Kisbabát tervezők és várók (beszélgetés)
Kedves vagy. De biztos nem terhesség van a dologban. Sokkal inkább hormon probléma. :(
Már egy jó ideje játszom azt, hogy megjön, utána hónapokig megint semmi. Aztán valahogy megjön (gyógyszeresen, vagy legutóbb aviva tornával), aztán megint semmi.
De lehet jövőhéten, amikor túl vagyok a vizsgákon elmegyek.
Én is nagyon remélem hogy nem akar elöbb jönni!!
Csak az a baj hogy még csak a 22. hetet töltötem!!De pihizzek sokat majd!! :)
Remélem aztán most majd azt irod ki hogy pozit teszteltél!! :)
Vérzés nincs. :(
Pedig már az is lehetne. Na mindegy.
Igaza van mkrisztinek először a ciklusomat kéne tényleg rendbehozni.
Sziasztok!
Orsi, menj el dokihoz tényleg, jó lenne rendberakatni a ciklusod először ;)
Csajok, a nem várt napja körüli kis barnázás valóban jelenthet jót is, a kislányomnál nekem is így volt, 3 napig barna, majd abbamaradt, utána pozitív teszt.
Köszi a drukkokat is, egész nap csak picikét barnáztam, semmit nem éreztem, így magam is elkezdtem reménykedni, aztán most estére elkezdett fájni a hasam, és piros volt a wc papír, szóval sajnos megint nincs siker :(
Jó éjt!
Hát ha picurka viccelődik odabentről akkor jövő hónapba se,sőt az elkövetkezendő 8 hónapban most már ne is jöjjön semmi piros. :)
Megyek eltesszük magunkat babóval holnapra.Délután jövök holnap.
Legyetek jók!
Én teszteltem, és csöppet sem meglepően negatív lett.
Nem keseredtem el miatta. Gondoltam, hogy az lesz.
De azért örültem volna nagyon egy pozitív tesztnek.
Tehát akkor nem kell olyan "veszélyes munkát" végeznem?Egész nap talpon vagyok,kb tíz percre ülök le amíg eszek.Lehet,hogy nincs még pocakom ami zavarjon,de elfáradok.Kimerülök idegileg is. :(
Ennek most örülök nagyon. :)
Bri,sporsi teszteltetek már?
Mkriszti a mostani terhességemnél én két napig barnáztam egy keveset,abban az időben amikor meg kellett volna jönnie,és most lassan már betöltöm az első trimesztert.Reménykedjünk hogy nálad is ez a helyzet.
Csajok olyan mérges és szomorú vagyok.
A munkahelyem tudják a főnökeim hogy babás vagyok,a kolléganők nem.6-tól vagyunk nyitva,9kor szerettem volna elmenni enni,meg pihenni,mert nagyon fájt már a hasam és a derekam.Akkor azt mondta a főnököm,hogy még egy fél órát bírjak ki.Na abból a fél órából másfél óra lett. :( Már a sírás kerülgetett.Tudja nagyon jól,hogy mi a helyzet,és még sincs tekintettel rám.Nem azt várom el hogy dolgozzanak helyettem,csak ha éhes vagyok,pisilnem kell,akkor ne órákat kelljen várnom.
Szerintetek ha kérem a nőgyógyászt,kíír táppénzre januártól?Örülnék neki.