Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Oh :(( ennyire nem torodnek veluk?
Kell hogy legyen mod irasos panasz benyujtasara. Mondjuk az onkormanyzatnal, vagy nemtudom, akik uzemeltetik az ovodat, sztem az onkormanyzat az.
Meronka en ugyan nemtudom mi lehet ez a szivargas, de ugye ilyenkor mar barmi megtortenhet. Fajasok nincsenek?
Uhh lanyok, szet akar ma szakadni a derekam :/ remelem, csak a mai nap ilyen es meg nem tartok ott, hogy ez mindennapossa valik :SS
Sziasztok!
most megint nem tudom, mi van. Ma megint szivarog vmi, de nem folyamatosan, csak altalaban, mikor felallok, jon egy adag atlatszo valami. Mostanaban reggel, mikor felallok, ugyanez van, de ma tobbszor is elofordult. A forumok tele vannak ugyanilyen problemas 39 hetes kismamakkal, aztan nem tudom, mi az igazsag, mert kulonbozo velemenyeket irnak nekik.
Remelem, ha ez magzatvizszivargas, beindul a baba magatol, es nem lesz semmi gond. Nem akarok megint feleslegesen bemenni, foleg, h megint a canesten-t fogja megtalalni odabent, mint hetfon.:S
Koszonom goldfish. Meg ez is :/
Most olvasom, ha a lenti blognak hinni lehet hamarosan Mo-on is lehet torvenyesen otthon szulni. Akit esetleg erint / erdekel :)
Rólunk. A férjem most "csak" egy középiskolában tanít - de nagyon bunkók a lányok. Gazdagok és szemetek. Helyesebben van néhány ilyen köztük. Ráadásul nagyon sok idejét elveszi.
Tavaly, tavalyelőtt tanított egyetemen is, de most nem lenne rá ideje. A magánsuli jobban fizet. Ő egyébkét nem magyar szakos (az én vagyok), hanem latin-ógörög-angol (héber). A lányoknak latint és vallástant tanít, egyetemen meg görögöt, retorikát és filozófiát tanított. Ez is eléggé hiányzik neki, ezért is kellett volna az ösztöndíj... na, mindegy. Igaza van Martamaynek, biztosan oka van, hogy nem kapta meg. MI is erre jutottunk. Úgyhogy, én most személy szerint bizakodóbb vagyok, mint előtte. :)
Sziasztok!
Némely orvosok tényleg rém gusztustalanok. hallottam én is szép sztorikat. De én még életemben nem adtam hálapénzt. Mégis otthon minden bajommal hazamegyek, mert otthon legalább lejut a pórnép szakorvoshoz, ha baja van, itt meg rém kedvesen elküldenek a búsba. És tényleg rohadt keveset kapnak az orvosok. Ahhoz már elég magasra kell jutni, hogy normál fizuja legyen valakinek. (Persze, az is igaz, hogy ha hazamegy, nem kell dolgozatot javítania adminisztrálni stb. De az is igaz, hogy a szakvizsgával együtt sokkal többet kell tanulniuk, mint egy tanárnak, és a felelősségük is hamarabb szóba kerül...)
Szóval, nem egyszerű eset. De ismerek olyan dokikat, akik nem fogadnak el hálapénzt. És olyanokat is, akikre a betegek tukmálják...Mert hát, a beteg is egy spéci rendszertani kategória, az tuti.
Na, ezert nem megyek en haza csajok... egyik ok
Kepzeljetek mar mindent kitalalok hogy a legzesfigyelot kihajithassam. Most speciel probalam letenni Kisendret hanyatt. Hat ne tudjatok meg, csak nezett ram, hogy en most mit akarok...:)) Majdnem elrohogtem magam..Szoval figyelo marad...:(
Mennem kene a baba-mama klubba, asszem ez az utolso lenne ebben a szeriaban. Biscuit, te nem jarsz? Pedig ott van majdnem ahol tegnap taliztunk, amellett a South Lewisham Health Centre-ben. Ott meg meg meres is van, ha akarsz.
Meg visszaterve a magyar rendszerhez, macskabagoly azt irta, hogy o nem adott pent a szuleshez. Csak hat mas kerdes hol es ki, mert szerintem ahany korhaz annyi kulonfele rendszer. Most specko a lanyok irtak nemreg a dec-i forumon, hogy az ultrahangok ott csipo meg koponya meg mittudomen milyen meg, es nehanynak kellett fizetni, nehanyuknak csak valamelyikert, van akinek meg ingyen volt. Hat ilyen. Itt meg nekunk csak csipo volt mert csaszarosak voltunk, es ingyert.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?