Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Koldusok, kéregetők fórum

Koldusok, kéregetők (beszélgetés)

1 2
2009. febr. 12. 10:01
Nálunk olyan is előfordul, hogy izmos, 30-as férfi kéreget az áruház előtt. Az ilyeneknek mégis hogy van bőr a képükön, mikor simán elmehetnének dolgzni?
11. psycheee (válaszként erre: 8. - Rebeka74)
2009. febr. 12. 09:59

Hát, ezen akadtam ki én is. Az Interspar parkolójában egy tök normálisan felöltözött lány odajön, mikor pakoljuk be a holminkat a kocsiba (karácsonyi nagybevásárlások egyike). Előhúz egy életnagyságú képet, hogy nézzem ezt a kislányt, aki temészetesen az egyik barátjának a lánya, és mekkora beteg és az én pénzem szükségeltetik azért, hogy ő meggyógyuljon.

Látszatra ő egy olyan nő volt, mint bármelyikőnk.

Én értem, hogy segíteni akar, de hova tűnik a tapintat és az ép elme belőle??

10. rebeka74 (válaszként erre: 9. - Tóth Ádám)
2009. febr. 12. 09:57
Az lehet de közelebb áll hozzá a maffia kifejezés,mint a rászoruló..
9. Tóth Ádám (válaszként erre: 8. - Rebeka74)
2009. febr. 12. 09:55
Oké, de az nem is koldus...
2009. febr. 12. 09:50
A multik parkolójában "beteg gyerekeknek" gyűjtögetőktől fordul ki a gyomrom,mikor leparkol a legújabb BMW-vel,és 500.-ért vegyél meg tőle egy 30.-os képeslapot... Mikor mondom neki o.k csak adjon csekket mert adakozok én csak nem így,hát rögtön leszek minden csak nem rendes ember...
2009. febr. 12. 09:44
Azt gondolom,hogy az igazán szerencsétlen,nincstelen emberek nem mutogatják,hivalkodnak a szegénységükkel.Sőt,inkább vissza húzódóak és igyekeznek nem szem előtt lenni.A kéregetők többsége munkanélkül jut pénzhez,és talán jobban áll mint akitől a kunyizással hasznot húz.
2009. febr. 12. 09:43
Olykor-olykor ételt szoktam nekik adni, pénzt sosem. Az ételnek eddig mindig örültek. :-)
2009. febr. 12. 09:38
Nálunk az egyik bolt előtt van egy bácsi, aki visszatologatja a kocsikat. Mindíg odaadom neki, és még meg is toldom valamennyivel. Vidéki kisvárosban lakok, itt nem jellemző a jelenlétük.
2009. febr. 12. 09:38
régebben én még adtam, de mostanában rájuk sem nézek. a gyerekektől úgy is elveszik a pénzt, a felnőttek meg gondolom elisszák.
2009. febr. 12. 09:35
Soha semmit nem adok senkinek. Utálom, hogy olyan erőszakosak!
2009. febr. 12. 09:34
Én nem adok nekik semmit. Tavaly kértek tőlem 200 Ft-ot kenyérre. Mondom jó, menjünk be a boltba és megveszem a kenyeret. Na, erre még én voltam a gonosz meg a rossz, kígyót, békát üvöltött rám.
2009. febr. 12. 09:32
Te adsz e pénzt, vagy esetleg mást a koldusoknak? Ha igen, nem gondolod, hogy épp ezzel tartjuk fent ezt a maffiát?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook