Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szia Olívia!
Tényleg rég voltál!
Tényleg sokminden összejött,Bocsi!
Sírt egy picit, de inkább csak az ijedtségtől.Borogattam utána, csak szegényemnek úgy betekertem a lábát,hogy alig tudta mozdítani!
Ti nem vagytok nyűgösek az idő miatt?
Szia Olivia!
Hát szabad ilyet csinálni? Ilyen sokáig nem jelentkezni?
Nem lesz gond a szurival, meglásd! Nem sírt amikor kapta?
Mi jól vagyunk amúgy, mi is szurin voltunk ma. A 15 hósra.
Szóval nem baj,ha néha szigorú vagyok?Mert akkor jó,most kicsit megijedtem,hogy egy boszi vagyok.
Apa is szigorú és az is lesz,mi ezt megbeszéltük.Aztán majd kiderül.Nekünk nagyon rossz példánk a kerifiunk,semmiképp nem szeretnénk,ha olyan lenne.
Szerintem nem baj. Főleg akkor, ha amúgy se csinálna mást. De ha mondjuk nyáron inkább bent tévézik, mint kint labdázik az apjával, akkor már gáz.
Én amúgy alig várom, hogy Babót egy kicsit lekösse a tévé. Persze én is csak igazi meséket engedek majd neki nézni, nem holmi pokémonos idiótaságot.
Sziasztok Lányok!
Jó rég voltam, de még élünk és "majdnem" virulunk.
Megkaptuk az első szurit és bár nem lázasodtunk be elég nyüszi-müszi volt Liza Baba!
De lehet az időjárás miatt!
Mindenki jól van?
Tejóég, én még ilyet nem is hallottam. Felháborító, hogy miket meg nem engednek maguknak egyesek!
És végül nála vizsgáztál?
Nálam az evéssel is vannak gondok. Ha nem szórakoztatom evés közben, akkor nem eszik, csak hátravágja magát és hisztizik. Ma este pl. újságot nézegettünk, számoltuk a babákat, a néniket meg ilyenek. Van, amikor már ezt is unja, akkor jön a tenyérbe köpködés, még nem szokott le róla. Van, amikor a fiókot rámolja ki evés közben, de úgy legalább eszik.
A fiúk sem maradnak nyugtok kajánál?
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?