Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Neked is van pl,az is tök jó,az a pázsitos:)
Na megyek,mert már morog!
Pápá Hiszti! és Mindenki!
Hát nem is tudom...egyre több felhasználónál vannak szép idézetek,szeretnék én is,
vagy Kevin naplójának fejlécébe.
Na de most ennyit a hoxázásról,mert az uraság hivat magához:)))
:))
Édese talán rosszat álmodott!:(
:))
Kevin 18:24
akkor jó, annyira nem vok szenilis, megnyugodtam :P
szétmegy a nózim, s lassan a fejem is :( bedugult és annyira húzza, kifújni nem tudom, nem jön semmi (csak vér :( ha erőlködöm) nem vok megfázva, tudom, az orrdugulás egy "tünet" de nem találom a szipogómat és mindjárt sírok is :(((((
Igen rájöttem, bocsi :) Neked a vendégek miatt akartam írni h csak nem jönnek csicsi-időben ha tudják h Kevin alszik :)
csak csörgött a telóm és vhogy összekeveredtem :P de ugye a vendégeket Te írtad? :P
Gabi urának nem jött be az overál,nem az enyimének:))
Nekünk egy lesz,2 részes.Majd vmelyik hétvégén vszünk neki a piacon.Kinéztünk egyet 5000.- a kettő együtt.(alsó+felső)
Gabi, ez ismerős! A banya is ezt csinálja, s ha esetleg azt meri mondani a fia, h nem akkor jön a hiszti meg a lelki terror. Undorító :(
Mokka, én biztos nem gépelném be, a gazdtanos órák után úgy voltam h egy perc plussz időt nem fordítottam rá, különben repült volna nagy ívben ki az ablakon :P Fúj! :P Minden elismerésem a Tiéd! :DDDD
Kitti, tegnap Krisz is azt mondta az overálra h jó jó de több ruhát ne vegyek a gyereknek mert már így is több van a babának mint neki... :P Még jó! :) Látszik h soha nem gondozott kisbabát :) Szerinte elég mindenből 2 darab, merth neki is elég...nagyon szívesen megjátszanám, h nem veszek többet csak amennyit Ő javasol, csak akkor meg én szívom meg :))))) S az h nem tudja h az ilyen alkalmakra le kell csapni, amíg lehet csak akkor fogja megérteni ha szembesül a valósággal, vagy még akkor se :P Dehát pasi... :P Mondtam neki h az ilyesmit nyugodtan bízza rám. Hiába vagyok nő, nem szoktam túlzásokba esni. Ettől fél sajna, és az anyjából indul ki. Mikor veszi már észre h mi ketten a banyával egymás szöges ellentétei vagyunk???? :P
Sok sok boldogságot Anna babának!!!!!!! :DDDDD
Füle érjen bokáig, boldog szülinapot :D
Sziasztok csajok!
Köszönöm a köszöntést Anna nevében is:)
hihetetlen, hogy már 2 éves:)
Sziasztok! Ma úgy kezdtem h elbaffantottam a villanyóraállás bejelentést on line és Krisz majdnem leszedte a fejem :P Béna vok, ez van :) Aztán felhívtam a szolgáltatót, így kevésbé égő, elmondtam h milyen béna voltam, de a fószer tök rendi volt :) Mosmá okés :P
na visszaolvasok :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?