Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :) (beszélgetés)
de jóóóó ámmm!
szombaton megyünk Balcsira!
Remélem jó idő lesz!
:)
itt 7 ágra süt a nap! :)))
Jó reggelt!
Mielőtt valaki megkérdezné, 6:50-kor keltem, csak még most jutottam a géphez.:)
Itt még nem tudom milyen idő lesz, de egyenlőre nem néz ki rossznak. :)
jó reggelt mindenkinek!
Itt szépen süt a nap!!
:))
az jó is, ha tudsz pihenni!
sokan sajnálják az időt ilyenkor a pihenésre, és fáradtak, türelmetlenek a babával..jól teszed! ha egyszer végre nekem is lesz babám, én is pihizni fogok vele, ha nem lesz sürgős dolgom..
napom? szarul fáj a derekam..elméletileg sok meló lenne, folyamatosan csinálom, de nem érek a végére..amikor meg úgy érzem végeztem, akkor meg jön egy újabb rakás papír..ami nem baj, csak mivel szar a derekam, nem bírok sokat ülni...
Szép jó napot Mindenkinek!
Nekem is fáj a derekam, szar az ágy. :(
Szerintem, ha feladnám postán, valaki biztos lenyúlná. :) Majd, ha hazamegyünk, rábízzuk a szülőkre egy kicsit. :) Már úgyis nagyon várják.
Mennyi idős volt az a kis tündér? :)
Most zabált be a kis bébim. Moccani sem bír. :)
Megyek pelust cserélni, mert már lassan nehezebb lesz, mint a gyerek. :)
Küld le postán, vigyázok rá:D:D Úgyis ráérek, vevők úgysem nagyon tolonganak, és sokat unatkozom:D:D
Tnap játszottam egy kis tündérrel vagy fél órát, amíg anyukája nézelődött:D:D
sziasztok!
holnap j övök!
pussz
Vagy szomszéd?
(pont én beszélek :DDDD)
Akkor nem könnyű a helyzeted...
Másvalakit nem tudsz? olyat esetleg, aki pénzért vigyázna rá?
igen, biztos nagyon rossz segítség nélkül lenni. amikor kisfiam baba volt, akkor nekem sem volt segítségem, de szerencsére férjem sokat segített. az nagyon jó volt.
nincs esetleg barátnőd, akire rá tudnád hagyni a kicsit? biztosan van valami megoldás. Ha nálunk kisfiam beteg (most 4 és fél éves) pótmama vigyáz rá.