Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Jó reggelt.
mennem kell dolgozni,tök szar eljárni itthonról.
A fiamnak ki szedték a fogát csúnyán be van dagadva és kapott egy nagy adag antibiotikumot.
Reggel,azért mert ti csináljátok a házat nem lesz csúnya sőt biztos,hogy jobban meg lesz csinálva.Mi is mindent magunk csináltunk igaz kicsit tovább tartott,de egy csomó pénzt meg spóroltunk vele.
Hol lehet megnézni? Kedvet kapott anyukától a fórumozáshoz? :))
Mérlegeltem.:))
Sziasztok! Én nagyon szeretem a fizikai melót, látszata van és öröm csinálni. Ügyesek vagytok, hogy mindent magatok csináltok.
Kisfiam írt a nevemben a Norbi Fogyi Titkok-ba. Érdemes megnézni. Erre asszem ezentúl vigyáznom kell.
Cami én még soha nem vettem olyan nadrágot, amit ne kellett volna felhajtani. De utálom.
Sziasztok, szép napot!
Tegnap megint későn estem haza, de legalább van nadrágom! Igaz, kettőből fel kell varrni, de legalább a farmer jó.
Reggelke, nagyon ügyesek vagytok, ha ennyi mindent meg tudtok csinálni magatoknak!
Látom, ügyesek voltatok, senki nem szállt el kaja-ügyileg, gratula nektek!
Erzsi, fog az a torna, bicaj menni, ha egyszer ráérzel az ízére, és nem nyűggel csinálod. Jól eső érzés a végén, hogy "ezt megcsináltam".
Lassan elmegy Piroska, és én is visszatérhetek a tornához. Az elején még ment, de nálam vannak hülye tünetek, amikor zsibbadok, görcsölök, és nem esett jól. Ezért nem is erőltettem.
Dodóka, örülök hogy ízlett a zabi. Most állok az neki az elkészítésének. Igazán nem munkaigényes, néhány perc, és viszem magammal a melóhelyre. Ha bemennék a boltba "normál" reggelit venni, az több időbe kerülne.
Nem saját magunknak fúrjuk :)
Az elsőt magunknak 8évvel ezelőtt csináltuk. Azóta a környéken minden tavasszal és ősszel akad pár akinek kell, és a párom megcsinálja.
8éve egy idős barátjától megvette a fúrótornyot, mondván, hogy magunknak megcsináljuk, aztán elment a híre... nos így kezdődött. Az idén már a negyediket kezdi csütörtökön, pedig nem volt valami tavaszias idő szegényre.
Ja és ezenkívül a házunkat is bővitjük egy nagyobb szobával, mert most csak két szobánk van, és a fiúk már nem férnek el együtt, már csak azért sem mert két külön korosztály.
Szóval már az engedély is megjött a multhéten, de magunk csináljuk, mint ahogy az egész házunkat annakidején. Szó szerint magunk, alapot ásunk, zsaluzunk, betonozunk , falazunk, egyedül a valkolás, és az ácsmunkát nem válaljuk be. Ja és nem csúf ám a házunk attól, hogy nemmlátta szakember :)
Jó lenne nyárelőtt legalább a vakolássig eljutni, hogy a nyáron kitudjon száradni, és ősszel csak festeni tapétázni, és parkettázni kelljen.
Viszonylag jó volt a napom,de sajnos én sem tornáztam.
Erzsi a főtt brokkoli az negatív kalóriájú étel.Vacsira a legjobb.
Nem baj Erzsi, még mindig jobb, mint a hármasok!
Soha ne keseredj el.
Kutat fúrunk.
Pontosabban a Gábor csinálja, és én vagyok a segédmunkás.
Na még egyszer: Nagyon édességre vágytam délután...
Nem tudom, hogy ez most miért ment el 2x.
Nem Erzsi, nem hagyhatod abba, meg senki sem. Mindenkinek nehéz és rossz sokszor, nehogy azt hidd. Pedig én 7 éve futok és mégis van olyan, hogy alig vonszolom magam és unom.
Itt nálunk rendezik mindig a Veterán atlétikai bajnokságot. Mindenkinek látni kéne azt a sok fiatal-öreget, látszik, hogy a sport csodákra képes. Te egy szép nő vagy Erzsi, és ha már ezt adta neked a sors, akkor élj vele, és ne hagyd el magad, gondolj a kisfiadra, meg a családra, hogy milyen más egy fiatalos anyuka.
Most Erzsinek írtam, de mindenkire vonatkozik ez, nem csak rá.
Vera jó a naplód, mind a kettő.
Na mi van Rezsike feledésbe merült? Így hogy fogtok lehagyni?
Na, sziasztok!
Lusta vagyok,mint egy disznó, ma du is bicajozunk a lánnyal, majd ha engedi az idő, mert kettesben leszünk, holnap meg valszeg menni kell anyóshoz.
Tegnap sütöttem fél diétás sütit, a tésztája leveles volt, de olyan vékonyra nyújtottam, h épp csak összetartja a tölteléket, ami túró, tojás, cseresznye.Mivel semmi édesítő nincs benne, persze rajtam kívül senki nem eszi...ezt reggeliztem, meg az ebédre való sali után is ezt ettem.Ma már csak folyadék.
Sziasztok!
Cami,köszi a receptet.
Mai kajám:
R:tk.kenyér,sonka ,sajt
E:cs.mell görögösen,ubisali
V:turmix
1 óra torna
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni