnözés meg belefér. Talán a mennyiségen van a lényeg....
Nektek nincsenek evőrohamaitok? Nekem bizonyára a cigi miatt is, hogy 5 hete leszoktam róla.... Utálom ezt....
Egy fogyinál az időzítés nagyon fontos, nem is érdemes rosszkor elkezdeni. Németországban biztosan jobb sorotok lesz.. én sose mertem, nem vagyok jó idegen nyelvekben. Gratula a bátorságért, tuti megéri:)
Ebben a diétában nekem az is tetszik, hogy fokozatosan fel lehet építeni. Most még én is túl sokat eszek és van pár bűnözés, de majd egyre javulni fog. Nemcsak a kilókat, a rossz szokásokat se egy nap alatt szedtük fel... és én már csináltam léböjtöt pl., ami után hetekig azt se tudtam, mit egyek... nem érdemes nagybaltával nekiesni az életmódváltásnak. A rostdiéta meg ezt meg se követeli.
Jövő hét csütörtökön fogok kiköltözni Németországba végül a Kedvesemhez, ott majd jobban oda tudok figyelni én is erre. Most egy hetem van itthon, nyilván másról sem szól az életem, csak hogy találkozok még a barátaimmal, akikkel azért beülünk ide-oda...
Azért valamennyire próbálkozok, de nem az igazi.
Nagyon ügyik vagytok, én addig is tanulok Tőletek. :-)
Sajnos nekünk "messze még a hajnal":))) de azért már kb 15 kg-nál járunk fejenként. Talán év végéig sikerül még ugyan ennyit ledolgozni.:)
Milyen érdekes, hogy amikor kell a megerősítés, akkor megérkezik. Valószínű, hogy számodra ez az ideális étrend a kívánt cél eléréséhez, ezért találkoztál egy ilyen módszerrel karcsúsodott ügyféllel:)
Szia, mi mást ettél ma?
Nekem nem túl jól sikerült a mai napom, mert nem ettem délután 4-ig, egyszerűen munka munka után jött. Akkor tk. kenyeret (vettem ilyen alnaturás kenyeret, nem túl olcsó, 400 ft pár szelet, de kettő totál eltelít belőle), sajtot, zöldségeket, de most este nem bírtam már, és egy (igaz, a kisebbnél is kisebb) tányér sajtos spagetti is becsúszott... no majd holnaptól már nyugi lesz a munkában, jobban tudok figyelni is.
lehet, hogy első héten "lemegy" 3 kiló, de csak azért, mert beindul az anyagcsere.
Gyakorlatilag mi igyekszünk átszokni erre a fajta étkezésre, fogyunk is, és próbáljuk kerülni a zsíros, cukros és fehér lisztes dolgokat (nem mindig sikerül:) ). Viszont mozgunk is mellette. Én nem mernék fél kiló kenyeret megenni:))) Szóval azért figyelmi kell arra, hogy a bevitt kalória kevesebb legyen, mint az elfogyasztott kalória.:)
Szia! 168 cm vagyok. Nem túl magas, de nem is alacsony.
Itt a Hoxán nagyon jó kis cigi-leszokós fórum van, csak ajánlani tudom. :-)
Vettem gyümit mára, a reggelim is teljes kiőrlésű péksüti volt. Te miket terveztél be enni?
Szia, én is csaknem így voltam, 5 éve küzdök, hogy 70 alá menjek, így híztam meg 78-ra:D Aztán pár hónapja megembereltem magam (pasiügy:)), és (nagyrészt a Level-diétával) végre sikerült átlépni a bűvös 70-est. Azóta vissza-visszaugrik rá a mérleg, mikor elengedem magam, de mindig gyorsan észbe kapok. Ez a rostdiéta nagyon tetszik, mert nekem nagyon nehezen megy már le 5 évnyi fogyózás után, és ráadásul itt lehet enni. Most épp menzi előtt vagyok, úgyhogy felenném a holdat is. Mozgásra még nem vettem rá magam, majd úgy 65 kg-nál:)
Gratula a cigileszokáshoz, kemény ügy ám. Én is leszoktam már vagy 5-ször, majd nemsokára jön a hatodik (és utolsó:)).
Tegnap épp kész öntetet tettem a salira, de abban van cukor, így ma csak joghurtot kevertem össze tört fokhagymával, mustárral meg fűszerekkel, fini lett... Te hány centi vagy? Neked se sok plusz van már hátra, kb. egyforma munka áll előttünk:)
Kedves Inkarnáció! Tök jókat írtál, most teljesen fellelkesedtem! :-)
A tejszín valóban nem volt sok az ebédben, meg tényleg nem is ez volt a fő momentum, hanem a barna rizs, meg a sali. Te milyen önteteket raksz a salátákra?
Nagyon szépen lefogytál egyébként. Én most szoktam le a cigiről, felszaladt olyan 3 kg simán, mert elkapott egy-egy evőroham. Most 73,5kg vagyok, olyan 65-re szeretnék lemenni, de 70 alá az elmúlt 5 évben nem sikerült, pedig sokat mozogtam mindig... majd most!!!!!
Sziasztok! Jól hangzik ez a diéta, és valóban nem nehéz betartani. Szeretem a zöldségeket, gyümiket, és a teljes kiőrlésű cuccokat is.MOndjuk a mai reggelim nem igazán sikerült így, mert egy szelet pizzát ettem, de mentségemre szóljon, hogy még nem olvastam ezt az oldalt. :-D
Ti miket esztek? Főleg az ebédekre vagyok kíváncsi. Ma a lakótársam kérésére tejszínes csirkét fogok csinálni párolt zöldséggel és barna rizzsel. Lehet, valami salit még összedobok hozzá. Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Gyors fogyás, szigorú diéta.2008.szeptember22-től.
- Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért?
- Könnyű módszerek a fogyás és az egészséges étkezés érdekében
- Fogyókúra alatt fogyasztható-e Danone Fenséges/Könnyű és Finom?