Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :) (beszélgetés)
szia!
jól elbeszélgetünk.. én azon gondolkodok, hogy ki kéne vennem pár nap szabit, ha feladtuk a bért..fáradt is vagyok, meg a bordáimnak is jólesne egy kis pihi...
itt még mindig ősz+van egy kis bordazúzódásom..
:(
halihó.. nálunk csupa őszi időjárás, ebből kifolyólag hulla fáradtnak érzem magam :(
Veled?
ok!
;)
én szeretnék hinni benne
ez az utolsó esélye..több nincs!!
Olvass vissza, hányszor írtad ezt...
Örülnék,ha boldog lennél, de ennek így nincs értelme. Úgyis megint megcsinálja a hülyeségeit, mivel tudja, hogy x idő múlva úgyis visszafogadod...
jó reggelt!
újra..de most már úgy néz ki működni fog!
tnap szabadnapos vtam, úgyh Pesten vtunk, meg Veszprémben:)
Ma hulla vagyok, tnapi hajnali kelés nem jött jól, de hát ez van...
Szép napot Nektek!
vagyogatok..
olyan jól alszom az új albérletben, hogy alig bírom összeszedni magam így reggelente..
:)
majd hétvégén..
szia! megy a bolt, csak kevesen vásárolgatnak... talán majd ha vége lesz sulinak, többen lesznek!
Te hogy vagy, mi újság?
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök. Nem vagyok ám eltűnve, csak sok a dolgom és néha csak naplót írni jövök fel. Látom Riki már megint hülye a pasid. Remélem kidobod, mert így csak a te szíved fog összetörni.
Cloe még megy a bolt?:)
Na én mentem is! Jók legyetek!
nem kötelező neki véleményt írni, csak felírtam a nevét, ha valaki esetleg megosztaná a gondoltait vele is nem csak velem..
:)