Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Na végre valami jó is! :) Talán lassan ő is babázni akar?? :D Mármint a húgod :)
Mért nem kéred meg Apát hogy csináljon kártyát neked is, akkor anyósnak nem is kellene tudnia róla :)
Nálunk is lesz farsang 19.-én! Dominó Noddy lesz!
AMúgy szia!
Én elméletileg táppénzen, gyakorlatilag melózom. De már jobb, nagyon meg voltam fázva.
Dominik nem tudom mitől, de nagyon jól bírja. Az egészcsoport kidőlt mellőle, de ő nem lett beteg. SE hányás-hasmesé, se bárányhimlő, se vírusos náthás-köhögéses valami. SEmmi baja szerencsére. Igaz novemberben volt egy mandula, majd decemberben egy fülgyulladásunk. AZért én sokkal rosszabbra számítottam.
Jól,köszi!
Szerencsére nem is voltak betegek(kop-kop).
Milyen tesók..hát... jók.Arra számítottam,h Ádi nem jól viseli majd,de szereti. Dávidot is,ahogy látom. Ádi szokott neki bohóckodni,olyanokat nevet neki:D
Ti hogy vagytok?
Szia!
Mi első naptól húzogattuk, de így is letapadt, másfél éves volt mikor annyira begyulladt hogy sebészhez vittük.
Szia!
Én nem tudom,sajna:(
Tényleg,Fiúsok :D,ti csináltok vmit a kukijukkal,mármint húzogatás fürdésnél ilyesmi? Én félek,Ádinak letapadt.
Sziasztok!
FIÚSOK!!!!
Dominik kukija nagyon piros, mitől lehet? DE csak fent a vége, és fájlalja. Én még ilyet nem láttam. Ha az alján lenne oké, de fent? Mit csináljak vele? Mivel kenjem? Mi lehet?
AMúgy jól vagyunk. Nórinak gógypuszit küldünk!
Megjött ma Dominó ajándéka tőlünk. Futóbicikli. Apa álma...én nem vagyok meggyőzve az értelméről, de nagyon jól néz ki. Alig várjuk a jó időt, és hogyvégre kint lehessünk Egyre nehezebb a kölökkel, nem lehet bent tartani, de bent is csak fut faltól falig. Sose fárad el.-
Lesz most valaki?
Sziasztok!
csak beköszönök :)
Itt minden oké, Jázmin most aludt el. Apa megen apóséknál lepzsel, egyre gyakrabban mostanában, szinte minden nap. Kezd is gyanús lenni... :( Rem nem titkolóznak megen a hátam mögött, sajna nagyon könnyeb beleviszik mindenféle hülyeségben, amire rendszerint magamtól jövök rá és eddig mindig rosszul végződött :(
Anyós kezdi megen a hülyeségét, kitalálta h Apa korrepetáljon matekból meg fizikából diáklányokat...ahol van a kocsma, a közelben van egy középsuli, onnan jár oda néhány züllött lélek, na azokat...és ott a kocsmában... nagyon nem örülök, ha jól sejtem egy újabb próbálkozás h Apa kísértésbe essen... inkább bele se gondolok, lesz még itt cirkusz.
Egyenlőre hagyom.
Na meg az van h megkértük anyósékat h segítsenek be a fűtésszámlába mert elég sok, s mivel Apa másfél hete nem dolgozik... :SSS nekik meg ugye jár a szájuk h így meg úgy szóljunk ha gond van: szóltunk -- hirtelen 90 ezres fűtésszámlájuk lett, ami miatt ugye nekünk már nem tudnak pénzt adni... :S
nevetséges, de mit is vártunk?
szóval ez van, szívjuk a füszt ezerrel :(
Na, nem panaszkodom inkább :)
Nem nagyon olvastam vissza, Ani Neked kitartás továbbra is :)
Nórinak sok sok millió gyógypuszit küldünk! :)
Mindenkinek szép estét! :)
Szép estét!Sziasztok!
Voltunk a Dédiéknél,nagyon jó volt kimozdulni!És jó volt látni h mennyire boldogok a Mamikámék h mentünk:))
Félix alszik,nappal ma sem vitte túlzásba,Apáék pancsiznak.
Én előkészültem a konyhába,holnap megint megsütöm a gesztikockát/krém kész/ h Anyósék megkóstolhassák:)
Ani,örülök h Te is csaviztál kicsit,bizti jól esett:)
:)
Félixnek is Hugim lesz!
Szia!
Ki bizony:D
Akkor nem unatkoztál ma.
Naplóimba raktam fel képeket még van kis dolgom,közbe leske. Fiúk már alszanak.
Sziasztok :)
A zegnap koncert jó volt , ügyesek a fiúk :) Egészen korán hazaértem , már 11 kor az ágyamban feküdtem, apa csak késöbb ért ,mert ugye pakoltak :)
Reggel keltem és irány a sógornőm és a munka , kora délután jöttem haza . Simon felkelt és nemsokára kimentünk kicsit levegőzni utána mentünk cukrászdába barátokkal,búcsúparti mert holnap reggel mennek vissza Németbe (ott dolgoznak) :)
Szóval gyorsan elment a nap :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?