Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Köszi Csajok átadtam a gratukat :)
Aludtam egyet Jázminnal, tudtam h megbánom, de muszi volt mellé bújnom :) Felébredt és mikovgr bementem hozzá lefeküdt és mondta h tente :) Simiztem és visszaaludt :) Én is elszundítottam de az az 1 óra... most mint a mosott szar... :S
Kéne menni boltba :S Jázmin itt táncizik mellettem :)
Én nem bírom h ne dajkáljam, de Ő sose igényelte h kézbe legyen, mindig le kellett tenni és úgy szeretgetni :P Pedig én dajkáltam volna... :P
Bizony-bizony...nekünk sem lesz több bébi:( Emlékszem,h Kevin ügyesen elaludt egyedül:) Ádit dajkáltam,meg később mellé feküdtem...
Dávid amúgy nagyon anyás,sokkal jobban,mint Ádi volt. Addig nincs gond még látótérben vagyok,de ha nem lát,csak hallja a hangom már sír.. Vagy,ha nyügibb már nyújtja a kis kezét,akárkinél van. Aludni is csak velem.
Ugye-ugye!Kell ám Kevinnek játék kiállítást rendezni az ágya mellé lefekvés előtt!(mindig odateszi a kedvenc játékait)....leesett a maci és feldöntötte a kacatokat és arra riadt...Félix is nyökög,szal puszika Mkinek!
Sziiiiasztok!
Uhh,nem lehet így egyszerű!
Kevint az elején sokat ringattuk mi is,de (még időben) betelt a pohár.1 hétig üvöltött,de megszokta h simogatás,puszi és társai után egyedül kell elaludnia az ágyában.Őt nappal is alig dajkáltuk.
Na de Félixet!???Megfogadtuk Apával h nála is így teszünk.Ahhha,persze!Csak amikor úgy időzít a Drága a bőgéssel h Kevin alszik akkor az embernek muszáj tenni vmit.Na mit?Hát riszálni!Ami persze az egyik legszebb dolog a földön,na de majd amikor súlyosabb lesz a gyerek ott már elég nagy gond lesz/lenne.
Bevallom én imádom dajkálni,főleg ha belegondolok h több ilyen picúrom nem lesz...hát ez van,ki kell használni nemigaz?:)))
Na,ilyen üvöltősdi Kevinnél is volt a szemfognál!
Örülök h kibújt Jázminnak és nagy-nagy gratula érte!!
4 van igen,mint szemfog.
Köszike,aranyos vagy!:))
Igen amúgy alakul a Drága,szal úgy látszik azé jó az a tejcsike amit "produkálok" neki:DD
Bevallom még mindig nagyon hihetetlen h így megy a szopi és remélem még sokáig menni is fog!Én azon leszek az tuti:)
Szijjja!
És köszike,olyan jól esik ám amiket írtok:)
Komolyan???Kevinben engem???Talán Te vagy az első aki ezt mondja:)Illetve Anyum és Apum állítása szerint a homloka és a szeme állása az enyém,a többi aptya:D
Félix pedig?Mki szerint több van belőlem,mint Apából:)....bár totál jól mondod!!!,szinte ahány kép annyi féle arca van:)))
Sziasztok!
Nálunk épp csend van,megpróbálok visszaolvasni:)
Rem sikerül!
Kitti annyira jók a képek, én is szeretnék egy kisfiút!!!!!!
Már tudom, ki kire hasonlít: én Kevinben Téged látlak, Félixben most még Apát!
Hogy vagytok?
Nincs mit.
Jobban, köszönöm!
Ajaj, melyik volt az utolsó...megnézem, lehet h nem írtam?
Pár perc és írok, bocsánat!
Köszi Tünde! :D
Nórika jobban van már? nem olvastam vissza :P
Az utsó üzimet megkaptad?
Szegény Drága! Puszi Neki!
4 van, és normális sztem, gyereke válogatja, Nóri ennyire nem sírt eddig még fog miatt, ő éjszaka fent volt sokat olyankor.
Sziasztok!
Bekukk, mennem kell takarítani, ahogy az elmúlt napokban állandó jelleggel...:S Unom nagyon de mindig van aki rumlit csinál. A mai végül is nem olyan gáz, csak pufi keksz meg játékok mindenütt :) Tegnap voltak Maja babáék és jót játszottak, amit ma Jázmin egyedül folytatott :)
Hajnalban nagyon ránk hozta a frászt a Kisasszony, 5 körül nyöszörgött, adtam neki cicit, de épphogy szopizott, aztán szépen csucsult tovább. Fél 6 kor keserves sírás, mintha nyúznák, úgy bömbölt, próbáltam felvenni, ölelgetni, de tépte ki magát a kezemből, hanyatt feküdt üvöltött és feszengett, forgolódott, kínlódott... nem hagyta abba :( Apa már rákiabált h észhez térjen, de meg se hallotta, potyogtak a könnyei és torka szakadtából üvöltött. Alaposan megijesztett! Pár percig hagytuk had sírjon, kicseréltem a pelusát, addig Apa fogta le. Valszeg elfáradhatott mert csitult és hüppögött. Ekkor hozzámbújt és kérlelt a kis szemeivel...
gondoltam h nagyon fájhat vmije, bizony fájt is: kibújt a szemfog! Végre áttört az ínyén, ettől sírt annyira. Hoztam a nurofent, addig Apa dajkálta, szépen be is vette és kérte a cicit. 5 perc múlva aludt.
