Kinek mi a véleménye Apple laptopokról, MacBook.stb? Megéri az árát, vagy annyi pénzért jobbat is lehet kapni? Segítsetek! (tudásbázis)
1. "A pc egy mac tudásához képest egy nulla."
Nem igaz. Egy azonos árú PC többet tud, mint egy Mac. A Mac 100%-ban PC alkatrészekből áll. PC-re ráadásul sokkal több alkalmazás létezik. Nincs olyan dolog, amit Mac-en meg tudsz csinálni és PC-n nem.
2. "Ja, és nem hogy "nem nagyon vannak rá vírusok, hanem egyáltalán nincsennek."
Vannak Mac vírusok. Már évek óta, és egyre több lesz. Éppenséggel 2011-re várják a nagy Mac-vírus áradatot. Úgyhogy kell vírusirtó.
3. Akkor vegyél Mac-et PC, helyett, ha:
-Van rá *alapos* okod.
-Hajlandó vagy *pusztán a dizájn miatt* mindenért 50%-kal többet fizetni, mintha azonos teljesítményű PC-t vennél.
-Nem zavar, hogy az általad eddig használt programok minimum fele el sem indul Mac-en.
-Ezzel akarsz villogni.
Az biztos!
Ja, és nem hogy "nem nagyon vannak rá vírusok, hanem egyáltalán nincsennek. SZóval vírusírtó sem kell, ráadásul ELINDUL A GÉP és HASZNÁLHATOD azonnal, nem kell ezerhatszázhetven "buborékot" kilőni, meg egy órát várnod mire "befrissíti" a hülyeségeit... Én komolyan a hajam téptem a pc-vel emiatt a munkahelyemen anno...
Az almával nincs ilyen gond :)
Jaaa, és egy mac után soha többet nem akarsz már pc-t használni.
A pc egy mac tudásához képest egy nulla.
Nekem már a második MacBook-om van és nagyon szeretem. Minden rajta készített doksi megnyitható pc-n is és fordítva.
A garancia valóban 1 év, de vásárolható hozzá plusz 2 év.
Vírus szinte nem létezik rá.
Nekem a fehér változat volt és most is az van. Az egyetlen hibája, hogy a burkolata sérülékeny, érdemes venni rá védőt.
szia, nekem mac book pro-m van, nagyon szeretem, tökéletes gép.
hát igen, nem 1 olcsó dolgog, az biztos, de a mac az már csak ilyen. viszont minőségben, és szépségben-dizájnban ver mindent szerintem. :)