Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Babó is 1 éves kora után jött rá, hogyan kell inni egyedül a csőrös pohárból és a cumisüvegből. Ő sem tudta, hogy meg kell emelni kicsit, hogy jöjjön belőle a lé. :)
Amióta ezt tudja, azóta szereti a csőrös poharat, bár kezdetben azzal is voltak gondok, mert túl gyorsan jött belőle a cucc és folyton köhögött tőle, de beletanult. Most a szopókás üveg (nemtom máshogy írni) a sláger, imádja, bár nem csak ivásra használja, azzal jól lehet pocsálni is. :)
Szal kitartás, majd megtanulja a módját, hogyan igyon másból is.:)
Érdekes hogy nem. Csúszott az egész nap. Délután 2-kor már tiszta kóma volt, de csak 1/2 4-kor aludt el. 1 órát szuszikált. Esély se volt lerakni 1/2 8-kor, akkor játszott a legjobban. 1/2 9 után aludt el nem sokkal.
Zozó?
Nagyon szép Imike!
Tanács: agyamra megy hogy a gyerek cumis üvegezik. Nem szeretem, már elmúlt 1. ( Vagy csak én vagyok rigolyás?)
Kérdés, mit tegyek? A pohárból minden mellé megy, a csőrös pohár meg nem kell, pedig kapott nagyon szépet. Nem jön rá a kis lüke, hogy azt is meg kell emelnbi mint az üveget.
Tippek? melyikre szoktassam rá? Hogyan?
Szia!
Jó volt, szerencsére minden jól alakult. Finom volt minden kaja, mindenki jól érezte magát, még Domi is jól el volt.
Sziasztok!
Jó éjt Mokka!
Nekünk is nagyon tetszett a torta, nagyon féltünk hogy milyen lessz, sokkal rosszabbra számítottunk. Csokis volt és nagyon finom, nem lett csömör.
Nem mászott bele, csak a gyertyát akarta megfogni, persze akkor mikor éget,,,,
Szépjóestét!
Most tettem le Babót.
Kipróbáltunk valamit az urammal. Amikor fürdettem Babót, apa elbújt (átment a másik szobába), hogy mikor viszem a szobába öltözni, ne lássa az apját, hátha nem fog elalvás helyett vinnyogni, hogy ő biza ki szeretne menni apához. Egyelőre csönd van. :)
Megnéztem a képeket!!! CSuda jól nézett ki a torta!:) Nem mászott bele????
A tesóméknál az összes gyerekbelemászott a tortájába :) :) Remélem a Simi is összekeni magát! :)
Látom mindenki családi napot tart!
Gabi milyen volt a buli????
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?