Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
JA és meg volt az első szopi nélküli éjszaka! :) Igaz hogy felt volt 4x-5xis de majd csak rájön hogy nem érdemes felkelni! :) hA minden jól megy elkezdek egyre ízetlenebb teát csinálni és utána jöhet a víz! :)
SZiASZtok! Azt én is hallottam ,sokan dicsériky!
Szia: A neve: Gripe Water, babagyógyvíz, hascsikarás, hasfájás ellen.
Szia Suagi:)
Milyen csodavízről van szó?
Szép jó reggelt. Mi is jó aludtunk kivételesen, bár lehet, hogy ez a csodavíz lassan elkezd hatni!!!
Szépjóreggelt!:)
Nagyon jól aludtunk, még a családom szunyál, én itt ülök, mert ha felébreda kiscsaj megkezdődik a pörgés.
Megyünk anyumékhoz délelőtt, előtte felvesszük a nagyimat is, babázzon ő is egy kicsit.:)
Vidám napot!:)
Akkor én is megyek!!Jó éjt!!Holnap délután megyünk párommal megünnepelni Imike születését:)))Ja nem ketten,hanem a kispapához:))))
asszem én is megyek aludni
jóéjt, szépálmokat!:)
Hozzám az első nap állítom óránként jött a nővérke a hasamat nyomigálni, közben pedig nézte a lábam közit, hogy miújság, mi jön ki onnan... Nagyon kellemetlen volt.
Aranyos.
Az ilyen minek van ott?
Megyek én is, fárasztó volt a mai nap.
Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!
Nálam csak egy bunkó csecsemősnő volt,egyszer kint volt Zoárd szopni és abba hagyta mert jött a hasába egy görcs,sírt is és pukizott nagyokat.Erre oda jött a nő hogy én miért nem szoptatok.Mondtam neki mi van erre úgy belenyomta szegényemnek az arcát a cicimbe hogy nem is kapott levegőt.Tesóm mesélte amikor ő szülte a Kittit,akkor a Kittike mindig elaludt szopi közben,ez a banya meg meghúzta a haját hogy kelljen fel!!!A többi végtelenül aranyos volt,akadt olyan is aki énekelt a babáknak,sokszor hallottam mert a csecsemős szobával szemben volt az én szobám:D
Nem, nekem nem nyomkodták a hasam, egyszer sem.
Hát nálunk kegyetlen bunkó volt az összes. 2 kiételével, de ők csak az utolsó napon voltak bent.
Megyek! Jó éjt csajszik!:)
Én ugyanígy voltam..egyszer úgy nyomták hogy a Zozo a kezemben volt,azt hittem le is dobom szegényt:(((Gabi!!A vért nyomták ki a méhemből!!Neked nem volt?Nagyon kellemes volt a friss seb felett...:s
Nálunk szerencsére nagyon rendesek a csecsemősök,bár nekem volt bőven tejem és szépen szopott Ádám és már úgy jöttünk haza,hogy pár dekát hízott,de akinek nem indult meg a tejci,azzal is végtelenül rendesek voltak. Az osztályos nővérek is kedvesek. 1csaj volt,aki most végzett a sulival,ő kegyetlen bunkó volt... Még az elején mikor bent voltam a hányás miatt egyszer,nem sikerült eléérnem a hány tálat és ment a lepedőre is. Mentem,hogy kérnék ásik lepedőtt,szobatársam bent volt nst-n ő meg elkezdte hajtani,hogy minek a hány tál..stb, a másik idősebb nővér mondta neki majd megtudod te is egyszer..
Milyen hasnyomkodásról beszéltek?
Nekem semmit nem segítettek, de a megvetést éreztették, aztán meg lestek.
5. nap éjszaka nem hozták ki a babám, mondván, úgyse tud szopni, szobatársam megkapta. 6. nap éjjel kivertem a balhét, ki is hozták, 80 ml. ÉS mikor hazamentünk nem is kaptunk receptet, és 3 hét alatt 1 kg-ot hízott.
Akkor nagyon nehéz lehetett. De majd a következőnél hátha másképp lesz.
na, cigi, gyors zuhi, aztán benézek még elköszönni
elképzelhető. Igaz, én minden este párologtatok eukaliptuszt. Meg nálunk nagyon száraz a levegő a szobában. Lehet, hogy ettől jobban alszik.
aha, jó, nekünk bevált.:)
na a hasnyomkodás nekem is kedvencem volt. Amikor jött a nővérke, már előre remegtem, hogy jajbiztos a hasamat fogja nyomizni...
Igen arra, és elméletileg gyógynövényes, tehát...de nem tudom. Én már nem adom. Miután helyrejött még egy pár nap, de már nem.Nem lehet hogy Anna tudja, hogy jobb neki, könnyebben lélegzik és azért kéri?
1,5 hónap fejegetés után már komolyan alig vártam, hogy elapajon a tejem. Nappal egy csomó idő elment a fejéssel, éjszaka is legalább 2 órán keresztül szippantottam a cicijeimet, de legalább lett volna eredménye? Úgy fájt, mint a fene, alig jött belőle valami, de én azért szívtam, hogy hátha... A végén már mint egy zombi, úgy néztem ki. Megkönnyebbültem, amikor nem kellett már fejni.
Engem az akaszott ki, amit a kórházban műveltek velem a csecsemős nővérek (nemmind persze). Kicsináltak, hogy miért nem tudom szopzitatni... készvoltam.
Jól megszenvedtél.
Úgy látom csőstül kijutott.
Azt én is néztem a dm,talán. Jó?
További ajánlott fórumok: