Ki fizessen az első randin? (beszélgetés)
FOSVENY NEVELETLEN PARASZT!
szerintem te is jol beolvashatnal neki!
hogy tanuljon meg egy lannyal viselkedni, udvarolni!! mert igy senkit nem fog levenni a labarol!!
jesszus! egy teaert!! :O en lany letemre, ha elhivok valakit baratot/baratnot, akkor fizetek EN. de ha o hiv meg, akkor o fizessen. ez neveles kerdese. ha sajnal toled egy teat, akkor azt ott kellett volna mondja, nem pedig fizetni s aztan hanytorgatni! seggfej! es egy ilyen miatt aggodsz? rohogd szembe s mondd meg neki h BUNKO, csiszolodjon... :)
hogy neveltek ezeket az embereket???? egyebkent en is jartam mar igy...
így van
én sem vártam el, általába olyan pasikkal hozott össze a sors, hogy így gondolták. De hangsúlyozom, én már jó rég randiztam :-)
nálunk sem volt kérdés a barátoknál, mindenki van annyira "jól nevelt" :-)
Szerintem, ha a pasi hiv meg egy teára, akkor ő. De akkor Teát kérsz és nem egy drága italt.
Ha Te hivod meg, akkor Te.
Neked ez a természetes, nekem más.
Én sosem vártam el ilyesmit.
Egyébként a barátaimnál is mindenki a saját részét fizeti, vagy köröket veszünk egymásnak...sosem volt kérdés az, hogy te hívtál ezért neked kell fizetned.
Ezt bizony Neked kell eldöntened Drága Pipacs!
Ha Te barátként, és nem leendő Kedvesedként tekintettél a fiúra, akkor meglehet, hogy jogosan aggodalmaskodsz az erkölcsi miben létedben. Még nem késő elsősorban a nevelő szüleidtől, és az osztályfőnöki óra nyugodt hangvételében megbeszélni, hogy "Mikor adhatok, és mikor, milyen körülmények között fogadhatok el ajándékot?" Nagyon fontos, hogy aki add, az egyben a szívének egy részét is oda adja a másiknak, hiszen jót adni csak Szeretetből lehet! Ez a fiú megbántódott, és csak ilyen ostobán tudta kinyilvánítani csalódottságát Feléd. :)
egy kávéval még nem eltartani fog :-)
ha meghívnak akkor nincs abban semmi, hogy fizetnek helyettünk. Ha én hívom meg a haveromat akkor én fizetek, ha a barátnőmet én hívom meg akkor én fizetek. Nem fogom odatolni a részüket. Ha egy pasi randizni hív (engem már nem hív) akkor természetes, hogy ő fizet. Én sosem hívtam pasit randizni és sosem hivattam meg magam.
Van amiben konzervatív voltam már 17 évesen is, és az általába jó fényt vetett....
amikor a férjem udvarolni kezdett nekem egyik alkalommam mondtam, hogy most én hívom meg őt sütizni. Azt mondta, hogy akkor süssek otthon valamit mert őt bizony nem hozom kínos helyzetbe, de mehetünk cukrászdába akkor viszont ő fizet ha tetszik ha nem.
10 év alatt ennyit változott a világ?
nem vagyok híve a túlzott "egyenjogúságnak"
Nálam nem ez a komoly érdeklődés szintmérője, de egyébként sem képviselem az átlag női szerepeket, elvárásokat.
Dolgozom, keresetem van, nekem az a természetes ha az első időkben mindenki fizeti a saját fogyasztását.
Nekem rossz érzésem van attól, hogy szempilla rezegtetve várom, hogy fizessen helyettem valaki, akit csak akkor ismertem meg.
Ha valakinek az a hobbija, hogy randizzon hetente 5x más-más lánnyal, annak elhiszem hogy megterhelő minden nap egy teát kifizetnie.
(több ilyen pasit is ismerek, nyomul ezerrel a neten, nem is ismerkedni akar, csak lelki szemetesládának használja a lányokat, mindegyiknek elsírja egy tea mellett, hogy milyen csúnyán átvágta a barátnője)
Aztán amikor a pincér hozza a számlát, a saját részét betolja az asztal közepére és mosolyogva várja, hogy te is bedobd a magadét. Na ilyent velem csak 1x lehetett megcsinálni...
Na de aki komolyan érdeklődik és csak veled randizik, annak már csak belefér az életébe heti 500 Ft????
Nekem volt olyan első randim, ahol a pasi közölte, hogy fizesse mindenki a sajátját. :)
Nem volt ezzel semmi gond, hiszen dolgozó nő vagyok, de könyörgöm, felzabálta a teához járó összes sütimet és az első randin nem az a "feladatunk" hogy jó színben tüntessük fel magunkat? :)
Nem meglepő ha azt mondom ,hogy nem volt második randi. Megjegyzem, hogy nem azért mert nem ő fizetett, de egy férfi legyen először gavallér. :)
Szia!
Pedig amit leírtál az úgy jó, ahogy van! A pasi dolga, hogy fizessen. Így megy ez. Bár egyre jobban kihal belőlük a gavallérság (nem tudom, ez így értelmes-e, furán hangzik)...a pasi dolga az udvarlás (bár lehet régimódi vagyok) és ezzel együtt a cehh állása is a randikon. :)
Nekem az a természetes ha mindenki a magáét fizeti.
Én el is utasítottam azokat az ajánlatokat főleg az első időkben, mikor csak a pasi fizetett volna.
Ha a Grand hotelben etted volna végig az étlapot, akkor talán megérteném a fiú felháborodását.
Na de milyen pasi az, aki még egy csésze teára sem tudni vendégüllátni egy lányt? Képes ezért utólag szemrehányást tenni?
Pitiáner alak, örülj hogy megszabadultál tőle. Ne foglalkozz vele, szánalmas figura!!!
Bah, nem egy tengerparti nyaralást fizetett ki neked.... Örülj neki, hogy nem jöttetek össze :DDD
Szerintem alap, hogy első randin a pasi fizet, meg úgy általában, ahogy te is mondod.
Én a férjemmel közös kasszán vagyok, de mégis ő szokott fizetni, ha beülünk valahova, ez így természetes :) Ne agyalj ezen!!!