Könnyebb lenne az életünk, ha... (beszélgetés)
ha...
mindig minden úgy történne, mit ahogyan azt elterveztük.
Én szubjektív véleményemet írom le a kérdésre válszolva, a teljesség igénye nélkül.
Könnyebb lenne az életem ha:
- nem kellene órákat utazgatni, hogy elérjek a célhoz, mert ritkán járnak a buszok, villamosok, metró.(Ráadásul mindíg zsufolt és drága!)
- nem vernének át lépten-nyomon a vásárlásoknál.(Visszaélések vannak az élelmiszerek és egyéb termékek minőségét ill.)
- 42 évi munkaviszony után magasabb lenne a nyugdíjam.(Nem kellene vizitdíjat, ápolási díjat, tandíjat stb fizetni.)
- nem öntené el az országot, a környezetemet a szemét.(Már külföldrői is ide hordják kamionokkal.)
- nem kellene segítenem azokat az embereket, akiknek kilátástalan az életük mások segítsége nélkül. (Esélyük sincs, hogy jobb legyen!)
- utalva Babikitty hozzászólására, ha az emberek több toleranciát, szeretetet nyújtanának egymásnak és nem csak a pénzről szólna az életünk!
Én speciel nem szeretek ilyenen gondolkozni álmodozni, mert a valóság úgy se ez...
Olyan a világ sajnos amilyen, megváltzoztatni nem lehet mindenkit, és mindent...
Én próbálom a saját életemet boldoggá tenni....és nem azon töprengeni ki miért milyen.
Konnyebb lenne az eletunk, ha az emberek jol kijonnenek egymassal, es felfognak azt, hogy a szerelem es a szeretet fontosabb, mint a kapzsisag,es nem lenne gyulolet a vilagon...
Az elobb elfelejtettem hozzatenni, hogy ezt nem vitaforumnak szantam, tehat ne valaszoljunk egymasnak, pusztan a velemenyunket irjuk le, ki mit gondol?:))
Ti mit gondoltok, mivel lehetne konnyebbe tenni a mindennapi eletunket?
Akar a komoly, akar a humoros oldalarol nezve?:)))
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Együtt könnyebb lenne:)
- Biosz emelt mellé egészségügyi alapismeretek érettségi lenne könnyebb, vagy a közép kémia?