Kinek mi a véleménye Rubint Réka újságjáról? (tudásbázis)
Nem áll szándékomban!
előbb veszek egy tábla csokit,mint Réka lapját.:D
Sziasztok!Én nem olvastam az újságját,mert nem érdekel!Egyszerűen irritál ez a nő,kicsi párjával együtt.Igazából arra lennék kíváncsi,hol tartana,ha nem Norbihoz megy hozzá.
Ezelőtt néhány évvel csináltak nekik ilyen hazugságvizsgálós tesztet,hát mit ne mondjak,a legfontosabb dolgoknál véreztek el!
Soha nem voltak a kedvenceim és nem is lesznek!
Mondjuk nincs szükségem fogyókúrára,de szerintem van ennél normálisabb módja is mint éhezni,vagy ne egyél semmi olyat ami jól esik!
Ha olyanok a gének,lehet fogyózni örökre,akár ezzel a módszerrel akár másikkal!
Bocsika,hogy kiirtam magamból és elnézést ha valakit megbántottam,de én igy sem hiszek bennük!
Nők Lapjában volt egy érdekes dolog.
Ugye "ajándék" volt hozzá ilyen RR tanácsadó füzetke. Kiszámoltam: a napi bevitel alig 1000 kalória !!! Emberek. Ez éhezésnek minősül a szakemberek nyelvén is! A napi minimum 1300 kalória, de ha mozogsz akkor 1500-1600 is és fogysz mellette! Áh. Nem fogom én ezt soha megérteni.
Sziasztok!
Én megvettem a magazint, végül is nem bántam meg, bár nem fogom csinálni a programját. A napi étkezések mellett meg van adva a kalória és a szénhidrát is, és ott azért elég sok hiba van így ránézésre. Pl. egy darab alma 104 kcal és 21 g szénhidrát, meg hasonlók. Tudom, hogy Norbiéknál nem számít a kalória, de én azért azt is figyelem, ezért is zavar, hogy pl. a teletálas ebédeknél sincs semmi kalória v. szénhidrát megadva. Közben ajánlják cukorbetegeknek, akiknek pedig ez fontos lenne.
A másik, hogy tényleg túlzásba van víve a termékeik reklámozása, a 30 napos program során meg kéne venni jó pár csomag update kenyeret, kalácsot, majonézt, mustárt, plusz még az összes dvd-jüket szinte, és szinte minden nap "kell" fél liter update gyümölcslé.
Réka tornáitól pedig senki nem lesz izompacsirta, és úgy sem fog kinézni mint ő...
Nem attól néz ki úgy ahogy, hogy X-szer felemeli a lábát! Amitől így kinéz, az a súlyzós edzés hatása.. szóval kicsit megtévesztő a dolog;)
Sziasztok!
Az újság megjelenése: negyedévente!
Én ugyan nem vettem meg az újságot, csak belelapoztam.
Sok újdonság nincs benne, legalábbis akkor, ha eddig is Réka kedvelő voltál;)
Én nem minősítek senkit, mielőtt félreérti valaki.. Ne pl. nekem sem tetszik.
Az újsághoz meg: akkor már inkább aDVD hasznosabb.Mozgásban van ...
Szerintem nem szép Réka. Pláne nem értelmes. Bocs, csajok, de ez van. Ettől függetlenül igen, tornáztam a DVDire, de nem azért, hogy rá hasonlítsak. Szegény nő, éhezteti magát. És nem szép a "kockahas". Pasik szerint sem :))
Kell, hogy legyen formája, de... ennyi. Nem ő találta fel a spanyol viaszt (Norbi .. vagy ki) az ápdéjttel, ez egyszerűen lefordítva egyenlő lenne azzal, hogy kiiktassuk a mérgező adalékanyagokat az étrendből. Nem kell ehhez méregdrága péksütiket venni. És szerintem sokkal hatásos, ha valakin sok a felesleg (mondjuk 10 kg), hogy inkább fut, bicózik, sétál, stb.. ami aerob. Mert Réka tornái csak formálnak, az izmokra hatnak.
Na, ezzel nem állt szándékomban megsérteni senki, de az is túlzás, hogy "szép teste" van. FŐleg, ha valaki ilyet akar. Nézze meg az ilyen ember, mit esznek a testépítők versenyidőszakban, mennyit edzenek és lehet olyan. De mi értelme? Én az evés híve vagyok, szeretek enni, akár pizzás csigát is. De ilyen étrend mellett nem lehet :(
Akkor ne vedd meg az újságot, ne tornázz, egyél kedved szerint, aztán lesz ami lesz.
Én megveszem, végigizzadom, diétázok, és nem zavar a Rékáék anyagi helyzete, mert legalább csinos vagyok, ha nem is gazdag :-)
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Aki csinálta már a Rubint Réka 20perces tornáját.Tapasztalat gyüjtés kinek vált be és ki csinája?
- Van valakinek tapasztalata a Rubint Réka féle terhestornával kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalat Rubint Réka 33 napos diétájával kapcsolatosan?