Kikapcsol a szex? (beszélgetés)
Miket szeretsz olvasni?
Nehogy azt mond, hogy erotikus könyveket!:D
És akkor most melyik méretezés a jó? Az Eu vagy a kínai? Melyikben M-es az a méret? Ezek szerint nem mindegy! ;)
Egyszer vettem egy kínai pólót és az volt ráírva:XXXL
Aztán egy ismerős felhívott, hogy vannak olcsó pólók, hoz.Mekkora a méretem?
Az feleltem: 3XL
A bokámig ért...vagy a plafonig, ha úgy tetszik!
Sosem láttam a méretezést egyiken sem, pedig volt, hogy közelebbi volt a szemkontaktus, így sajna nem tudom mekkora az M-es méret. :)
Nekem több szexuális élményem is "M"-es méretű jostickhoz fűződik:)
sőt, mindegyik:)
Valahol már kifejtettem egyszer, hogy életem egyik legnagyobb szexuális élménye egy olyan pasihoz fűződik, akinek akkora volt, hogy amikor megláttam nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek kínomban-olyan pici volt. Nnnna, azóta nem vagyok méretfüggő és terjesztem az "igét",hogy nem a méret a lényeg. Szóval én vágyom csomozhatóra, csak tudja a gazdája mire való,még ha kicsi is. :)
Akkor meg tudsz vígasztalni! ;)
Hát miért nem ezzel kezdted?
Saját könyvtáram van!:DDD
Hiheted! Havonta, ha egyszer ráizgulok egy falatra. Virág? Igazából sosem értékeltem. -ezt is elhiheted! (a szobanövény az más). Fincsi vacsi tuti helyen? Hmmm, az néha jó...de csak a társaság miatt. Húúúú, azt hiszem nagyon selejt vagyok,mint nő. Engem egy könyvvel jobban el lehet "olvasztani". Könyvmániás vagyok. :) Ja, ékszer sem kell! :)
Nem hiszem.:)
Virág?:) Á nem, az snassz.:(
Fincsi vacsi tuti helyen?:)
Már kezdheted is! De hatásos legyen ám! Nagyon durci tudok lenni. :)
Azt semmiképpen nem szeretném.
Ha mégis, akkor megvigasztallak.:D
Rajtam múlt,mert nem én voltam a képen-erre utalsz? Baccus, tudsz ám csűrni csavarni....mindenképp én érezzem rosszul magam. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :):)
De akár Te is kaphattad volna!:)
Nem rajtam múlt.:)
Örüljek?! Na most már kedves "Rébusz"bácsi beszélj nekem nyíltan, mert kezdem összekarmolni magam. Örüljek egy olyan bóknak, amit nem is én kaptam?! Mi benne nekem a jó?
Jaaaaaa! Na igen! És köszönöm! Próbáltam csábos lenni! :D:D:D Ezek szerint sikerült! Azért most nem is tudom,hogy megsértődjek-e vagy örüljek a bóknak. :) Azt a képet már el is felejtettem, pedig sokáig kerestem a neten! :)
Jajajajjj, nemnemnem. Nem Őrá gondoltam, hanem arra amelyik pár napja volt fent.:DDD
Nem is láttam, hogy raktál fel képeket.:)
De tényleg csini.:)
Neeeeeem! Kedves a bók, de az már a klónom! Még liliomtiprás kategória, úgyhogy hátrébb az agarakkal. Az csak anyuci pici lánykája! :) Tiszta anyja! :D:D:D
Hááááát.:)
Mondjuk azon a képen elég csábos vagy.:D
Igen, de a bot is egy puha ágacskából növekszik. :)
Olyan vagy ááááám! Még nekem sem árulod el? És ha szépen nézek Rád? Naaaaaa.....
De ez azt is jelentené egyben, hogy elég puhácska, nem?:))))))
Úgy értem egy botot nem tudsz csomóra kötni, egy puhább valami kell....
Megint oda lyukadunk ki, hogy nem a méret a fontos:)
Sok pasi szeretné, ha csomót lehetne rá kötni..
Jobb a masni, mint a csomó...
Áááá, ha visszaolvasol, az a veszély nem fenyegeti! Apa is köthetett volna egy masnit a f@kára, rá egy tálcára és már meg is van a meglepi ó'csón és gyorsan. :)
További ajánlott fórumok: