Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Hello! Rám ma a szülinap miatt egy maratoni konyházás vár. Szemétség ide, szemétség oda, ehhez most nincs annyira kedvem, mert tegnap is egész nap ott álltam. De befogom ma Apát is, és akkor ketten hamar végzünk.
Csajok akiket érint, hogy vannak a kórházasok?
Szép napot!
Remélem ma tényleg szép idő lesz, nyitva lehet minden, és takaríthatok kedvemre.
Ma reggel "már" 5-ig aludtam, a tornát kihagytam, majd este megyek gyalogolni.
Asszem ma csak egy lecsót ütök össze, az hamar megvan, mert délután még anyuhoz is akarok menni a kórházba.
Mi a baj Verus? Oké, ha nem publikus.
A kisebbik lányomnak ma mondtak fel, remélem szegénykém nem keseredik el nagyon. Hogy ma milyen bizonytalan minden!
Most értem haza a sétából, remélem holnap reggelig sikerül aludnom, mert a tornát nem fogom csinálni, le vagyok zsibbadva Piros miatt.
Sziasztok!
Én kifulladásig szeretek futni már elsőre is, csak azt felejtem el mindig, h haza felé is kell menni, nem csak oda.Ma sem tornáztam, de viszont 3/4 órát bringáztam a nehezékkel.Ebben az idegállapotban nem tudnék rendesen figyelni a mozdulataimra.
Ma sárgaborsófőzi volt, reggelire bundikenyér.Vacsira egy sült májat ettem 2 sav.ubival.És nem vagyok éhes.
Picikémnek folyik a füle.Kicsit ki vagyok ettől.
Kész lett a tortalap.Holnap fogom megtölteni.Fekete erdő torta lesz.
Boldog szülinapot a lánykádnak!
Ma én is sütök.Apukámnak és a sógornőmnek lesz a szülinapja.Holnap ünnepelünk.
A babaházban só-liszt gyurmából készítettünk húsvéti díszeket.Aranyosak lettek.
Na kész vagyok a tortával, már csak össze kell állítani ha minden kihűlt. A kisfiam nagyon élvezte, mindent megkóstolt, sajnos én is, de most nem annyira, hogy rosszul legyek.
Nagyon jó kis gyerek, tegnap végigülte a lányom nyílt óráját a suliban. Már én is rohadtul mozogtam volna, szegény gyerekek, nem irígylem őket. Hát hiába, a sulit soha nem szerettem.
Nos a futópadon vannak különféle prgramok. Akad egy olyan is ami kezdő futóknak való, a futáshoz való szoktatáshoz alkották meg a hozzáértők.
Ez pedig a következő.
1perc futás, 1perc séta véltakozvaeleinte 20percen át, aztán egy-két hét múlva az időtartamot 30percre emeljük, és a futás, és séta intenzitását is növeljük. ha rendszeresen csinálod, akkor egy hónap mulva már a fél órát gyaloglás nélkül is megtudod majd csinálni.
Tortát sütök ma délelőtt a lányom szülinapjára. Imádok tortát sütni.
De közben majd be-be nézek.
Én semmi különöset nem tudok ajánlani a futással kapcsolatban. Először szar volt, aztán egyre jobb, de fokozatosan. Nagy akaraterő kell hozzá, az biztos. Sok jó receptet lehet olvasni erre a dologra, én laza vagyok ebben is. Fuss annyit amennyi jólesik, aztán egyre könnyebb lesz.
De talán Reggel is tud valami jót.
Nem biztos, hogy ez a mi hibánk volt, ha igazi tanáraink lettek volna, akkor elmagyarázták volna rendesen. Nekem már az elsős tanítónénim is azt mondta rám, mikor a felmérőket osztotta,- volt gyengébb és erősebb feladat - hogy nem tudja melyiket adja nekem, mert én olyan hülye vagyok, hogy úgysem tudom megoldani egyiket sem. Így nem beszélünk kisgyerekekkel szerintem, főleg ha ezt a pályát választottuk. Azóta is sokat gondolok erre a kedves nőre, de hogy miket, azt inkább nem írom le, mert kimoderálnának. Sőt még annál is rosszabbakat kívánok neki.
Én életem során már két férfivel is találkoztam, aki rendesen tudott magyarázni, még a fizikát is megértettem, de sajnos egyikük sem lett tanár.
Mit főztök ma csajok?
Képzeljétek ,vettem tegnap 9-es pH-jú vizet.Mivel ez kell a lúgosításhoz.Mindenhol azt mondják,hogy a csapvíz az nem jó.Én ma megmértem a csapvíz pH-ját a munkahelyemen,mert itt épp ilyet is csinálunk.És tudjátok mit tapasztaltam?A csapvíz ugyanolyan volt ,mint a speciális Füredi lúgos víz.Mindkettőnek 9 volt a pH-ja!!!!
Most akkor az egész csak átverés???Nem értem.Akkor a sok vevőt csak becsapják???Miben különbözhetnek egymástól???Nem értem!Tud ebben nekem valaki segíteni?
Sziasztok!
Csefi,ez aranyos volt!
Ma mit főztök?
Én csirkemellet sütök valamilyen szósszal.
Este csak turmixot szeretnék inni.
Jó lenne eljutni az edzőterembe is.
A babaházba ma húsvéti díszeket fogunk gyártani.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni