Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Mi is gondoltuk, hogy el kéne tenni...Mielőtt Dimi magára rántja.
De ahogy nőnek, csak rosszabb lesz. Főleg ha rámolós fajta, mint az én fiam.
Alszik, kb 15 perce. Kevin baba? Lehet hogy már írtad, de még nem olvastam vissza végig. A virágig eljutottam.
Nálunk a fiókok, és szekrényajtók vannak veszélyben, na meg a sléger a cd trató.
nemtom mi lehet vele.
No, irány a konyha:) majjövök:)
Az igen,Kevin is bírná.
Mindegyik virágom a szekrények tetején,illetve a Nagyimnál van,kivéve ezt az egyet,nemrég dugtuk le,de a fagy miatt még nem mertük elszállítani a Nagyihoz.Majd tavasszal.Hát hiába,egy szobába lettünk tömörítve,alig férünk el.
Érdekes módon, mióta Babó elkezdett négykézlábazni, azóta egyre kevesebb virágom van. Vajon miért? Imád a virágföldben turkálni, mindig gyomlálna, na és persze meg is kóstolja. Annyira nem izgatom magam miatta, mert ugye azt mondják, hogy a gyereknek egy éves koráig 1 kg koszt meg kell ennie, az immunrendszer erősítése miatt. :)))
Na de azért a virágokat csak elrakom, mert imádja tépázni a leveleit, és volt, hogy meg is akrata kóstolni azokat, úgyhogy inkább elmenekítettem a vigárokat. :)
5 óta,jól bírod.Én addig sose kelek fel,míg nem ébredek meg arra,hogy fent van.E téren lusta vagyok.
A palacsintát nem tom mikor csinálom,majd ha alszik.Addig a szobába vagyok.Még februárba is ez vár ránk.Akkor is éjszakás Apum...:(((
:)
Én is félek,ha kihúzza a komód fiókjait,akkor egyszer becsipi az ujját.
Én cig
ánypecsenyét sütök apának,más meg nem lesz itthon csak este
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?