Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
jó reggelt.remélem itt nem történt annyi szörnyűség és borzalom.
itt is pocsék az idő,hol a hó hol az eső szakad.a víz alatt jégfoltok úgyhogy nem is tudom hogy megyünk így ki.
na legyetek jók.
pááá
Sziasztok!
Szakad a hó megint.
Megyek Ádinak kiválogatom a játékait. Mert sok van,amivel em is játszik,az megy zsákba és pihenget kicsit.
Annám még alszik, 1-től... jól bírja:D
Pedig csörgött a telefon is + itt zörgök, de semmi...
anyumék jönnek nemsokára kicsit, hozzák Annácskámnak a jelmezt holnapra.
A hóesés elállt vagy 2 órája, nekem meg széjjelszakad a fejem:S
ráérős pillanatomban csináltam egy mégegy naplót...vissza emlékezvén a terhességemre.mert talán összejön a következő...:)
ugyanis nem szedek most megen semmit.aztán ki tudja mi lesz.
Család alszik :)
Akarok előhivatni képeket ,de úgy utálom feltöltögetni őket :(
SZegény biztos nagyon megijedtetek ! :(
Azért erősek ezek a legények :)
Hát,nem könnyű neked:(
Amúgy meg ne butáskodj ,szerintem írhatom a többiek nevében is,h senki sem haragszik és nem nyavajogsz sokat:)
Hali!
A hó még mindig esik. Voltunk kint egy kicsit, vagy 3/4 órát, jóvót. Húzgáltam Annát szánkóval, aztán kicsit mertem havat lapátolni is csak lájtosan, de azért elfáradtam.
A vénasszony meg van sértődve, nem is tudom, hogy miért, amikor engem vert ki az ágyból hajnalban... na mindegy, kár a szóért, úgyis lesz még ennek folytatása valamelyik reggel.
Sziasztok!
Gyors visszaolvastam,később jövök még.
Tegnap olyan ideges voltm,h enni is csak este írtam,majd mesélek,bár a sírás kerülget,ha eszembe jut...
Nem volt egyszerű, de megkaptam a melót, indulok!
Szép napot!
Puszi!
na, elmosogattam...
Anna Barney-ért vinnyog, persze a jimjam-en akarja nézni, ott meg csak 10-től kezdődik. Nem volt egyszerű, míg belátta, hogy nem én indítom el, volt hiszti ezerrel...
Akármit kérek tőle, a válasz: NEM! Pl.: Gyere, adjam rád a zoknidat! Gyere, ágyazzunk be! Éhes vagy, reggelizünk? ... stb. Kicsit fárasztó ez az örökös harc...
Dédi is alakított ma hajnalban megint. Kb. 5-től fenn volt, égette lent a villanyt, aztán jött kétszer is. Először valaki járkált az udvarban (maki sötétben jó, hogy lát ilyesmit, amúgy meg a kapu kulcsra csukva, a kutya az udvarban kussolt, szal csak kitalálta), utána pedig hogy csörgött a telefon. Nem tudom, hogy mi üt belé minden hajnalban, de legszívesebben én ütném le ilyenkor. Nem hagy nekünk pihenni, csak jön a hülyeségével és hiába kiabáltam le a múltkor a fejét, leszarja, nem érdekli.
Áh, mindegy, magával az ördöggel élünk egy fedél alatt asszem...
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?