Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :) (beszélgetés)
jobban
ma már az új lakásban ébredtem..elegem van a régiből..annyi rossz ért ott..hoztam egyéb döntést is, majd kiderül, hogy mi lesz..több olddaról megrágtam, és most úgy döntöttem, hogy nem hagyom magam szar helyzetbe hozni..aztán majd kiderül
Nem találtam:S::S
Én nem írok Neki véleményt, mert nem kérte... Ha leírja az Ő szemszögét, és tanácsot, véleményt kér, akkor igen:) De így semmi közöm a dolgaihoz!:)
Te hogy vagy?? Remélem, hogy valamivel jobban!!!
szia!
amúgy a párom megtalálható itt a hoxán..bendeguz1020 a neve..mindenki csak nekem írj a véleményét..ha valaki vele is megszeretné osztani, bártan írjon neki...
Hát még Ő van kiakadva, hogy elvárásaid vannak??? De Nála meg ott tölti az ex az estét/napokat? Ha tényleg annyira szeretne, mint amennyire mondja, akkor még csak be sem engedné a lakásba, ha egyedül van, nem hogy ott aludjon!!!
Remélem, hogy ezek után észhez tértél, és nem fogod újrakezdeni, mert így nincs értelme! Ha Ő tényleg ilyeneket csinál, akkor nem érdemel meg! Mért nem marad az exével? Úgyis Vele alszik... akkor minek másik kapcsolat Neki!!!
Kitartás Neked!!! Ennél már csak jobb lehet! Fel a fejjel!!!
leírtam a naplómban..
röviden annyi elpakoltam a kedvesem cuccait az anyukájához vissza..
nagyon magam alatt vagyok
sziasztok!
kicsit vagyok..
Jah... jobbat!:S
Mi baj?
miért? mi a baj?
nekem még mindig fáj a bölcsességfogam..nyomja a többit
az egész alsó fogsorom érzékeny..
jó munkát!
:)
hahó!
vagyok ám, csak most kicsit sok a meló, mert bérfeladás van, és ilyenkor kicsit sűrűek a napok ;)
szia!
nagyon úgy néz ki hála a jó égnek!!
jövő héten költözünk, már nagyon be vagyok zsongva..
csak az a qrta bank... brutto 111.000 forintos fizetésemre nem kaptam meg a folyószámlahitelt..
:(
és mosógépet kéne venni :(
Sziasztok!
Olyan qr. . ta jó volt a hétvégém, mint amilyen szar a ma délelőttöm. .
:(
hosszú lenne leírni. . sacc per kb leírtam a naplómba. .
Nálam nincs ünnepnap/munkaszüneti nap. Ma is megyek meg hétvégén is vtam...
Majd tegyél fel képet, h milyen lett hajad!:)
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Holnap megint egy újabb hónap veszi kezdetét, jó mi?:) Szombaton megyek fodrászhoz, szurkoljatok, hogy ne szúrják el a hajam.:) Ma meg megyünk a piacra, ha párom még időben hazaér az autószerelőtől. Remélem sikerül neki, mert én nagyon mennék.Utána pedig megyünk a Tesco-ba vásárolni. Hát itt nem ünneplik a pünkösdöt. De azért mindenkinek kellemes ünnepeket! Ki mit csinál 7végén?
Szia!:)
Azt hittem, már lecseréltél minket:)
Itt minden ok, törpék ma mennek haza, de két hét múlva jönnek vissza, ha vége ovinak:) Itt lesznek egész nyáron!
Riki??
Sziasztok!
Bocsi, eltűntem egy időre. De mostanában még a naplóírásra is alig van időm. Tegnap megtámadta egy vírus a gépemet és még be is szólt nekem, úgyhogy ma kitettem a szűrét. Már azt se tudtam, hogy hanyadika van a nagy elfoglaltság közepette.:) Látom senki sem unatkozik.:)
es megint vizsgam lesz :(
szoritsatok legysziiii
'reggelt! Én meg 10-18-ig vagyok melóhelyen! De sokkal jobb, mint a másik (ott 9ra mentem, 5ig), viszont babák miatt imádtam:(
de most itt vannak volt főnökömék gyerekei, és tnap is velük játszottam egész nap:) (vevő nem volt sok) :))
Imádnivalóak! :D