Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Sziasztok! Rohadt fáradnak érzem magam, éjjel megint keltett a kicsi és nem tudtam órákig visszaaludni. Esténként állandóan ennék, próbálom normális kajákkal beérni.
Rengeteg dolgom lenne ma, nem tudom elképzelni, hogy így ilyen fáradtam, hogy fogok végezni.
A bátyáméknál voltunk még tisztázni 1-2 dolgot a hagyatékkal kapcsolatba.Még mindig nagyon hideg szél fúj.Reggel megmérem magam,elment piroska.Remélem jó eredményt fog mutatni a mérleg,bár kicsit kételkedem benne.
Tralla is nagyon el tűnt mi lehet vele.Remélem nincs vmi baj az egészségével.
Megyek én is sziesztázni,mindenkinek szép álmokat.
Elmentem sétálni, kb 4-5 km-t gyalogoltam, jól el is fáradtam. Közben persze itt-ott volt egy traccsparti, és szépen eltelt a délután.
Szép álmokat mindenkinek!
Jó nagy aktivitás volt délután, csak nem mindenki tornázott?Mi csaviztunk egy kolléganőmnél.
Estére ettem egy szelet fogyi kenyeret, 4 szelet sonkát, egy narancsot, mást asszem nem.
Mai menü:
R: norbis kenyér margarinnal, tejeskávé
E: tyúkhúsleves, tejfölös pulykamell kagylótésztával
Süti: rozsos-joghurtos kutyulós
A többi a jövő zenéje...
Kitartás, ne izgulj, ez a 15 kg, könnyebben le fog jönni, mert nem épül be azonnal, a régi hájat nehezebb leadni.
Amikor csöndben vagyok, akkor azt jelenti, hogy híztam. Legutóbb már 73 kg voltam, észhez tértem, és 2-3 nap alatt ismét 71,5 vagyok. :) 71 alá még nem sikerült mennem, de eljön annak is az ideje.
Mindenkinek szép napot!
Legtöbbször nem fenékig tejfel az élet. Sokkal toleránsabbnak kellene lennünk, persze a másik félnek is. Mint általában legtöbb helyen, nálunk is vannak gondok, de nem eget rengetők. Úgy érzem, félnék egyedül ebben a mocsok világban. Persze néha bepöccenek, mondok mindenféléket, aztán szépen lecsillapodok.
Egyet azért mondok nektek, én is úgy hallottam: a férfi nevű állatfajban csupán két kategória létezik: a hülye és a hülyébb.
Sajnos mi is épp gödörben vagyunk...most még akarunk mindketten változtatni, nehéz lesz, mert mindketten csak a saját igazunkat bizonygatjuk, de akarjuk.Pláne, h van egy szép kislányunk, akinek nem kellene apa nélkül felnőnie.
Lelkileg vannak nekem más bajaim is, de igyekszem nem gondolni rájuk, majd csak elmúlik.
Keri, te igazi bölcs vagy. Mindig jókat mondasz, és nagyon reálisan ítéled meg a dolgokat.
Mindegyőnk kapott már, sőt kapja a pofonokat, de higyjétek el, a rossz is erősít minket, és az is lehet nagyon építő jellegű, persze ha tanulunk belőle. Ez nem egyszerű.
Csak tudod az a baj, hogy én komolyan azt hittem, hogy velem az nem történhet meg, hogy visszahízzak....
Köszönöm a biztatást, és a kedves szavaid!!!
Jó reggelt mindenkinek.
Úgy gondolom mindenki nevében írhatom,hogy éreztük,hogy baj van körülötted.De ha nem jössz közénk és nem engedsz minket a közeledbe akkor nem tudunk segíteni.Én úgy gondolom vagyunk olyan jó csapat ,hogy bár mit meg oszthatunk egymással és ha tudunk segítünk.Még ha csak pár kedves szóval is.Tudom én mindenkinek van magán élete,de a gondokat problémákat SOSEM szabad egyedül akarni megoldani.Mert abból lesz a depresszió.Én tudom mi az ,sajnos már túl estem egy nagyon keményen.
Neked is nagyon boldog nőnapot és boldog vasárnapot Kíván:a csapat!!!!!!!!!!!!
Na végre, hogy visszatértél! Örülök hogy oké minden, tegyetek is meg mindent, hogy így is maradjon. Még van néhány hónap a nyárig, hajrá, tudod Te nagyon jól, hogy lehet fogyni, mire megjön a jó idő, ismét top-on leszel.
Mindegyőnk életében vannak hullámok, ezt tudomásul kell venni. Persze ha magunkról van szó, sokkal nehezebb reálisan megítélni bármit is.
Nagyon örülök hogy ismét köztünk vagy, többet ne hagyj el minket! Pusz!
Sziasztok!
Köszönöm a kedves szavaitokat, azthiszem igazatok van. Emberek vagyunk, és nem mindig tudunk uralkodni magunkon. Nos az az igazság, hogy a férjemmel elég nagy válságon vagyunk túl. A multkor már kibékültünk, de akkor nem sikerült mindent tisztázni, és ezért egy pár nap mulva újra a válást fontolgattuk. Gábor el is költözött. Tehát lelkileg nem voltam rendben, és mindent össze zabáltam, szó szerint mindent, és kb minden percbe. Az elmúlt időszakban 15kilót híztam :( Pedig hasonlóan camihoz, megfogadtam, hogy soha nem leszek többet kövér, és ezért mindent meg is tettem, azt hittem ezt a fogadalmam be fogom tudni tartani, hisz alig 7hónap alatt leadtam 30kilót, nagyon lelkes votam, de egyzserűen ha az embernek nincs a lelkében béke, nem lehet a testében sem.
A norbi könyvet olvasva, ő is leírja azt a jelenséget, hogy a fogyása után egy hétvégén 5kilót hízott, amit aztán a következő hétköznapokban keservesen tudott csak leadni.
Nos én is képes vagyok 5-6 kilót hízni pár nap alatt :( Aztán én is megpróbáltam leadni a következő napokban drasztikus kúrával, de annak az lett a vége, hogy közben zabáltam. és még több jött fel, így ment jópárszor. Így értem el másfél hónap alatt 15kiló pluszt.
Most lelkileg teljesen rendben vagyok. A férjem szeret, és én is őt, sajna régen voltunk már ennyire egy hullámhosszon. Most tehát pár napja visszatértem a szép lassú norbis módszerhez. CSak remélni tudom, hogy mostmár nemfogok zabálásba kitörni, szeretnék ismét csinos lenni.
Köszönöm, hogy meghallgattatok. Most megyek adok reggelit a családnak. Majd jövök!
Kellemes vasárnapot, és sok-sok virágot kívánok mindenkinek! Puszi
nem olvastam vissza, remélem nem olvasható, és nem sok hibát írtam.....
Én tegnap a Tescoban található Herbária boltban vettem. Egyszer Stahl J. is főzött ilyet gyerekekkel a Tv-ben, azóta a lányom is szívesen eszi. Bezzeg a zabit sajnos nem annyira szeretik. Gondolom sokkal jobb, mint a sima búzadara.
Sajnos a szokások rabjai vagyunk, de már a 8 éves lányom is, nem szereti a barna kenyeret, meg általában az egészséges dolgokat.
Sziasztok, szép vasárnapot!
Tegnap jól sikerült a névnapi buli, most vakartam elő magam az ágyból. Nagyon fini sütemények voltak, megkóstolgattam őket. Nem ettem túlzottan sokat, mégis úgy éreztem, szétfakadok. Úgy látszik, közel egy év után már szűkül a gyomrom.
Vera, megnéztem a mérlegelődet, ügyi vagy! Már közel a cél! Dodó, neked pedig elismerésem az önuralmadért! Én nem tudtam a sütiknek ellenállni. A számlámra legyen írva, hogy nem egy tálcával ettem meg:))
Szép jó reggelt!
Itt még mindig tombol a szél, meg a piroska...elhúzhatna már!
Ma karajtekercsek lesznek vmivel töltve, sütőben sütve.
Majd később jövök még, csak du megyünk csavizni.
Sziasztok! Már nem is vesztegetek szót az időről, mert felesleges. Nálunk ma csülök lesz pékné módra. Mivel sajtimádó vagyok, tegnap vettem a tescoban sovány sajtot, csak 27% a zsírtartalma. Én megélnék a sajton és a gyümin, ha arról lenne szó.
Hogy álltok a tornával? Tessék rendszeresen beiktatni, csak jót tesztek vele, majd a gyerekek is megszokják.
Erzsi, Reggel, Trallala! Ne csináljátok már, legalább két szót írjatok. Mindenki bűnözik, maximum nem dicsekszik vele.
Tegnap olyan finom sütit küldött az ismerősöm, meg kéne tudnom a receptet. Bár én nem ettem belőle, még csak az kéne, viszont érzem a puha tésztát.
Szép jó estét,itt is nagyon hideg szél fúj.
Marha pörit ettem tk kiflivel ebédre,vacsira meg parizert ettem.Elfáradtam ma korán le fekszem.
Ügyi vagy ;)
ÉN nem tudok gyümölcsön élni :P
Szivesen ;)
Jó szórakozást!
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni