Kisbabát tervezők és várók (beszélgetés)
Lehet, hogy én mindig fiús anyának gondoltam magam és most azért nem érzem, mert mégis lány lesz?
Na most lettem kiváncsi!
Nekem is pont ilyen baba kéne.:))
Az én tesóm lánya Kinga olyan mint a tűzvész. 3 fiú veszett el benne és 18 hónapos.
De jó lenne még idén megtudni. Apa már most a 8 hetes után kérdezte, hogy fiú, vagy lány. Nem érti, hogy ezt miért nem tudják már megmondani.:)
Koszi! :) Es azt hittem, h orosz eredetu, de nem, mert a Milena, Helena gorog nevekbol lett. :)
Nekem mind a 3at meg mondták a 12hetes uh-n:-) a kislányomat Laurát öt valahogy meg éreztem lány lesz és ugy is lett:)
Június elején született meg az unokaöcsém, és Milán lett. :) Nagyon édes mosolygós, nyugodt baba.
Nálunk ha fiú lesz, akkor Milán, Ákos vagy Endre.
Ha lány, akkor Leila , vagy Laura.
Én mindig úgy éreztem, hogy fiam lesz, még a jósnők is azt mondták, de most valamiért nem tudom, vagy nem is gondolok rá, mert most úgy érzem mindegy.
Ez hanyadik héten derül ki?
Most kb. 1 órája már iszonyatosan görcsöl az alhasam. Még ülni is alig bírok. :(
Lehet, hogy végre túl leszek a mensin? Jó lenne. Aztán már mi is újból tudnánk próbálkozni.
Ja akit érdekel van naplom és ha szeretne jöjön nyugodtan jeletkezni:)
egy forumon ahol voltam az egyik csaj járt hozzá és babás lesz nemsokára már szül:-)
Laura a lányom elfogult vagyok gyönyörü:-)Áron nálunk is szoban van:-)
Úgy legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én az akupunktúráról hallottam. Szerintem, ha valami működik, akkor mindegy, hogy hiszed e vagy sem. A hithez bizalom kell, lehet az is megjön...
remélem karácsonyra mindenki kismanot kap a jézuskátol.)
Jajj, annyira szorítok neked :D
Ti hisztek a természetgyógyászatban?Én nem igen hiszek benne, viszont sok ismerősöm jár természetgyógyászhoz és aki nem hitt benne pocisak lettek vagy javult a bajuk.Azon gondolkodom meg kéne próbálni, de nem tom van e így értelme h nem hiszek benne?Ti mit javasoltok?
Ha lányunk lesz akkor Rebeka Bianka Laura ami tetszik.Fiú Bence Áron. De mi kislányt szeretnénk,de már mindegy lenne a neme csak lenne már nagy pocakom. :(
Na lányok csak győztelek benneteket visszaolvasni :) Pepperoni mindjárt péntek és mehetünk a dokihoz :D Bár mire én megyek te már nyugodt leszel ;) A Bajcsyban tudok egy nagyon aranyos dokit, dr. Nagy László. Fiatal, aranyos, alapos, mosolygós. Szóval örülök, hogy hozzá járok :D Nálunk a nevekkel nem lesz egyszerű dolog, mert nem nagyon vagyunk egy véleményen az apukával :DDD Szerinte elég akkor neve legyen, ha majd oviba jár! Olyan jó a humora :DDD addig minek hívjuk, babának? ;)
mkriszti: Én nem vagyok benne a táblázatban :((((
Szandra27: Gratulálok, biztos nagy élmény volt :D
Barbus22: Kitartás, hidd el meglesz az, csak ebbe neki is van beleszólása. Lehet hülyeség, de én sokszor "beszéltem" neki, hogy jöjjön már le hozzánk, mert nagyon várjuk :D
Orvosom mondta h most pát hónapig nem kaphatok hormont mert a méhemet túlterhelné.Remélem nm zavar be nagyon.:(
Rosszul emlékeztem.:) Akkor pénteken ird meg h mi volt a dokinál. :)
Nagyon sajnálom.:( Én azon izgulok h egyáltalán legyen pém.Nem szoktam ovu teszteket használni, mert az injekciók miatt mindig tudtam mikor van pém.Sőt... Nekünk megadott időpontban kellet együtt lennünk.Szal ha a doki azt mondta h szombaton reggel adjam be a tüszőrepi injekciót akkor 36 órára rá együtt kellett lennünk.Ez nem volt olyan könnyű.Párommal minden oké.Ezért nem értem ha volt pém meg minden akkor miért nem sikerült a baba?A cseppről még nem hallottam utána nézek. :)
sziasztok itt is lányok. mkriszti köszönöm h beillesztetted a neveket. :)))
Őmmm... ez a csak 84-es és Pesti.. szóval nem tudom.. :)
További ajánlott fórumok: