Ki hisz illetve nem hisz az álomcsapdában, mik a tapasztalatok? (beszélgetés)
Most újabb élmény: ugyanaz az álomcsapda, de két nap óta a fejem fölött lóg.
Azóta még jobban alszom!
Én minderről eddig nem tudtam.
A fiam kapott ajándékba egy álomcsapdát, se tovább-ajándékozta nekem. Nekem elsőre megtetszett, és kitattam, az ágyam mellett-fölötti polc aljára, hogy szabadon jógjanak azok a szép tollai.
Hogy miért, nem tudom, nem is nagyon figyeltem: de alszom, mint a bunda.
Előtte (ezért is adta nekem a gyerek) nyűglődtem, tízszer is kikeltem az ágyból éjszaka. Az álomcsapdáról el is felejtkeztem, csak egy helyes dísztárgy...de újra megkérdeztem, mi is ez? -Álomcsapda.
Majdnem hanyattestem.
Most megyek és megszeretgetem. Eddig csak azért simítottam végig, hogy letörölje, a kezemmel a port róla.
hát én speciel ezzel vitatkoznék....-csak halkan-..;)
ha degeszre eszem magam, akkor tudok igazán csak aludni...
volt, hogy hajnal 2-kor felkeltem mert éhes lettem!! pedig vacsiztam rendesen. Bedobtam egy kis csirkepaprikást és mehetett a szunya tovább....:))
elég hülyén működök, ki érti ezt? :o)
Sziasztok!
Nemrég jártam Kanadában,és én is hoztam 1 álomcsapdát.Túl is adtam rajta,mert féltem tőle.Azt mondták odakinn,hogy csak akkor használ,ha ajándékba kapod!Kinn,az igazi csapdák,amelyeket tényleg indiánok gyártottak,nagyon drágák,ám lehet venni bóvlit pár száz forintért a boltokban is.
Azt is hallottam,hogy fény kell átjárja a belső kristályt,ugyanis az fogja föl a nap által kivetült pozitív energiát.
De...ki,miben hisz...
Szép napot Nektek!
ehhh...szijjja...:D
kérdezni is akartam, csak egyik lábam itt - a másik ott...:)
de akkor minden ok...mert jó a kezed....:DD
Képzeld Mester:D ,
úgy látszik hatékony volt a simizés...tök jót álmodtam az éjszaka!!:PPP Köccce a tippet!Legközelebb is Hozzád fordulok!:)))
a háló megszűri a rossz álmokat, a szép álmok áthatolnak rajta és a tollakon keresztül leszállnak az alatta alvóhoz, míg a rémálmok fennakadnak a csapdán így nem lesz nyugatalan az alvásod....
ezért kell az ágy felé tenni...
én így tudom...:D hidd el, kényelmesebb is...;)
próbáld ki, hogy simogasd meg, ugyanis a simogatás tisztítja meg a rossz energiáktól....
hátha bejön....
de ne tedd mosógépbe...:D
az indiánok a sátraikban az ágyuk felé akasztották, innen jön hogy mi is oda tesszük...
persze ha a küszöbön alszol, jó lesz az ajtó felett is....:DD
de rakd az ágyad felé és láss csodát....;)
Jajjj ne mááár...pedig annyira tetszik...ez azért malacság..igazán vigyázhatna az én álmaimra is..:)
Táncos tollak ...dejjúúú..:D
valószínű akkor az mégsem neked lett úgymond készítve...
nekem is volt olyan ami nem vált be, elraktam egy doboz mélyére...
a mostani meg dupla annyit dolgozik....:)
úgy alszok mint akit levertek, no rossz álom, no para....:)
ja, és láttam párszor hogy a tollak táncolnak ;)
szóval, nekem van egy elég nagy az ágyam felett...meg több kisebb is, még az autómba is raktam...:o)
megszűri a rossz álmokat, de előfordult már negatív tapasztalat, hogy nem elűzte hanem bevonzotta azokat. Ilyenkor tanácsos levenni illetve jobban utánanézni, kitől is kaptuk...:)
mind az anyaga, mind a szimbólum befolyásolhatja hogy nálunk hogy működik....
Köszönöm, időközben rákerestem a képére is.
Még soha nem hallottam róla...
További ajánlott fórumok:
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Kezdő műkörmösökkel beszélgetnék illetve tapasztalatot cserélnék
- Ha a nőnek jobb az anyagi helyzete. Mit gondoltok erről, illetve mi a tapasztalatotok?
- Van álomcsapdád? ..ha igen, segítenél?
- Tud valaki egy olyan oldalt, ahol részletesen illusztrálják az álomcsapda készítését?
- Álomfogó, álomcsapda