Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Jó reggelt!
De jó hogy említed a turmixot, már majd el is felejtettem, hogy nekem is van itthon.
Sziasztok!
Szarul aludtam, szerencsére ez nálam ritkán fordul elő. Császármorzsi lesz a reggelim, az ebéd töltött paprika. Jó lenne, ha a délutánt egy turmix-szal kibírnám.
szó szerint nehéz helyzetben vagyunk.:(
de le kell fogynunk, nekem legalább 10 kilót. Én már a 85-tel teljesen kiegyeznék.
Sajnálom!
Nem vagyunk könnyű helyzetben, de én tudom, hogy ahogy feljöttek a kilók, pont úgy le is mennek azok, csak picit most jobban oda kell figyelnünk magunkra. Úgyhogy fel a fejjel!
Jó reggeltet! Itt most is esik az eső.
Kihasználom az időt vasalásra. Az nem megerőltető és legalább haladok vele.
Cami elárulod hány kilóra sikerült magad felhízlalnod?
Sziasztok!
Tegnap a xar idő miatt nem tudtam bringázni, de gyalogoltunk egy nagyot esernyősen, de a semminél ez is jobb volt. Meggondoltam magam, és töltött kápi helyett töltött paprikát csinálok, tegnap séta közben ilyen illatot éreztem és megkívántam.:)
Előre főzöm a barna rizst, biztos ami biztos, a zabból már elegem van, abból lesz a reggelim is, legyen elég belőle.:)
Van lefagyasztott tojásfehérjém, asszem hogy egy Csepike féle mákos sütit fogok belőle kreálni, valami nasi kell a hosszú esős délutánra, ami nem mindjárt két kilót rak rám.
jóvanna!
Jóccakát :)
Nagyon kellemes hétvégét.
Cseppike,vigyázz magadra kívül már szép a varrat de belül nehezebben gyógyul,óvatosan tornázgassssssss
Jó reggelt!
Tényleg csudaszar idő van kint.
Ma én zöldséglevest főzök, azt fokok enni egész nap. De a káposzta is nagyon jó ötlet Cami.
Tegnapi napom is jól sikerült, fogytam is egy kilót az elmúlt napok alatt. Persze 98-ból könnyű leadni egyet.
Ma már szaunába is bemerészkedek, hétfőtől pedig végre tornázhatok is, ha kiszedik a varratokat.
Sziasztok!
Tegnap jól elbeszélgettünk.:) Munka után rohantam egy sort, aztán névnapoztunk. Ma sütés-főzés-takarítás, viszem a csajsziknak az ebédet. Ilyekor takarítani sincs kedvem, gondolom nektek sem. Töltött kápit csinálok magamnak, lightosan, az lesz a kajám két napig.
Sziasztok! Mindenkinek kellemes hétvégét, ebben a rohadt időben.
Az utóbbi két napban kicsit bűnöztem, de nem nagyon azért, sütit kellett sütnöm és belekóstolgattam szokás szerint. De készet már nem ettem.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni