Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Tekertem egy nagyot, klassz volt.
Keri, ez így fog menni 1-2 hétig, ha sürgősen ki nem kúrálod magad rendesen!
Nekem a talpamon nőtt egy méretes tyúkszem, de akkora hülye vagyok, hogy elfelejtettem a gyógyszertárban venni rá lötyit vagy tapaszt, pedig ott voltam... Ennyit magamról.
Szerintem ha szeretitek a műkörmöt, akkor ne hagyjátok ki semmiképpen. Én mondjuk utálom, meg az ékszereket is, viszont ma voltam kozmetikusnál.
Tessék menni szépülni, kozmi, fodrász, műköröm stb, csak anyagilag bírja az ember.
Megmértem magam cm-ben, semmit nem fogytam, mondtam én, hogy csak a fekete gatya...
Keri feküggyé mán le, mert popipacsi lesz.
Sziasztok!Keri,jobbulást!
Cseppkő,hogy vagy?
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!:)
Ilyet többet nem akarok hallani. Mi husikásan is szépek vagyunk!!!
Fő az önbizalom! :)
1, Mert itthol a kutya sem látja. Pontosabban csak a kutyáim látják, mert a heti 1-2bevásárláson kívül úgysem járok emberek közé.
2, Mert olyan kövér és randa vagyok, hogy egy köröm nem sokat javít a képen, épp ellenkezőleg.
Hát én dumálnék, de önmagammal dumcsizni nem túl szórakoztató :)
Megkívántam tőled a műkörmöt, olyan régen volt nekem fent, és nagyon szerettem. Lehet kéne csináltatnom?
Már ketten szóltak, hogy mennyire lefogytam nyár óta, na most megmérem magam centivel.
A lóf.t fogytam le, csak a fekete gatyám soványít. Az a két kiló nem hiszem, hogy ennyire meglátszik, de ha nagyon akarják, akkor fél nap alatt visszaszedem...:DDDD
Sziasztok!
Ma megyek a lányaimhoz és körmöshöz, persze előtte meló ezerrel. Töröm a fejem a mai menün.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni