Kinek mi a végzettsége vagy mi lesz? (beszélgetés)
Emelt szintű: Szociális-, gyermek és ifjúságvédelmi ügyintéző,
Személy-, és vagyonőr,
Ügyfélszolgálati-, és kommunikációs,
Számítógépes felhasználó,
gyors-, és gépíró,
de most is csak betanított munkám van...
De ennek is örülök ilyen munkanélküli világban...
gyógypedagógiai asszisztens
most óvónéni leszek
aztán majd még meglátjuk :)
Én még nem vagyok Valaki, de nem is "tudom", hogy lennék-e. Csak vagyok a befolyásnak engedésére az érvényesülésben. De persze vannak motiválásaim, amik fejből pattant megvalósításokra várva várnak, vagy csak "hiszem", hogy várnak, de negatívak tudva a hajlamos megnyilvánulásaim olyan valóra váltásra éhezve, mikről gondolok, hogy nekem pozitívan jussosak. Tipró gázlás az önmegvalósulásért... Na jó... nem vagyok totál-frankó negatív szereplő, Kinek sikkes intézkedései pozitívan sülnek el, ha az Illetőnek nincs gondja lelkiismereti szempontból vizsgálódnia a beteljesülés morfondírozásának teljes részvétén... Hehehe nem vagyok rátermett arra én sem, hogy igazoltassam magam, amint ténylegből lehet, hogy feslettségekkel vagyok bírtan. És lehetőségekre szimplán adunk, bonyolult következtetésekkel nem elidőzve. A megbizonyosodás maradandósága a kézzel fogható legjobb fölfogás, csak ugye a személyiség módosul, ha icuri-picurkát is. Tömpi lét, ha tömöri a sűrűsége kicsi kivetítése.
Mi legyek? Nekem nuku még célra való ösztökélés is vagy mostmán mégse nem...
Kereskedelmi menedzser ,
kerámikus
Érettségi,számitógép kezelő,és cukrász,vendéglátós az érettségim és a cukrász szakmában dolgozom,elöbb volt állásom mint a bizonyitvány a kezemben:-)
Szerncsésnek mondhatom magam!
Nekem érettségim meg ruházati eladó+boltvezetői végzettségem van,de szeretnék még menni kozmetikusnak utána pedig sminkesnek.
De fehérneműs boltba dolgoztam 1 évet.:)
Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmám van, egyszer majdnem voltam vele interjún, de mivel felvettek főiskolára, már nem én lettem volna a megfelelő ember.
Jelenleg mérnök informatikusnak tanulok, szoftverfejlesztői sávon.
óvónénileszek és néha vagyok
van érettségim, fodrász és varrónő szakmám
de ha lediplomáztam vagy pszichológia szakra vagy történelem szakra megyek
További ajánlott fórumok:
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Kinek mi a foglalkozása (és ez milyen végzettséggel)?
- Szerintetek 30 felett melyik hasznosab?Jogi vagy a közgazdasági végzettség?Melyikkel könyebb érvényesülni?
- Szociálpedagógus vagy Szociális munkás? Melyik végzettség ér többet?
- Ha aprósüteményeket szeretnék árulni piacon, milyen engedély kell hozzá vagy végzettség vagy milyen papírok?
- Van valaki itt akinek gyógypedagógiai asszisztens végzettsége van?