Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Hello mindenki, talalkoztunk biscuit-tel, a fiam elkezdett sirni mire o is megerkezett, termeszetesen a hiszti megvolt hazafele, aztan mire hazaertunk megnyugodott...pedig tokre ehseg jeleit mutatta, de meg azota se evett...:)
Tok jo volt, igaz csak vagy 10 percre taliztunk...na majd meg legkozelebb tobbet:)
Kepzeljetek Kisendre fogdossa a jatekot a kisagy szelen es megprobalja a szajahoz huzni:) csak nem megy neki es ideges lesz:)
Jo setalast Nektek Adali es Biscuit! Olyan szep ido van, ragyogo napsutes! Lehet mi is megyunk kesobb.
Apukam penteken megy haza :((. De a ferjem tegnapelott ota itthon van 2 hetig Paternity Leave-en.
Csinita, kar hogy nem gondolkoztam hamarabb, megsporoltam volna £15 :DDD mindegy, ugyis kb 3 honap alatt kinovi ezt a valamit, a kovetkezot meg majd akkor takarobol csinalom :))) bar lehet addigra mar nem lesz szukseg ra.
Orulok, h vegul en is az Angelcare mellett dontottem, arrol sokkal kevesebb rossz tapasztalatot hallani, mint mas legzesfigyelokrol.
Judy, en mar vettem is sokminden e-bayen meg adtam is el. Nem tul bonyolult sztem tranzakciokat lebonyolitani, kell hogy legyen paypal account-od, barmikor keszithetsz egyet.
Ha eladsz e-bayen, akkor van egyszer a hirdetesi dij ez viszonylag olcso es vannak neha ingyenes napok, plusz eladas utan 10% jutalekot kell fizetned nekik. Nemtudom, mennyire ertheto, sztem bonyolultabban irtam le, mint amilyen az egesz :) Lehet amugy erdemes lenne megtartani a ruhacskakat hatha jon a kisteso hamarosan ;))
Adali, sajnalom, hogy sz@r ejszakad volt! Nekunk Angelcare legzesfigyelonk van es eddig meg egyszer sem riasztott be. Kopp-kopp-kopp!
Orulok, hogy ujra van internet Nalatok.
Jo reggelt Lanyok!
Pandamama, Anyapocak, de jo hallani Rolatok!!!
Csajszi, ez a kendo egyebkent tenyleg jo. Bar mi nem vettunk, mert egy egyszeru kis takarobol is meg lehet csinalni. Eloszor haromszogbe hajtod a pledet, bele teszed a babat es utana egyik oldalt beturod, masik oldat beturod es kesz. Nem tudja magat kioldani es iszonyu jot alszik benne. Nekunk ezt a korhazban mutattak es bevalt. :))
Sziasztok!!
Szeretnem megkerdezni,hogy tudjatok e ,hogy angliaban miert nem csinalnak NST-t?Ti nem aggodtatok emiatt?
nos, epp most szallt el,amit irtam. Befejeztem a fozest, es ultem volna le viasat-ot nezni akrimiket, de elment a jel es se kep, se hang. :( aztan, elszallt a net is. Azota visszajott a teve es a net is, csak el ne kiabaljam.
Legzesfigyelo? ugyanazunk van, de gyerek hianyaban egyelore nincs tapasztalat.
En jacket potato-t csinaltam, penteken meg toltott csirkecomb lesz, jo sok, es a fele megy a fagyoba, mert most mar azunk is van.:)
Tegnap ettuk meg a rakott teszta maradekat. Marhahusi spagettisen megcsinalva + 2 cukkini+ 1 padlizsan. Tesztaval osszekeverve, tetejere tejfollel elkevert sajt es megy a sutobe.
Ugy megennek egy kis pogacsat. Tej nincs itthon, de talaltam olyan tejfoloset, amihez nem kell... Csak a lelek kesz, de a test erotelen. :-O
Csinalj rizseshust az fini...en most tegnapi savanyu krumplilevest kolbasszal eszem mindjart mig alszik tokoskem...utana meg megyek talizni biscuit-tel meg Zolikaval a parkba:)))
Vagy keszits valami finom fozeleket, krumpli, kelkaposzta, borso, fasirttal?
Kepzeljetek ez a masodik alvasunk ma, es szo nelkul lefekudt, most masodjara jobban tartottam tole, mert hisztisebb szokott lenni, de hanyatt betettem az agyba, elmeseltem neki az Iciri Piciri-t (nezett ram kerek szemekkel, hogy akkor most mi van) es leforditottam utana hasram kicsit nyekergett meg nezelodott forgatta afajat meg morgott, de el is aludt a kis draga... jaj, remelem az a hetfoi nap csak egy olyan nap volt.
Olvaslak Anyapocak, sir ejszaka Adi amikor felkel? Mit csinaltok vele, mikor fent van? Kulonben Rora asszem Adi mar 7 honapos korul van, ha jol emlekszem juliusban szuletett...
Es mar olyan regen riasztott be, tok nyugodtan aludtam eddig...most megint nem...:(
En nem vettem ilyen leszoritot, szerintem ez megint olyan mint a terhessegi csik, alkat kerdese...en mar majdnem visszamentem teljesen az eredeti haskeruletemre, meg kene egy par felules es szupi lenne...jaj, meg lanyok en mar ugy varom, hoghy futhassak...csak a cicimtol nem tudok majd meg par honap amig szoptatok...
Hello lanyok, vegre visszajott az internetunk! Senki nem reagalt a fos ejszakamra...:( Valakinek van ez a sz@ros Tommee tippee legzesfigyelo, csinalt nektek valaha olyat hogy pittyegett csak ugy, es akkor mindig ki kell huzni, de nem am akarhogy, hanem baby unit ki, parent unit ki, baby unit be, parent unit be... tehat fel s ala a ket szoba kozott... Es nekunk ez a pittyeges mindig akkor van, amikor hozzanyulunk valamiert meg ateves riasztas is...legalabbis remelem teves...
Anyapocak, ha olvasol, asszem nektek is ilyen van,...volt ilyenetek?
Lehet Angelcare-t kellett volna vennem, azt jobbnak olvasom review-ok alapjan...:( Mar elore felek, mikor megyunk haza visszuk, ugye megint megmozgatujuk, egesz ejszaka otthon riasztani fog?
Mit főztök, lányok?
Én most állítom össze a jövő heti menüt, adjatok ötletet!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?