Reggel fél 8kor ébredt, jó kedvűen, semmi nyafi, szépen evett is, bár mutatott a polcra h otty otty - kérte a nurofent... 11kor adtam neki egy kicsit, most alszik.
Szegényem! Eddig is felsírt ha bújt a fogacskáája, de ilyen sírást még soha nem csinált.
Még jó h szemfogból csak 4 van :P Ugye? annyi van? :P
Na mék csak gyors leírtam, normális amúgy ez?
NA csörög a telefon, majd jövök, pussz!
Szépjóreggelt!
Éjszaka jól aludtunk. Én sokszor voltam fenn, egy csomószor kellett pisilnem, nagyon izzadtam éjszaka, melegem volt, fáztam és a derekam is fáj, de azért jó volt pihenni. :)
Ma már jobban van a gyomrom, eltűnt a medicinlabda-érzés, viszont sztem vagy 2-3 napig még diétázom, nehogy újra megterheljem a pocim.
Anna oviban. Mondta az óvónéni, hogy énekelni nagyon szeret, legutóbb is nagyon hangosan énekelt, meg is lepődött rajta, hogy milyen kis ügyes:))
Most az "Itt a farsang, áll a bál..." kezdetű dalt/mondókát nyomja folyamatosan, olyan cuki:)))
Sziasztok!
Kicsit kezdek fáradni,Dávid sokszor kell éjjel és letenni sem egyszerű. Van,hogy negyed órája alszik a kezemben,lerakom és mint a kelj fel jancsi már ül is fel:S és röhög:)
Éjfélig kb negyed óránként felkelt,mert kiköpte a cumit. Aztán éjféltől 5ig aludt,akkor evett és hétig tovább aludt. most megint alszik.Hamar áthúztam az ágyneműt,még gyorsan megcsinálom,amit meg kell.
Apa a változatosság kedvéért anyósnál Ádival,rakják fel füstölni a húst.
Köszi csajok a tippeket, végülis pirítóst ettem pici olajjal megkenve, picit sózva. Ittam egy kis teát is, de attól megint elkezdett fájni a pocakom. Amúgy az aluszékonyság most megint rámtört, úgyhogy mindjárt megyünk is pancsizni. Most apa éjszakás, úgyhogy bari előtt fürdés/zuhizás, aztán a barit már az ágyból nézzük Babóval, és kettencsucsu lesz:)
Remélem reggelre jobban leszek.
Amúgy meg örülök, hogy végülis a gyomrom vacakol, mert tegnap azt hittem, hogy a méhem van görcsben egész nap, aztán most kiderült, hogy a gyomrom vacakolt már tegnap is.
Na, jóccaka, szépálmokat!
Na megyek,mert Dávid már nem akar játszani apáékkal:)
Jó éjt!
Ja,nem féltékenykedem ám apára,csak azér néha meg fordul a fejembe,hogy akár más hol is lehetne,főleg mostanában sok volt a vita,anyós miatt.
De attól még úgy tervezzük,h ősszel vagy jövő tavassza összeházasodunk:) Mert kell a pénz!:D
Be kell fektetni,de ez van. Úgy gondoltuk ,hogy íratunk a meghívóra egy kis versikét,hogy pénzt agyanak,ne kacatokat vegyenek,mert végülis már mindenünk van. Azért ha valaki mégis erősködne,hogy házat szeretne nekünk venni,egye fene rábólintunk:D:D:D
Főtt krumpli,pirítós,keksz,kenyér.
Ja,és a pattogatott kukorica is nagyon jó.
Rennie is jó.
Ja és csak vizet igyál szerintem,teát se nagyon. Bár ez érdekes mert egyik doki azt mondta ne igyak teát a másik meg,hogy igen...hm.
Nálunk is ez van.
pl.vegyél fel papucsot-meg sem hallja.Ma mondtam neki,nehogy fel merje venni a papucsot:már ugrott is bele. De ezt nem lehet,így a végtelenségig.
Dee ti legalább külön szinten voltatok! külön kis életed az megvolt ...
Egy nővére van!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?