Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van. Meg tudná mondani valaki, hogy honnan tudnék mielőbb Metformin gyógyszert feliratni? (tudásbázis)
" párommal minnél előbb szeretnénk babát, ezért lenne jó minnél előbb elkezdeni a gyógyszeres kezelést is a diéta mellett."
Biztos, hogy terhesség alatt lehet ilyen gyógyszereket szedni????
az éhgyomri tényleg nagyon magas...
de a gyógyszertől függetlenül hidd el nagyon sokat teszel magadért és a babáért ha máris elkezdesz nagyon keményen diétázni és mozogni! van akinek elég ennyi is
Nem voltam még orvosnál, csak terheléses cukorvizsgálaton voltam, aminek az eredménye nagyon rossz lett. Most próbálok orvost keresni, viszont legközelebb csak márciusra kaptam időpontot Tűű Zoltánhoz, Pestre. A párommal minnél előbb szeretnénk babát, ezért lenne jó minnél előbb elkezdeni a gyógyszeres kezelést is a diéta mellett.
Eredeményeim: Inzulin:Égy:29.80,1 órás:284.30, 2 órás:86.00.
Állítólag nagyon rossz az eredmény.
endokrinológus v esetleg nőgyógyász írhatja fel
és ne feledkezz meg a diétáról és a mozgásról sem, az is fontos
További ajánlott fórumok:
- PCOS kezelése gyógyszerrel (merckformin, metformin)
- Rájöttem, hogy azért nem szeretek gyógyszert feliratni,...
- Mit csináltok akkor, ha szükséged van gyógyszerre, és nem tudsz elmenni az orvoshoz, felíratni?
- Emelkedett inzulinrezisztencia értékkel sikerülhet gyógyszer és életmódváltás nélkül a baba?
- Orvosi ügyeleten lehet gyógyszert felíratni?
- Azok, akik Met-et (Merckformin, Metformin, Meforal) szednek, volt olyan, hogy a gyógyszer szedése közben nem jött meg a menzesz?