Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ki mire tornázik otthon? fórum

Ki mire tornázik otthon? (beszélgetés)

1 2 3 4
2008. okt. 5. 22:29
Béres Alexandra, Tatarek Rezső, Carmen Electra, néha Yourself fitness.
2008. aug. 20. 16:36

Én is Alexandrára esküszöm.Kedvencem a Live súlykontroll balance anyaga, már az elejétől kezdve remeg minden izmod, állítólag a sok egyensúlyozás miatt. Kb. 2 hete csinálom minden nap és a combom, fenekem feszesebb lett. A diéta az nekem nem megy, de próbálom este nem degeszre zabálni magam.

Nekem főleg a hasammal van problémám, ami a szülés után igaz eléggé lement, de mégis olyan löttyedt. Nem tudtok valamilyen hatásos hasizom gyakorlatot, ami feszesíti? Callanetics hasizommal mennyi idő alatt látszik az erdemény? De úgy, hogy csak a hasizmot csinálnám, nem az egész programot?

2008. aug. 16. 20:14
Már mindent próbáltam ,de a legjobb a Tatarek Rezső edzései!Nagyon látványos ha birod:P.
2008. aug. 4. 16:02
Én is Rékát, és Alexandrát váltogatom, és egy kis Tatarek Rezsőt is teszek hozzá :-) Mindegyiküket másért szeretem. És egy hét után már látom a változásokat magamon, intenzíven csinálom minden nap.
2008. júl. 15. 10:39
Én R.R dvd-it váltogatom Alexandrával. tudom hogy az életben utálják egymást de nekem ez vált be. Réka pörgősebb,Alexandra viszont ngyobb hangsúlyt fektet a nyújtásra. mostanában úgy szoktam hogy heti háromszor megcsinálom Réka legújabb programját,a 80 percet egybe,utánna Alexandra lendületben programjából a nyújtást. Nagyon kemény a Réka,mikor először csináltam meg kellett állnom közbe (pedig edzett vagyok eléggé). Most már végigcsinálom gond nélkül. Nagyon jó és hatásos volt egy régi problémámra,a derekamról hátulról eltüntette a kis felesleget.
2008. júl. 15. 10:33
Pilátes, Callanetics
2008. júl. 15. 07:56
A férjem "nagyerünkmárasszony" vezényszavára....:)
2008. júl. 15. 06:13
Amíg nem babásodtam én AB-King Prot használtam+hullahopp karikát, nekem bevált. Most marad a séta+a kismamatorna.
2008. ápr. 28. 10:52
taposógép+tv+távirányító
24. d606bc0fd7 (válaszként erre: 23. - D606bc0fd7)
2008. ápr. 28. 10:49

ja...és elsejétől megcsinálom a májusi edzésprogramot Rékával :)

Krisztinka1 fórumot is indított a témában.

2008. ápr. 28. 10:45

A kedvencem: Billy Blanks: Tae-bo (basic bottcamp)

Ritkábban, Rubint Réka: Add Önmagad 2.

2008. ápr. 28. 10:42
két három söröcskére
2008. ápr. 28. 10:28

Hát hasra, mi másra...

:DD

20. Lumpy727 (válaszként erre: 2. - Dinadin)
2008. ápr. 28. 10:23

Én is az Alexandra tornáira esküszöm. Mióta aktívabban csinálom (heti 4x) 7 kiló lement rólam. A Nyerj időt! is nagyon 6ásosnak bizonyult, persze felváltva csinálom őket.

Most beszereztem 1 Leg Magicet, pihentetőként.

Majd +látjuk...

2008. ápr. 12. 06:52

Sziasztok!

Hajrá mikndenkinek!!

18. czifi
2008. ápr. 11. 16:35
Sziasztok.Én Norbira tornáztam még terhesség elött.A kid box ,és a Norbi mix nagyon jó és hatásos.A mix inkább erősités ,de fogyaszt is.Nekem a kid box vált be ,minden nap megcsináltam barátnőm mért centivel.DERÉKRÓL HETI 1 CM MENT LE.Fél óra ugrálás,ütés rugás. Próbáljátok ki.
2008. ápr. 11. 14:57

Sziasztok!

Nálam a Rubint Réka a nyerő. Most újra elkezdtem és megigértem magamnak,hogy nem leszek lusta:D Igyekszem minden nap vmelyik 20 perces részét végigcsinálni. Amúgy szerintem nagyon hatásos!

2008. ápr. 11. 14:16
Pörgesd fel Béres A-tól szuper szerintem is,ha több időm van ezt választom, a farizom és hasizom extrákkal és a + 10 perces nyújtással kb 1,5 óra, de nagyon jó.A Lendületbennel felváltva csinálom, ez 1 óra 5 perc kb az extra hasizommal. Sajnos a Vitalitást még nem tudtam megszerezni, mindenki dícséri pedig. Most Rékát akarom kipróbálni és a Norbi 1000 kalóriásat.
2008. ápr. 11. 07:55

Sziasztok!

Leírom a véleményem röviden:

-Cindy Crawford 1.-2.:jó hangulatú,végig csinálható,közepes erősségű

-Bíró Ica(nincs meg mind):mű hangulatú,végig csinálható,közepes erősségű

-Rubint Réka-Add önmagad 1.:kezdő színvonalú,hiányos-nincs nyújtás,csak fenék és combra dolgozik

-R.R.Add önmagad 2.:hangulata Rubint Rékás(aki szereti a Rékát annak bejön,aki nem szereti...),combra,popsira nagyon erős,van rajt azért már váll,kar,has gyakorlat is és nyújtás is.

-R.R.Add önmagad 3.:30 perc popsi,30 perc felső test,30 pec has,nagyon erős,nagyon hatékony AJÁNLOM MINDENKINEK!elsőre biztos nem fog menni.

-Béres Alexandra:Pörgessd fel-pörgős,Nyerj ídőt-40 perc csak,Lendületben-szuper zsírégetős,Vitalitás-a kedvencem,Egyensúlyban önmagaddal(nekem ezek vannak meg):szép táj,egész testet átdolgozó,Alexandra egy picit sem áll le végig tornázik veled(Réka többször is leáll),hatékony,NAGYON AJÁNLOM MINDENKINEK!

-Norbi dvd-ről nem tudok véleményt mondani,nem vettem még 1 db.-t sem tőle

Béres A.és a Rubint R.3-dvd-re tornázom váltogatva,néha előveszem a Cindy C.-t is,így még nem untam meg egyiket sem.

14. mongi
2008. ápr. 8. 20:07
Egyelőre egy B.A. tornám van,arra,de ki szeretnék még mást is próbálni,mert inkább valami pörgősebb,dinamikusabb,szálkásító tornára vágyom.:))))
2008. ápr. 8. 19:26
én a capuérára esküszöm! Nagyon jó!
2008. ápr. 8. 09:00
Cindi Crafford(nem biztos hogy helyesen van irva bocsi) Fitnesz csak neked. Néha Rubint Réka de nem vagyok vele megelégedve, és most szeretném ki próbálni callanetcs-et.
2008. ápr. 8. 08:52
... hastánc... én erre esküszöm. Testet-lelket rendbe teszi. :o) ... és néha (hetente 1-2 alkalommal) callanetics.
10. isztu
2008. ápr. 8. 08:45

Rubint Réka,néha Béres Alexandra.

Szerintem Réka jobb.

2008. ápr. 8. 08:34
Rubint Réka 3-as lemeze. szerintem nagyon jó
2008. ápr. 8. 08:27
Callanetics. Dvd és könyv is van hozzá. Nehéz, de nagyon jól átmozgat, nagyon jó és friss érzés utána.
2008. ápr. 8. 07:43

Egyébként van már hasonló topik:

Vélemények fitness dvd/kazettákról

[link]

2008. ápr. 8. 07:42

Tony Horton - P90X

Shiva Rea - Yoga Shakti

néha Béres Alexandra

2008. ápr. 7. 23:12

Régen N. ducitréningjére tornáztam!De mot kb 8 honapja nem tudom a lábam miatt!Most keresek olyat amibe nem kell sokat lépegetni!Ennek hijján én találok ki magamnak!De ez nagyon unalmas és nem is vagyok olyan kitato mindig!

Amugy vizitornára járok ,hetente 2-szer!És persze uszok!

Ja és csinálom a telket!Az asztán a jo torna!:))

2008. ápr. 7. 22:45

Tudom kéne nekem is...de nem birom magam rávenni:-))

pedig gyözködöm magam!!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook