Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :) (beszélgetés)
helló, csajok!
(legalább napi köszönés mindig megvan:D)
szorítok!
ne légy elkeseredve, a diplomád sokkal használhatóbb, mint egy tanítói pl..
Sziasztok
Hat soook gondom van...de ami a lesrosszab hogy most fejezem be az egyetemet, kozgazt, sokat kell tanulnom (ma is vizsgam van, szoritsatok ha raertek :) )a diplomamunkam meg sehol...es abs el vagyok keseredve hogy a tovabbiakban foggalmam sincs mihez kezdjek...
'reggelt! Én sem sokat tudok lenni, reggelente csak, max még este egyszer, mert meló 10-18-ig, netet már nem tudom vinni sajna....
Szép napot Nektek! :)
nem is figyeltem
jó volt, nagyom!
Az ilyen hétvégéket szeretem nagyon!
kint van a teljes neved az adatlapodon:)
Jó hétvége volt akkor:) Eseménydús:)
pénteken edzésem volt, szombaton Botond napi vásáron voltam+este kaptam egy parfümöt, vasárnap anyuval dvd-ztünk, utánna amerikai focin voltam, majd röpi meccsen
ennyi
engem iwiwen?
nevem honnan tudod?
Péntek vizsga, szombat, vasárnap meló... ma szintén...
Veled mi történt??
sziasztok!
milyen volt a hétvége?
az enyém eseménydús, és nagyon jó volt!
:)
jó reggelt!
én Erika vagyok:)
mi újság?
itt süt a nap, és végre nem is fáj semmim! Lekopogtam! ;)
Köszi:)) (rakhatnál fel piciről képeket még) :)
Szép napot Nektek! :)
Végülis ugyanott a soron,csak kettő üzlettel arrébb:)(mert ezek az üzletek egy sétányon vannak, amik nagyrészt csak nyáron üzemelnek-egyedül vtam télen nyitva:S). Szombaton kezdek egy fürdőruhás-fehérneműsnél. A fizetés sokkal jobb, és ennél a ....nál csak normálisabb lehet a főnököm:)
Veletek mi újság??
Szép estét! :)
Sziasztok!
Hol fogsz dolgozni Cloe? :)
Riki vegyél be egy aspirint vagy cataflant, de ha nem szedsz semmi gyógyszert, nem tukmálom rád. :) Csak tudom, hogy nem jó, ha fáj a fej.
Ja már meg akartam kérdezni, kinek mi a keresztneve? Az enyém Zita. De mindenki Zizinek becéz. Hát igen, gyagyás vagyok. :))))))
akkor jól döntöttél!
Szerencse, hogy találtál új helyet ilyen gyorsan!
Amúgy meg jó reggelt!
Nekem nem olyan jó..még mindig fáj a fejem+egy kicsit sikerült mostanság felfáznom..
Itt is eseget:S
Hát 3500-4000-et kapnék nyárra 10-12órára. Úgyh mondtam Neki, hogy nekem ez így nem jó, és ma van az uccsó munkanapom. Szombat meg új:) Szóval nem leszek messze bababolttól:) kb 20 m-re:)
Szép napot Nektek!
(jah meg nem túl korrekt a főnököm... úgyh elég is volt ennyi belőle...)
itt is esett/esik felváltva..
a fejem meg szétesik :(
Sziasztok!
Cloe miért mész el a bababoltból? Csak nem jött össze neked is egy babóca?:)
Hát Riki itt se valami szép az idő, ráadásul már esett is.:(
hát hogy-hogy? Lemaradtam valamiről?
Húú, ma nagyon fáj a fejem...így ébredtem..szép lesz ez a mai nap!Olyan sötét van, mintha este 10 óra lenne!