Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Megyek ma dolgozni, ááá nincs kedvem.
Jó éjt! Álmodjatok szépeket.
Csajok a tornából semmi nem jött össze. Az evésre viszont most figyeltem, és nem nassiztam. Vivienke mit gondolsz arról ha holnap, mondjuk egy húszperces sétával indítanánk a mozgást? Nekem kezdésnek mondjuk jó lenne még a semmitől ennyi is.
Cseppike,én nagyon szorítok csak ne legyen semmi baj.vigyázz nagyon magadra.
Bicajoztam, tök jó volt. Kicsit megáztam, legalább hidratáltam a képemet.:) Alig látok ki a fejemből, olyan álmos vagyok, nem is erőltetem tovább az ébrenlétet. Jóccakát és szép álmokat, legyetek egészségesek!!!
én is lusta vagyok pedig tornázni kéne
azért ez elég vicces nem?
Abortusz után terhesnek lenni :D
Köszike Cami, naplómba írom a fejleményeimet :)) Most tényleg nagyon akarom.. sikerülnie kell.
Jó reggelt!
Csepike, ha hazaérsz, írjál!!! Veled vagyunk!
Zsike, hajrá neked is!
Sziasztok. Csajok tegnap mindenhol fájt. Begyógyszereztem magam, igy ma már jobb, egy kicsit. Tudom a kilóim miatt fáj, szinte vánszorogva mentem. Mert hol a bokám, vagy a forgom, állandóan szúrt valamim... Pedig egyszer emlékszem fizikóterápián azt mondta a hölgy egyszerre nem fájhat három helyen. Nem jól fejezte ki magát, mert inkább egyszere nem adhat ennyifelé kezelést, inkább ez a helyes magyarázat. Mindegy segíts magadon akcíómat ha tetszik, ha nem be kell vetnem. Pedig nekem nagyon nem tetszik, hogy csak igy sikerülhet a kiút ebből a problémámból. Lefogyni aztán reméljem a legjobbat, hogy nem lesz ennyi bajom. Bocsi lányok, de bizonyára sokszor hallhatátok már tőlem, na most aztán végig fogom csinálni a fogyimat... Ma elkezdem sok rinyálás után, és mindenféle kifogásaim ellenére. A tornát sem halogatom tovább egy percig sem. Akármit, de napi 20-25 percet igenis szakítok rá. Hiszen van bicajom, akár a szabadban, vagy a szobában is tekerhetem. Haspadomat is csak nézegetem, de rohadt lusta vagyok, ez az igazság. Férjem már múltkor kérdezte, te ezt még használod? Majd fogom csak várd ki,:)) nem tudtam már mit kitalálni, hogy ne tegye fel a padlásra. Cseppkő nagyon örülök, te már elkezted. Mától csatlakozom, és komolyan veszem.
Jó reggelt!
Nem sokat aludtam.
Cami és Dodóka köszönöm az együttérzést!
Olyan jó, hogy vagytok, mert a páromon kívül nem tudok erről beszélni. Persze Ő nagyon aggódik és segít mindenben.
Veled leszek, szorítok nagyon! Minden rendben lesz, meglátod! Majd légyszi írj a naplódba!!!! Jó éjt!
sajna ez már biztos! reggel megyek és elmondják a fokát, és a teendőket.
Csepike, miért gondolsz mindjárt a legrosszabbra? Egy ilyen eset után valószínűleg kell is egy komolyabb kivizsgálás. Éppen ezért most vegyél vissza a tempóból, pihenj minél többet, úgyis agyon melóztad magad a nyáron.
Keri, ne hagyd annyiban, légy határozott! Az oktatásról megvan a külön bejáratú véleményem. Az, hogy a felsőoktatást már inkább Lehúzó Kft-nek nevezném, egy dolog. De már az általános iskolában sem tudják, mit kérjenek. Kolleganőm mondta, hogy nem jó a tavalyi zsírkréta, festék, színes, szóval semmi, pedig alig használták a gyerekek néhányszor. Nem beszélve a többiről.
Dehogy is! Csak jó kedvem van. A lefogyott kilókat már pár nap alatt én is gyorsan visszaszedtem...
Úgyhogy a kilókért én nem nevetek ki senkit.
most éppen engem tetszik kinevetni? Hát tudom én, hogy elég nevetséges vagyok...
Na akkor mától fogyizok. Remélem velem tartotok!
Rámerészkedtem a mérlegre, és amit ott láttam, az nem igazán volt ínyemre.
Jó reggelt.Ma begyújtottam.Aztán indulok a fiammal a suliba.(fog ez menni)Már első nap nem tud elindulni időben,hiába mondtam neki feküdjön le időben.
Sziasztok! Hogy vagytok? Még a mai és a holnapi napom itthon. Vége a szabadságomnak, ennyi volt.
Ma főzök, mosok, konyhát takarítok.
Lehet, hogy a futással is bepróbálkozöm, pont két hete nem volt.
Azért azt a pénzt ne hagyd! Vissza kell, hogy adják.
Szép estét mindenkinek.
Egész délelőtt telefonálgattam vagy 20 iskolát felhívtam,volt ahonnan olyan gusztustalanul elküldtek mintha nem is tudom én mit kérnék tőlük.De aztán sikerült egy suli,igaz egy kicsit messze van,de legalább normálisak és informatikát tanítanak.Ja,és nem kell fizetni. Gondolom a másiknál nem fogják a pénzt vissza adni.
Sziasztok!Elkezdődött a suli nekem is.Teletömik az agyunkat mindenfélével.1 hónap múlva szóbelizünk már megint.Megyek tornázni,mert már egy pár napja nem mozogtam.
éééééés szép, jó reggelt!
Te legalább megpróbáltad! Mármint a biciklizést.
Nekem is rákéne szánnom magam a mozgásra.
További ajánlott fórumok: