Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Köszi!:)
Jó mulatást!
SZIAZSTok! Kitti jó a kép! ügyik vagytok!
Elmentünk zenebölibe :)
Szép reggelt Mindenkinek!
Halnali fél 2ig fent voltunk Apával,Márióval játszottunk.Régen imádtam és most végre újra rátaláltam:)
Puzzle is volt meg logikai,reggel kiírta,h játszak sokat ha Kevin alszik:))
Nem nagyon lesz időm,jön Hugim a kreszvizsga után(remélem sikerül neki) és itt lesz délutánig.
Szépjóreggelt!
3/4 7-kor keltünk. Még bírtam volna aludni, de a kisasszony másképp gondolta.
Főzni fogok, zöldséglevest és tejfölös csirkét tésztával.
Itt ködös idő van. Remélem kitisztul és ki tudunk majd menni egy kicsit.
Vidám napot!:)
Sziasztok!
Csak bekukk! MIndenkinek jó reggelt!
Kitti! NAGYON KIRÁLY A KÉP!
ez a Jázmin hercegnő nagyon nem megy nekem, a micimackó álmomból keltve is megelevenedik a papíron, a kispónikat viszont imádom rajzolgatni...valszeg marad az...
Lányok, kérhetek vmit? ha kész néhány rajz, feltöltöm a naplómba, segítenétek választani? Max 3at szeretnénk, úgy gondoltam 3 kicsi póni egy egy felhőcskén itt ott a falon elég lesz :) de mind olyan édi! :)
hú de késő van! ebbe a hülye játékban meg minnyá elővették a férjem, mert ugye GO (game operator)...nehogymá ő nyaljon be a banya hülyesége miatt... :/ gyors szóltam h ebből kimaradnánk és h bolhából elefánt...jajj miért kell ilyen hülyeségek miatt családon belül feszkót csinálni? az egész úgy kezdődött h egy kisfiú az ellenséges fajból azt írta apósom karijára a chaten h mócsing. ezt az egyik klántársunk bemásolta a klánfórumba (pletykagép...)erre anyósom írt egy olyan durva levelet a kisfiúnak!!!könyörgöm, ez egy játék! az meg egy kisfiú! na a lényeg az h kissrác a játékfórumon feljelentette, s egy ilyen üziért törlés jár -jogosan. most rágja a kefét, nehogy töröljék...gondolkodni kellett vóna! amúgy felhívtam Apát és elmondtam neki h mi van, azt mondta h ezért törlik, mese nincs. a szabályok mkire vonatkoznak.
ilyen mérhetetlenül fontos dolgok töltik ki a mindennapjait... és ez bizony vérkomoly!!!! :P
az addig oké h nagy az isten állatkertje, de miért áll a családtagjaimból????? :P
megyek vízszintbe, jó éjt! :)
bocsi a kisregényért :P
köszi:)
Jó éjt :)
Jó éjt Mindenkinek!
Me1inda!Jó rajzolgatást!:)
Na most én is elhúzok zuhanyozni,aztán még kicsit játszom Apa logikai játékával:)
Hiszti amikor olvastam,hogy nemrég ébredtél kezdtem elgondolkodni azon,hogy most már reggel van,vagy csak ilyen tartalmas estém volt?:))
á dehogy, épphogy csak játszok egy kicsit, már egyik karinak sincs prémiuma, kezdek szépen lemorzsolódni :)
most sokáig fent leszek, belelendültem a rajzolásba :)
Szépjóestét!
Nemrég ébredtem
A vészhelyzetet is végigaludtam jól...:(
Asszem most lépek aludni.
Kitti, megnéztem a naplódat, nagyon szupi képet csináltatok apával:) Gratula hozzá!:))
Jóéjt, szépálmokat!
Ja,műkszik:))
Hát ez a banyus!
Te amúgy meddig nyomulsz este?Sokáig játszol?
Megnéztem, nagyon tuti! :D szóval akkor műkszik, ügyik vagytok :)
banyát minnyá bannolják a kedvenc online játékából...:P enyhén le sarkonálló anyukázott egy 13 éves kisfiút...ez ám a színvonal! és milyen érett, felnőtt nő, igaz?
Jaj hát műkszik!!!!Csak húzd mán lejjebb az ódalt te marha!!(én)
Apa jött rá:))))))
Imádtam az én kicsi pónimat mikor pici voltam:)
Szerintem aranyos lenne és tuti tetszene Jázmin babának!
Sziasztok!
Elfáradtam és mára még nem végeztünk.Apával céklát rakunk el.Undormányos!:(
Anyum volt Kevinnel kicsit délután,mert a telószámlámat az istenért nem vonják a közös számláról,a régi sajátom meg ugye megszűnt.Ma egy üres járatunk volt megint:(
Talán legközelebb már sikerül.Hajrá 21.század!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?