Kisbabát tervezők és várók (beszélgetés)
Itt olvasgatva titeket, látom többen is tanultok. :D
Én is tanulok, de már hálistennek nem sokáig. Én éppen a mérlegképes könyvelői tanfolyamot végzem. De már csak 2 záróvizsgám van hátra. Az elsőt sikeresen vettem. A 2.-nak pedig most várom az eredményét. Elvileg jövőhéten már lesz annak is eredménye.
Hátha pesten is tartanánk találkozót, abban én is benne lennék. :D
És a facebookos taliban is. :D
Tyuuuha! Komolyan hangzik! :) En meg a regi rendszerben kezdtem az egyetemet, Miskolcon. A kisfiam miatt picit tolodik a dolog, 2 eve nyaron kellett volna vegeznem. De ha minden jol megy, karacsonyra mar megkonnyebbulhetek! ;)
Mi a temad? :)
Ertem, ne haragudj, hogy figyelmetlen voltam... :(
Utana meg olvastam a valaszaidat es igy mar nekem is egyertelmu, hogy a parod miert all igy a kerdeshez...
En nagyon drukkolok Nektek! ;) Ha barmi kerdesed van, megprobalunk legjobb tudasunk szerint valaszolni; szivesen tesszuk! :)
Lanyok! El is felejtettem irni, h jovohet penteken 16h-ra megyek dokihoz!!! Bar messze van, de addig is drukkoljatok, h legyen mar szivhangja!!!
Es azt sememlitettem, h milyen szar fajos didkokkal szoptatni! :O
Jo ejt, Kriszti, jo ejt mindenki! :)
Ha tudok/tudunk segíteni, sikíts :) (pl felmérést nem csinálsz, mert abban tudunk segíteni neked válaszokat adni)
Ügyes vagy, megcsinálod!!! ;)
Egyelőre a dipi a lényeg, aztán még ráérek dönteni, bár egyelőre herótom van tőle! :(
Köszi a drukkot, rám férne egy kis optimizmus és kreativitás! :(
Nem lennék a helyedben :(
De milyen jó a kreditrendszer :D
Hajrá, drukkolunk! És ebben fogsz majd dolgozni, vagy csak a lényeg, hogy meglegyen a diploma?
az nekem nem lenne probléma, itt is felismerhető a nevem, sőt a korom is :)
csak valamiért ódzkodom :) Nem tudom, ha írok a csoport üzenőfalára, pl. arról a többi ismerősöm lát-e értesítést, mert akkor ugyanott vagyunk