Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Sziasztok!
Zsike, remélem hazaért a férjed szerencsésen, vagy legalább tudtatok beszélni.
Megvan a dvd, de én akkora műszaki analfabéta vagyok, nem tudtam rendesen beállítani. Kép van, csak éppen hang nincs... Na majd kérek telefonos segítséget.:DDD Este 10 után értem haza, sok kedvem már nem is volt szórakozni vele. Tegnap mérges voltam magamra, ahol voltunk babalátogatóban, kólával kínáltak, illetve nem is kínáltak hanem odatették elém. Megittam, és mégegy pohárral megittam. Alvás sem volt a rendes időben és lelkiismeret furdalásom is volt. Már biztos van fél éve hogy ittam kólát, ezért is kavart fel. A kicsike pedig nagyon édes. Na nem ott voltam ám 10 óráig, hanem a lányaimmal traccsoltunk és shoppingoltunk a tc-ban. Csütörtökön megyünk Bp-re, imádom ezeket az egész napos csajos kiruccanásokat, és mindig alig várom. A csajok már tervezik hogy hova menjünk, jó hogy nekem ezen sosem kell gondolkodnom.:DDD
Basszus egy nap tudnék aludni tovább és akkor is fent vagyok 6-kor. Együtt aludtam a gyerekekkel, ez is a szabad szombat része, és komolyan egy 20 centis helyet hagytak nekem. Fáj az egész oldalam.
Remélem mindenki jól van.
Legyetek jók és érezzétek nagyon jól magatokat.
Az én kisfiam megfázott ma, mert prüszköl és kicsit fújja az orrát, lányomnak kutya baja, kapott ma egy új biciglit, annak örül. Minden nap azzal telik, hogy tervezem a szülinapját, már az ehető tortapapírt is megrendeltem a tortájára.
Szegények mindig nélkülöznek hétvégén,(mármint engem,) de holnap bepótolunk mindent, ha lehet, akkor elmegyünk délelőtt fürdőbe, délután meg társasozunk. Már alig várom.
na már picit feljebb van a fejem, most pedig futok egyet, attól talán még feljebb lesz a fejem :)
Jobban van igen! De még mindig nem tiszta a tüdeje, jövőhétem már suli, de még nem tornázhat.
Tieid? Amúgy a Te kicsifiadnál nemigen van csodálatosabb :) Puszilom ám..
Nagy hibát követtem el a nap folyamán, megettem egy kiflit. De nagyon fáradt voltam és sok volt a meló, és én ilyenkor sokkal éhesebb vagyok.
Látom mindenki elolvassa mások írását...:DDD
Vera, Reggel fel a fejjel, jókedvre fel!
Reggelke a csodálatos kisfiad már jól van?
Vetettem ma az urammal egy csomó jó, nekem való kaját. Mozzarella, saláta, zöldségek és társai.
Most itt is süt a nap, de nem teccik, amit látok magam körül. Nagyon kéne egy alapos takarítás. Na majd ezután.:DDD
Már fő a csirkemelles káposzta, nekem biztos jó lesz, mert jó csípős lesz.:) más meg úgysem eszik ebből. Már majdnem minden kész van csak a köretek vannak vissza, ja és hogy jó puhára főjön a bab és a csülök.
Itt gyönyörűen süt a nap.
Viszont akkora szél van, és olyan hideg, hogy csuda!
Próbálok az edzésre hangolódni, de most egy kicsit még lefekszem egy félórát hunyni.
jobb kedv...hát ezt azért nem állítanám magamról...
De fel a fejjel, lesz ez majd másként is..
Nem főztem csirkéből. Biztos nem lesz olyan mint sertésből, de szerintem próbáld meg. Jó kis sovány tejföllel, nem lehet az rossz.
Ha ma veszel dvd-lejátszót, akkor gondolom a hétvégén biztos lesz egy ksi időt kipróbálni is. Úgyis kell tanulás közben egy kicsit kikapcsolódni, felfrissülni..
Sziasztok csajok!Megyek dolgozni,nem tudtam végigolvasni a hsz-at,majd este.De egy szón megakadt a szemem.DDDD
NA melyiken?
Tök szépen süt a nap,de nagyon hideg van és a szél is baromira fúj.
Szép jó reggelt. :))))))))))Dodóka :))))neked aztán tényleg vicces a férjed. Mire biztat téged, nagyon huncut.
Ma sokkal jobb a kedvem, úgy látszik tényleg nekem a napfény kell. Most látom sűt, de már maradjon is ez igy. Eddig milyen volt ez a hét nekem? Tudtam szükíteni a kaján, de még vannak kisértések(: A mozgás lusta vagyok a tornára, de ezt tudtátok már rólam. Igaz valami már ezen területen is elkezdödött, de ha ti ezt látnátok nagyon siralmas még. Most igyekszem valami rendszert beiktatni a mozgásra. Mert ez a hét még nem arról szólt nekem hogy rendszeres mozgás. Nem érdekel ha csak 10 perc de azt betartom! Kezdésnek amit kitüzök és ha már sikerül is betartanom, majd fokozatosan emelem azokat a perceket. Most látom megint nem jól irom, mert sikerüllnie kell annak a 10 percnek.
Cami szép a salid :)
Milyen öntetet tettél rá?
Jó reggelt!
Tudhatná, hogy igen, én már tavaly válaszoltam is neki:)
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni