Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kicsit rossz, hogy tápszert kell adnom a babámnak..... fórum

Kicsit rossz, hogy tápszert kell adnom a babámnak..... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

aug. 7. 02:30
Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat ❤️ meg nyugtatok és már nem érzem úgy, hogy rossz anya vagyok emiatt Cukiboszinak külön köszönöm a tanácsot nagyon be vált ❤️
aug. 6. 18:28
Én annak idején úgy éreztem, hogy a babámat "árultam el" azzal, hogy nem volt elég a tejem és tápszerrel kellett pótolni. Sokat vívódtam emiatt, de adtam pótlásként, mert muszáj volt.
aug. 6. 15:02

Nem ment a lányommal a szoptatás. Tápszeres baba volt, de olyan jó az immunrendszere, nem volt egyszer sem(!) amíg óvodás volt. Első osztályos korában nem tudtam megmondani, hogy ki a körzeti orvosa, csak oltásokra kellett vele járni.

A kapcsolatom is jó vele, már felnőtt. Akkoriban nem bántották az anyákat ezzel a nagy szoptatásmániával, ami mostanság igencsak elterjedt. Nem lesz semmi bajotok.

4. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 06:25

Én is így voltam.

Pótold a szoptatás miatti elmaradt testkontaktot máshogy! Én pl. sokat ücsörögtem a fotelban és rajtam aludt a manó.

aug. 5. 22:40
Az a lényeg,hogy ne éhezzen a babó. Majdnem mindegy,hogy tápszer vagy anyatej csak egészség legyen. NEM vagy rossz anya ettől!!! Sokboldogságot a picihez.
aug. 5. 21:39

Ki által érzed magad elutasítva?

A lényeg, nem vagy semmivel sem rosszabb anya, attól, hogy nem tudod szoptatni a babádat.

Ezen ne rágódj, mert hat a tejtermelésre is, a feszültség a babára is hat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook