Ki mire tornázik otthon? (beszélgetés)
Én is Alexandrára esküszöm.Kedvencem a Live súlykontroll balance anyaga, már az elejétől kezdve remeg minden izmod, állítólag a sok egyensúlyozás miatt. Kb. 2 hete csinálom minden nap és a combom, fenekem feszesebb lett. A diéta az nekem nem megy, de próbálom este nem degeszre zabálni magam.
Nekem főleg a hasammal van problémám, ami a szülés után igaz eléggé lement, de mégis olyan löttyedt. Nem tudtok valamilyen hatásos hasizom gyakorlatot, ami feszesíti? Callanetics hasizommal mennyi idő alatt látszik az erdemény? De úgy, hogy csak a hasizmot csinálnám, nem az egész programot?
ja...és elsejétől megcsinálom a májusi edzésprogramot Rékával :)
Krisztinka1 fórumot is indított a témában.
A kedvencem: Billy Blanks: Tae-bo (basic bottcamp)
Ritkábban, Rubint Réka: Add Önmagad 2.
Hát hasra, mi másra...
:DD
Én is az Alexandra tornáira esküszöm. Mióta aktívabban csinálom (heti 4x) 7 kiló lement rólam. A Nyerj időt! is nagyon 6ásosnak bizonyult, persze felváltva csinálom őket.
Most beszereztem 1 Leg Magicet, pihentetőként.
Majd +látjuk...
Sziasztok!
Hajrá mikndenkinek!!
Sziasztok!
Nálam a Rubint Réka a nyerő. Most újra elkezdtem és megigértem magamnak,hogy nem leszek lusta:D Igyekszem minden nap vmelyik 20 perces részét végigcsinálni. Amúgy szerintem nagyon hatásos!
Sziasztok!
Leírom a véleményem röviden:
-Cindy Crawford 1.-2.:jó hangulatú,végig csinálható,közepes erősségű
-Bíró Ica(nincs meg mind):mű hangulatú,végig csinálható,közepes erősségű
-Rubint Réka-Add önmagad 1.:kezdő színvonalú,hiányos-nincs nyújtás,csak fenék és combra dolgozik
-R.R.Add önmagad 2.:hangulata Rubint Rékás(aki szereti a Rékát annak bejön,aki nem szereti...),combra,popsira nagyon erős,van rajt azért már váll,kar,has gyakorlat is és nyújtás is.
-R.R.Add önmagad 3.:30 perc popsi,30 perc felső test,30 pec has,nagyon erős,nagyon hatékony AJÁNLOM MINDENKINEK!elsőre biztos nem fog menni.
-Béres Alexandra:Pörgessd fel-pörgős,Nyerj ídőt-40 perc csak,Lendületben-szuper zsírégetős,Vitalitás-a kedvencem,Egyensúlyban önmagaddal(nekem ezek vannak meg):szép táj,egész testet átdolgozó,Alexandra egy picit sem áll le végig tornázik veled(Réka többször is leáll),hatékony,NAGYON AJÁNLOM MINDENKINEK!
-Norbi dvd-ről nem tudok véleményt mondani,nem vettem még 1 db.-t sem tőle
Béres A.és a Rubint R.3-dvd-re tornázom váltogatva,néha előveszem a Cindy C.-t is,így még nem untam meg egyiket sem.
Rubint Réka,néha Béres Alexandra.
Szerintem Réka jobb.
Tony Horton - P90X
Shiva Rea - Yoga Shakti
néha Béres Alexandra
Régen N. ducitréningjére tornáztam!De mot kb 8 honapja nem tudom a lábam miatt!Most keresek olyat amibe nem kell sokat lépegetni!Ennek hijján én találok ki magamnak!De ez nagyon unalmas és nem is vagyok olyan kitato mindig!
Amugy vizitornára járok ,hetente 2-szer!És persze uszok!
Ja és csinálom a telket!Az asztán a jo torna!:))
Tudom kéne nekem is...de nem birom magam rávenni:-))
pedig gyözködöm magam!!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg fitebb az ember, ha reggel tornázik?
- Ki tornázik Cindy Crawfordra?
- Aki Rubint Rékára tornázik jöjjön ide!
- Aki Rubin Rékára tornázik. Ti milyen testrészre edzetek egy nap vagy milyen blokkokat csináltok meg? Milyen gyakran tornáztok egy héten?
- Ki mire tornázik nagyobb súlyfelesleggel?
- Tud valaki kezdő jóga DVD-t ajánlani, amire otthon is lehet gyakorlatokat végezni?