Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Lehet azért erősödik a köhögés mert lazul fel a lerakodott trutyi és jönna ki :( Bár nem vagyok szakértő :(
Én venisbe vagy hypoba folttisztítok és fehérítek és után megy a mosógépbe egy rendes mosásra.
Nekünk van de nem sokat használtuk :S Nincs páratartalom mérőtök??? Akkor látnád hogy kell e vagy sem!!! Próbálj a radiátorokon párologtatni
Azért a doki csak jbban látja mint a sok hozzászóló :(......, mindjárt beleolvasok
Sziasztok!
Anna oviban. Hálistennek nem esett több hó, így el tudtam vinni egyedül, apát hagytuk itthon pihenni.
Kva hideg van/volt, amikor mentünk -12,5-öt mutatott a kocsi hőmérője.
Amúgy szépen süt a napocska.:)
Tündi, Nórikának mennek a gyógypuszik! Nekünk van hideg párásítónk, bár úgy vettem észre, hogy a mi szobánkban olyan, mint halottnak a csók. Szal délutántól ment majdnem teljes gőzzel, a páratartalom-mérő mégsem mutatott nagyobb páratartalmat a szobában, igaz elég nagy a szobánk.
Állítólag a krupposoknak nagyon jót tesz a hideg pára.
Kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a doki, ha elviszitek újra Nórikát, mert ez már tényleg nem állapot, hogy így köhög a kis drága. Szegénykém, biztos szendved.
Ezért is jöhetne már a tavasz, ebben a hideg időben nagyon száraz lehet bent a levegő, az pedig biztos nem túl jó a köhögésre, sőt...
Én is teszek vizet, de állítólag a köhögésre a hideg pára a jó.
Délután vissza viszem, remélem mond vmit.
Mert azt tudom,h a konvektor ,gáz fűtés nagyon szárítja a levegőt. A radiátorral nincs tapasztalatom. Amúgy én egy piklibe rakok fel vizet a konvektorral az párolog. Illóolajat bele,bár nem mindig.
Én sem bízom a dokinkban. Sajna van rossz tapasztalat,nem saját szerencsére.
Szia Ani!
Nem, radiátor van, miért?
Nem látom úgy hogy fájna szerencsére.
De most is köhög, eddig nappal ennyit nem köhögött.
Hallottam a hagyma teát, de úgy döntöttem, ma délután vissza viszem, mondjon már végre valami értelmeset! Bízzak? Sajnos nem bízom egyikben sem:(
Köszi!
Hogy vagytok?
Sziasztok!
Mokka! Drukkolok a szemészettel kapcsolatba!
Tünde! Konvektor van nálatok? Ha arcüreggyulladás lenne,akkor fájna neki az arca,nyomásra ,ütögetésre.
Legalábbis nekem fájt mikor volt. Hát,bízz a dokiba. Amúgy a hagyma tea is nagyon jó köhögésre. SOK GYÓGYPUSZI NEKI!
Ja, és akinek van párásítója, tenne fel róla képet? Most nézegetem a teszen, de több féle van, fogalmam sincs, mi a különbség, mennyi párát jó ha termel...
?
Jó reggelt!
Még rosszabb éjszakánk volt, mint tegnap. 1/4 3-kor költöztem át Nórihoz, akkor már negyedszer ébredt köhögésre, majd fél 4 körül sikerült vissza aludnunk. Nóri egyre jobban köhög, én meg ettől egyre idegesebb vagyok, hogy miért nem múlik már, sőt, erősödik:(
Hajnalban át is öltöztettem, mert picit éreztem a pizsi rugi alatt hypo szagot, azzal fehérítek mostanában, és eszembe jutott, nem-e az irritálja, mindent levettem róla, de utána is folytatódott. Ti mivel fehérítetek? Én beáztatom a fehéreket hypo-ba, majd mosószeres vízbe, és utána öblítem.
Csajok, jól emlékszem, hogy van vkinek hideg párásítója? Az használ a köhögés ellen? Mert akkor veszünk egyet még ma, bár nincs rá pénzünk, de megpróbálok kölcsön kérni rá...
Egyébként eléggé száraz a köhögése, néha úgy hallom mintha szakadna fel, de legtöbbször nem!
Nyitottam tegnap egy TB-t is, allergiával és arcüreggyulladással rémisztgetnek:(
Adjatok légy szi valami ötletet!
Sziasztok!
Már jobban vok :) Apa nem melózik vmi sokat :P jó is itthon van :) ma elment reggel és úgy hiányzott, épp hívni akartam dél körül amikor látom h áll be a kocsival :D
Délután nagyot játszottam Jázminnal, szokom h totyog :) Na nem viszi túlzásba, szívesebben mászik, de ha végre ráveszem h lépegessen akkor nagyon belelendül és meg se áll :D Úgy örülök neki :D
Herpim múlik, kedevm is jobb meg úgy a dolgok is alakulnak, majd mesélek.
Most megyek, késő van, Apa nézi az avatart, megint, nagyon tetszik neki, én lassan bealszok :p
Puszi Minek! :)
Lehet hogy Kevin is ezt mondja rólatok ,mármint hogy zizik vagytok :D :D :D
Na jó csak vicc :)
Azért kitartás :)
Sziasztok! csak bekukkantok, már itt sem látok rendesen :( Úgy utálom :(
Igazán nem olyan nagy ügy ,mert ugye szinte tavasztól őszig így vagyok!!! de télen soha semmi bajom nem volt!!! Azért vagyok oda ennyire és dühös :(
Sziasztok!
Csak kicsit olvastam vissza, alvás alatt állást keresek mostanában, vagy távmunkázom...egyébként meg Nóri nem nagyon hagy itt ülni. Szerencsére elkezdte szeretni a könyveket, meséket, így egész nap ezt hajtja: olvas:)Mármint hogy én olvassak Neki.
Kicsit olvasgattalak Titeket.
Kitti kitartás!
Hiszti szép nagy a pocid már!
Mokka gondolok rád szemészet ügyben.
Me1inda megnyugodtál már, a rossz érzés miatt?
Gabi ovi ügyben ugye nem tudok hozzá szólni, de ha érettnek tartják rá...biztos minden rendben lesz.
No megyek pihenni, jó éjt!
Sziasztok,szép estét!
Hiszti,képzeld nekem se 100as mámegen a cég,ma utaltak kemény 8ezer ft-ot.Jól írtam 8ezret!Szal holnap telózok h intézkedjen a csajszi,mert balhét csapok!Merugye ha vmi megváltozik pl most h táppénz helyett tgyás,kell idő mire felfogják h mi van...hú,na nem bosszankodok!
Amúgy jó napunk volt nekünk is,Apa végül egész héten itthon van,lesz.Persze Félix kisangyal,csak eszik és alszik.Kevin gondoskodik arról h ne legyen csend,ment a dili szinte egész nap.Anyum este hívott h kivinné Kevint holnap du.Mit szólok?..kérdem Apát mire Ő akkorát legyintett h vigye!!:DD...(elég durva napon vagyunk túl tényleg)
Apa és Kevin most fürdenek,Félix alszik.
Szép estét,puszika Nektek!
Gabi,örülök h benéztél,jobbulást Neked!
Tünde,merre vagy?
Hiszti,tényleg jó nagy pocód van!:)Nagyon csini kismami vagy!!!
Hú,azok a kaják!!Finik lehettek és nagyon tetszik a nevük,ötletes!
Örülök hogy használt a torna :) És szívesen :)
RR val én is így vagyok :D :D
Hiszti! Óriási a pocid!!!! Hihetetlen, hogy csak 24 hét. Tényleg , mintha már szülnél! És elhiszem hogy nem hiányzott most a hó, azért ide küldhetsz belóle.
Ja, és sziasztok!
Ideértem, csak lefoglalt az ajándékkeresés.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?