Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Cami ne izélj már, honnan van neked olyan buktád?
Aztat én is akajok!!!
Csak nem te sütötted?
Reggelire tk.túrós buktát ettem, tízóraira Lolly-zabi 1/3-át, ebédre megeszem a többit.
A délutánit még nem tudom.
Énis holtponton vagyok, de most nem zavar. :P
71,6 kg-val stagnálok, a 68-70 kg lenne az álomsúly, de valahogy elfogyott a lendület. Most ezt élvezem, hogy ezt tartom, nem hízok, nem fogyok, hanem tartom. :P
Jó reggelt.
Vera,teljesen össze csináltam magam.Pedig most még mozgok is bőven,enni nem sok időm van aztán tessék ilyen szép az eredmény.
Jó reggelt!
Nagy butaságot írt a mérlegelőjébe!
Cami, a te anyukádnak is gyógyulást!
Jó reggelt!
Félig duciztam egyet ma reggel, valami bibi van a lejátszóval. Miért is ne???? Amikor végre rászánom magam, a technika behány.
Tegnap nem is mondtam, de az én anyukám is kórházban van. Ő a fájdalmaira fog kapni kezeléseket, remélem, használni is fog neki. 2-3 hét kinéz neki a kórházban.
sziasztok!
Kedves Verus!
Szeretném megkérdezni, hogy Kerink mit követett el?
Jóccakát, megyek pihizni, mert holnap nehéz napom lesz a melóhelyen.
Égjen a zsír!
Holnaptól nagyon szigorú leszek magamhoz, ezt itt megfogadom. Elkutyultam rendesen az utóbbi hetekben, holnaptól más szelek fognak fújni!
Úgyis elpletyizem ha bezabálok, és akkor ne kíméljetek!
Sziasztok, látom sehol sem eseménytelen az élet. Verus, az anyósodnak biztos nem lesz könnyű az elkövetkező néhány napja.
A fogamzásgátlásnál elég nehéz megtalálni a jó megoldást. Én is szedtem gyógyszert, de attól hetente véreztem, aztán 2-szer 7 évig volt spirálom, közben lett egy gyermekfej nagyságú cisztám is. Először terhességnek hitték. Aztán le kellett venni a spirált, és leszívni a cisztát. Rá néhány hónapra újból spirálom lett, de attól nagyon-nagyon erős volt mensi, 8-10 napig is eltartott, és nagyon sok.
3 éve elköttettem magam, azóta tök jó. Persze Ti fiatalok vagytok ehhez, én már nem akartam 40 évesen szülni, nekem ez volt a legjobb megoldás.
Reméljük nem lesz semmi baj, és felépül gyorsan.
Hú én nem merek semmilyen gyógyszert beszedni, nagyon félek tőlük. Pedig az orvos mindig rá akar beszélni a fog.gátlóra, de én nem engedek. Valahogy megijeszt, hogy minden nap be kell szednem.
A körülményekhez képest jól, vmi labdák vannak a tüdejében, h ne essen össze, v vmi ilyesmi.Reggel mennek hozzá az uram, meg a sógor.Nem lesz rövid a felépülés asszem.
Képzeljétek, azt vettem észre, h mióta másfél hete szedem a fogamzásgátlót, 3x voltam nagydolgozni.Már du majd szétpukkadt a hasam, bevettem 2 hashajtót.
Aztán a hülye gyerek vacsora után ráállt a mérlegre, le is ugrottam, még mielőtt megláttam volna rendesen a végét.Majd a reggeli "eredmény" után ráállok még 1x.
A Rezsike tornájától komolyan mondom, még a mellizmom is fáj.De ma is!
Képzeljétek, anyósom eltörte a jobb karját végig, szilánkosra alul-felül, bementek a kórházba, de ő nem marad ott...ő úgy gondolta, h begipszelik, és jöhet haza.Szerintetek?
Diák koromban én sem rajongtam a futásért, mert akkor kellett. Általános iskolában javasolták, hogy kezdjek el járni a Vasas atlétikai szakosztályába, mert tehetséges vagyok és a tanár láttam rajtam a hízás első jeleit.
Én összesen 3 edzésen vettem részt, mondtam, hogy nem járok, mert itt sokat kell futni.
A kell szót már akkor is gyűlöltem, most is.
Hát ti nagyon ügyesek vagytok! Én diák koromban sem nagyon tudtam futni, holt béna voltam...
Mai kajáim:
R: Lolly zabi
T: narancs
E: norbis kenyér felvágottal, mozarellával
A többit még nem tudom.
Az az igazság, hogy mivel 7 éve futok, kicsit meguntam. Rezső tornáját viszont annyira megszerettem, hogy főként azt csináltam télen, és amikor ki akartam volna menni futni, mindig annyira szét volt ázva a sportpálya, hogy nem sikerült.
Egyébként én hidegben, fagyban, hóban szeretek futni, ha melegszik, az már nekem nem jó.
Engem mostanában nem nagyon köt le egyetlen tornázós dvd sem, annyira unom őket.
Viszont szivesen futok, azt ismét nagyon élvezem. Jó hangosan szólnak az ütemes, lendületes kedvenc zanéim, és ettől lendületet kapok, és csak futok és futok.
Dodóka Te mostanában nem futsz? Te is nagyon szeretsz pedig. Alig vártad a jóidőt, hogy mehess.
Nagyon jól sikerült az elmúlt hetem. Egy nap kivételével minden nap futottam egy órát.
A kaját tekintve is jó voltam, mert voltak napok, amikor még azt sem ettem meg, amit eleinte aznapra beterveztem. ellenben tegnap, mert tegnap megettem este, egy túrósbuktát amit a gyerekeknek sütöttem, hogy azt vigyék a suliba 10óraira. No de nem bánkódóm ez miatt, mert az az igazság, hogy olyan szénhidrát mentes volt a hetem, hogy már gondolkodni sem tudtam, volt, hogy kétszer akartam csinálni dolgokat, mert elfelejtettem, hogy 10perce már megcsináltam.
A mérlegre még nem mertem ráállni, talán nem is kéne, csak majd a jövőhétem, mert most meg nálam jár a piroska.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni