Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » KIt hogyan kért meg a párja?Hogy volt az eljegyzés?Mikor lesz esküvő?Mióta vagytok együtt? fórum

KIt hogyan kért meg a párja?Hogy volt az eljegyzés?Mikor lesz esküvő?Mióta vagytok együtt? (beszélgetés)

1 2
2010. jan. 3. 15:38

Szia, mi 2008 febr. 16-án jöttünk össze, júliusban az érettségi után összeköltöztünk.

2009 májusában (30-án) volt az eljegyzésünk, itthon tartottuk, a család és pár rokon meg ismerõs volt itt csak, mert nem akartam nagy felhajtást. Szerintem az eljegyzés nem kell nagy legyen, majd csak az esküvõ. Együtt vettük meg karikagyûrûket, mindenben együtt döntünk, ezt is ketten akartuk, hogy legyenek szépek, tetszedjen mindkettõnknek. Vacsorával egybekötött stb. leánykérés nem volt, ketten simán megbeszéltük, hogy eljegyezne, én igent mondtam. õ bejelentette anyuéknak, meglepõdtek, örültek :)

2. évesek vagyunk az egyetemen (ugyanazon, egy szak, egy osztály...), az esküvõt csak késõbbre tervezzük, most pénzt gyûjtünk erre-arra. Egyetem alatt nem lenne jó, lehet, hogy az egyik nyáron, vagy csak a 3. év végén. Majd eldõl. Az a fõ, hogy minden tökéletes, imádjuk egymást, jól vagyunk mindenféleképpen.

2010. jan. 3. 15:30

szia mi 5 éve voltunk együtt

nálunk olyan igazi eljegyzés nem volt

sajnos én nem agyok egy romantikus típus

a férjemmel beszélgettük erről, és azt mondta, hogy mennyek hozzá, legyek a felesége és 1,5 hónapra rá házasok voltunk

eskövő előtt megvettük a gyűrűket

de az esküvőnk meseszép volt, de nem túl nagy

nekem álomesküvő, hogy mindig emlékezzek rá

gratulálok nektek, és sok boldogságot kívánok

2010. jan. 3. 14:47

MI 3 éve 2 hónapja voltunk együtt mikor megkért,2009 május.váratlanul,felhivta a szüleimet,megkérte tölük a kezem,másnap megvettük a gyűrűket.esküvő idén lesz:-)

Kinél hogy volt?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook