Kinek milyen trappista sajt jött be, milyet érdemes venni (nem gumis, nem íztelen)? (tudásbázis)
A fekete csomagolásos 40 napig érlelt nagyon finom.
Az ára is húzósabb. egyébként, ha az nincs akkor a Tolle amit szoktam venni, és az emlytett Füredi sem rossz.
TrapPityuból nálunk a C@@P-os vált be.
Reszelni is lehet és teflon serpenyőben sütni is, úgyhogy megpirul egy kicsit mindkét oldala és nem olvad szét azonnal, ahogy meglátja a sütőt.
Én is nehezen találok fincsi trappistát. Pár hónappal ezelőttig én a Tolle csemege sajtját imádtam. Havi szinten 1 kilót ettünk meg belőle, de ma már nem lehet kapni. Ha esetleg valaki találkozik vele kérem írjon.
Nekem a Boci trappistája aránylag ízlik, de az sem az igazi. Keresem én is az igazit....
Keresem az igazi, finom sajtot, de még nem találtam. Már jó pár fajtát kipróbáltam, de egy idő után mindig változtatnak rajta.
Mostanában nem találom az igazit. Vagy íztelen, vagy gumis, vagy baromi zsíros -holott félzsírosként árulják-, nem tudom milyet vegyek.
Az óvárinak vettük a téglalap alakú sajtját -amin egy apát van-, de mostanában nem találok a boltokban. Régebben lidl-öset vettünk, de mindkétfajta olyan gumis lett. Most kipróbáltam a tolle-t, de azt most sajttekercsnek felolvasztottam és egyik fele csomós, gumis, a másik fele meg csak zsír.
Hol vannak már a régi igazi sajtok? Kíváncsi lennék, kinek mi vált be, mit lenne érdemes kipróbálnom.
További ajánlott fórumok:
- Epilátort szeretnék venni, de milyet?
- Van valakinek Smart TV-je? Milyet érdemes venni?
- Hideg párásító készüléket használtatok már?Ha igen milyet érdemes venni kisgyermeknek?
- Gyerekkerékpárt milyet érdemes venni?
- Medence a kertben- milyet érdemes venni?
- Babakonyha játék - tudnátok segíteni, hogy mire érdemes figyelni/milyet érdemes venni? (stabilitás, jó ár/érték arány, stb)