Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Nekünk szerencsére nem volt gond. Azt viszont sose fogom megbocsátani magamnak, hogy ami műtét után volt.
Sok a HA. Mi lett volna ha....ha jobban erőltetem, sűrűbben fejek, mégis szoptatom, nem törödve azzal hogy kibukja, és baj lesz, és a többi
Az első nap magha volt a pokol. Szenvedtem mint állat, de erőltettem a felülést, mindent azt mondták úgy a jobb.
Másnap már a folysón sétálva fogadtam mindenkit.
4. nap jött a fejfájás...esküszöm jobban kikészített mint a sebem
Átlagban szerintem egész jól viseltem, kicsit el is bíztam magam, többet képzeltem erőből mint ami volt. 3 htesen városba mentünk, persze hogy majdnem négykézláb hazáig.
Én egész jól viseltem a császárt, kivéve, amikor a cerukaltól kicsit lemerevedtem. Akkor cirkuszoltam, mintállat, alig akarták elhinni, hogy nem szimulálok. Jah, amúgy a cerucalt székletlazítónak és tejbelövelésserkentőnek adták asszem (nemtom, valamelyikőtök kérdezte úgyemlékszem, csak nem válaszoltam rá).
Nekem a szoptatással kapcsolatban vannak negatív tapasztalataim, az sokkal nagyobb lelki gubancot okozott, hogy nem ment.
A császáros téma sajna ismerős.
És a DOKI????? Hogy Áll HOZZÁ TESÓDHOZ? Mikor mehet haza?
Akkor megvan a holnapi feladat. Durok valahol szilikonosat, de az az igazság, hogy még sehol se láttam.
Képzeljétek, láttam ma pampers Sllep and Play pelenkából jumbo packot. reklámozták a tv-ben, hogy van, de még sehol nem láttam. MI 11-25 kg-sat használunk, de csak 21 meg 44 db-osban láttam. A jumboban meg 58 db van. DE csak egy darab volt már, a többit elvitték. Most volt a héten a Rossmannban akció, csak azt nem tudom miért nem kaptunk újságot....
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?