Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Igyekszem én is, remélem sikerülni fog. Ma voltam akupunktúrán, és a kezelés vége felé azt éreztem. hogy irtózatosan fáj az egész állkapcsom. Rájöttem, hogy előtte engedtem ki, addig szorítottam, de már két napja szorítom, egy fogam ki is lazult.:( Hát így jön ki rajtam ismét... kb 13 éve egy éjszaka a szemfogamat haraptam el, úgy tudok szorítani.:(
Ha megfeledkezem magamról, azonnal szájzáram lesz, pedig most már tudatosan figyelem.
Halihó!
Megvagyok, de én is Bp-en voltam ma, kicsit elszuttyogtam az időt reggel, és nem volt már idő beköszönni. Nemrég értem haza, nyűgös vagyok, jó szamárhoz illően érzem az időjárás változást.
Most látomcsak Cami még nem köszönt be. Irgumburgum!
Remélem minden rendben nálad.
Veroska nagyon hanyagolsz minket. Tudom, hogy sok dolgod van, munka, ház, gyerek, de azért néha bekukkanthatnál :)
A gyereket bedobtam a suliba, mi meg lassan elindulunk.
Itt amúgy lóg az esőnek az a bizonyos lába :)
Futni akarok! És hétfőn ha kiveszik a varratokat fogok is :) Persze azért rákérdezek a dokira, hogy mit szól hozzá.
A zuram minden nap bringázik vagy úszik, vagy focizik. Ilyenkor úgy irigylem.
Szép jó reggeltet :)
Ma megyek pestre a férjemmel. Ilyenkor mikor mindketten megyünk, mindig az van bennem, hogy csak szerencsésen hazaérjünk, mert ha nem a kiskölyköm nagyon fog itthon aggódni, és mi lesz vele ha nem jönnénk haza.
Ez most nem rád vonatkozik Cami, hanem a másikra,
gondolom érted.
Én sem voltam még ilyen helyzetben, de úgy gondolom, hogy próbálnám a lehető legegyszerűbben megoldani.
Ja és koncentrálnék a továbbiakra.
Itt nálunk nagyon sok hasonló dolog történt a környezetemben mostanában, mindig azt szokam mondani, hogy éljenek jól, legyenek boldogok, ÉLJENEK VÉGRE. Hapsizzanak/nőzzenek, egyenek-igyanak jókat és egy pillanatig ne érezzék magukat rosszul.
Hisz az élet olyan szép.
Annak elhiszem, hogy szar, aki éppen a szövettanra vár. ..
Ez nehéz időszak lehet neked. Mi ezt nem is tudjuk igazán átérezni, mert nem vagyunk ilyen helyzetben.
Remélem mielőbb túl leszel a nehezén, és kezdhetsz egy igazán új életet.
én is kiváncsi vagyok rá..
Itt szemesen már sokan meggyógyultak ezzel nagy betegségekből, olyan emberek akiket ismerek is, csak nem tudtam eddig, hogy betegek voltak, mert a magánéletükbe nem láttam bele.
Sima megfázásokat, influenzákat, herpeszt, akár egy nap alatt meggyógyít.
Egyszerűen kiöli a vírusokat, baktériumokat és egyéb kórokozókat.
Cseppkőke légyszi azért még pihenj, nehogy sok legyen.
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen az a speciális gép.
Cami légyszi szólj, ha segíteni kell, Csaba kéthetente megy arra, ha kell valami, akkor írj.
Teljesen jól vagyok. Nem fáj sehol semmim. !nap pihi után, tegnap már teraszt takarítottam, gyorsan megvot aztán kaját csináltam, és pihentem. Estére egy picit éreztem a hasamat.
Ja és tegnap voltunk egy dokinál. Megállapította, hogy miómám van (ezt tudtam is mert a kórházban mondták),ezdeti stádiumban lévő hpv, és lyme kór is jelen van a szervezetemben, és a herpesz vírus (ezt is tudtam)
Most ezeket speciális gép segítségével holnaptól elkezdjük kezelni. Azt mondja, hogy 3hónap múlva nyoma sem lesz bennem egyik betegségnek sem.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni