Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ki mit tenne a helyemben? fórum

Ki mit tenne a helyemben? (beszélgetős fórum)


20. zolo
jún. 25. 09:32
Húzódnak miért nem lehet elmondani, hogy a párodnak pont akkor van a születésnapja. Szervizbe menni gondolom 1 max 2 óra délután. Születésnap egész késő estig is lehet. Szerintem mi dönt meg lehet felnot emberként beszélni. Ezért ez még nem a világ vége. Sajnos ettől nagyobb gondok is vannak.
jún. 19. 14:21
Az én autómmal kapcsolatos minden ügyintézést a férjem végez. Persze a sajátját is menedzseli. Ő akarja ezt, ő akarja mindkettőt, az autó az ő fenségterülete. Ő a férfi. Nekem meg igy jó. Örülök neki. Kényelmes és biztonságos. Mindig tiszta, meg van tankolva, szervizelve, műszakiztatva, adók befizetve, stb.
18. fortissimafingus (válaszként erre: 1. - Riácska)
jún. 19. 12:56
Születésnap egyszer van egy évben, én nem mondanám le a közös programot egy autószervizeltetésért. Miért kellesz hozzá te? Hülyének nézik a nőket a szerelők, és attól fél a húgod, hogy átverik? Akkor keressetek egy másik szervizt...
17. 1a7810dfaf (válaszként erre: 1. - Riácska)
jún. 19. 08:47

Ha a húgod elég nagy ahhoz, hogy autót vezessen, akkor szervizeltetni is tudja. De ha ennyire önállótlan, akkor tegye át egy másik napra, ami neked is alkalmas.


Az nem úgy működik, hogy kitalál valamit és mindegy, hogy másnak programja van-e, adott esetben születésnapja van-e stb.


A veszekedésekbe pedig nem kell belemenni. Ha elég felnőtt vagy ahhoz, hogy legyen valakid és dolgozz, akkor ahhoz is, hogy felnőtt döntéseket hozz. Ha mások ehhez nem képesek felnőttként viszonyulni, az meg az ő döntésük.

jún. 19. 08:25
Szerintem azt csinálj, amit a szíved diktál!
15. Alnisa (válaszként erre: 1. - Riácska)
jún. 19. 07:39

Miért kellesz te az autószervizhez? Nem te vagy a szerelő, leadja az autót és kész. Miért kell ehhez érteni? Nem operálni megy. Nem értem mihez kell a segítség? Vagy visszahozni a szervizből?

Azt gondolom nem kellesz kísérőnek egy autó leadáshoz, menj vacsorázni.

14. apeeng
jún. 19. 07:12

Neked a párod a legfontosabb, te is neki. Tehát a húgod várhat.

a szervizben nem vágnak át senkit, mert kell egy állapotfelmérő munkalap(is), majd a számlán is rajta lesz,miért mit kérnek.

13. Charlize (válaszként erre: 1. - Riácska)
jún. 19. 06:37

Valahol értem a húgod problémáját. Sajnos ilyen helyeken előszeretettel cseszik át a nőket, ha érzik, hogy nem értenek hozzá. Én is apukámat nyúzom ilyenkor.

De: nem azért van párja, hogy az oldja meg az ilyen dolgait? Dolgozik? Bakker, vegyen ki szabit ő is, ahogy te, vagy segítsen az apátok neki! Meg ne sértsd a saját párodat, hogy cserben hagyod!

jún. 19. 02:24
toltsd paroddal a szulinapot es hugod oldja meg mas vkivel a szervizbe menetelt,gondolom ha autoja van,vezetni is tud es magyarul is beszel.mi akkor itt a problema?
11. 80ASIQ
jún. 19. 01:02
Rendhagyó eset vagyok, jelzem. Következésképpen, nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget a születésnapoknak. Ugyanolyan nap mint a többi, csak sokan felfújják. Miért?? A lényeg: Amit a az előttem szóló (10. hsz Kalmanka511) ír.
jún. 19. 00:37
Szerintem ha ekkora ügy a húgodnak elvinni az autót, akkor arra a pár órára tarts vele, előtte-utána meg a pároddal. Mi van akkor, ha pár órát nem töltötök együtt a születésnapján? NAgy ügy. Igy mindenkinek jutna belőled.
jún. 18. 22:41
Szerintem jogtalanul akadtak ki. Vigye csak el ő.
8. Anyagi (válaszként erre: 6. - Birebora)
jún. 18. 22:28

De ott vannak még a szülők is!!!

Kedves Papa igazán ráérhetne!

7. Riácska (válaszként erre: 6. - Birebora)
jún. 18. 21:59
De, de a párja is dolgozik.
jún. 18. 21:56
A húgodnak nincs párja? Ha mindenáron téged akar kisérőnek kérjen másik időpontot.
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Riácska)
jún. 18. 21:56
Nektek kell a szervizben megjavítani az autót?
jún. 18. 21:20
Ilyen hülyeséget én még nem is hallottam! Ha van jogosítványa (gondolom, van, ha autója is van), akkor csak ért ahhoz, hogy elvigye az autót a szervizbe, utána meg hazavigye. Ti meg vacsorázzatok, ahogy elterveztétek.
jún. 18. 21:18
Hugocskádnak is van szája, beszélni is tud, és feltételezem, hogy a szervízben érteni fogják amit mond. Ha szépen körbeírja a problémát, tudni fogják mit keressenek
2. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Riácska)
jún. 18. 21:08
Melyik részhez nem ért a hugod? Elvinni az autót? Én még nem láttam olyan szervízt, ahol az ügyfélnek kell megszerelni 🤣
jún. 18. 20:51

Nagyon nagyon hosszú lenne leírni a történetet teljesen így megpróbálom röviden tömören.:)

A páromnak lesz a születésnapja, szép kerek szám. Elterveztük hogy elmegyünk étterembe romantikázni stb. Direkt szabadnapot kértem erre a napra mert előtte is meg utána is dolgozom. De közben a húgom az nap délutánra kapott idő pontot az autó szervízbe és ő nem igazán ért ezekhez, én is nő vagyok de én azért értek hozzá picit, sajnos senki nem tud vele menni csak én mert én vagyok szabad napos, de így a párommal nem tudnám együtt tölteni a napját csak este. A szüleim ezen rettentően kiakadtak, hogy nem számíthat rám a húgom, lett belőle nagy veszekedés. De bele képzeltem magam a párom helyébe is, hogy nekem sem esne ám jól ha nem tölteném velem a születésnapom. Úgy érzem szétszakadok ebben a helyzetben. Ti mit tennétek a helyemben?

Szülinapos romantikus délután vagy autószervíz?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook