Ki szeretne velem 10 kilót fogyni? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is 10 kg kellene még, eddig 15 lement de leginkább a koplalással. Mostanában pedig egyhelyben állnak a kilók nem is nagyon diétázom d most egy nagy hajrában le kellene adni azt a 10est:)
Kinek milyen módszere van? Nem akarok megint koplalni :(
Sziasztok! Hajrá nektek, én már 18 kilót leadtam, nekem még 35 kell, hogy lemenjen, én a 90 naposat csinálom és mozgok!
Ti hogy csináljátok? Könyörgök, ne koplaljatok!!!!! Az csak rosszabb!!!!!!!
Én úgy gondoltam hogy egy tisztítókúrával kezdek, mert nagyon érzem hogy rám fér....de aztán hogy hogyan tovább?
Ti hogy csináljátok?
Sziasztok látom már többen is csatlakoznátok , ennek örülök!!!
Közben főzök ezért írok később egy kicsit.
Szia!
Régen koplalással fogytam le 96-ról-61-re , de az ki készítette a szervezetemet.
Most viszont el mentem egy személyi edzőhöz aki készített nekem étrendet sok jó tanácsot adott és mutatott olyan gyakorlátokat amit otthon is tudok végezni és hatásosak.
Van kedvem.. vagyis ez túlzás, a muszáj rávesz :D. Most épp Atkinst nyomok, most kezdem a harmadik hetet eddig négy kilót fogytam, még legalább tízet kellene júliusig.
Ti mivel próbáljátok a kitűzött célt elérni?
Szia!
Én szívesen csatlakozom, 5 hós a babám és van mit leadnom.
Az "éhezés" nem jött be, de nem igazán tudom hogy kezdjek hozzá egy komoly fogyihoz:(
Én most 87 vagyok, de anno 69 voltam:(Most megelégednék 72-74 kg-val is!
Sziasztok!!!
92 kilóról le fogytam 79-re, de még mindig szeretnék 10 kilót fogyni nincs kedvetek csatlakozni hozzám??? Együtt könnyebb!!!
További ajánlott fórumok:
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- 20 kilót szeretnék fogyni, milyen jól bevált fogyis receptekkel tudnék?
- 83 nap alatt 5-8 kilót szeretnék fogyni, tudsz tanácsot adni?
- 10 kilót szeretnék fogyni
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)