Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Na bemegyek hunyni!
Jó éjt lányok!
Soha ne mond, hogy soha :)
Amúgy meg a fenéket vagy Te öreg.
öreg én vagyok. Ma meláttam a hajam lenövésében az eredeti hajam. esküszöm 50%ban ősz :(
25dkg túró
25dkg hagyományos FEHÉR lisz
25dkg Rama margarin
csapott teáskanál só (de kóstold meg a tésztát)
ezeket jól összedolgozod, és hűtőben pihenteted. Legjobb előzőnap bekeverni, hogy egy napot állni tudjon. Ezt a tésztát nyersen akár fagyasztani is lehet.
Szóval aprócska pogikat szaggatsz belőle, és reszeltsajt a tetejére.
Szóval ez kurvára nem diétás recept, de a családnak ünnepekre mindig csinálok.
Amég szaunáztam, megsült a csirkém, úgyhogy most csinálok egy gyors saláta egyveleget, és megvacsizom. Egész nap erre a csirkére vágytam.
Remélem Cami ha megcsinálod, neked is ízleni fog.
Szegényke! Jól rátok jár a rúd!
Mielőbbi jobbulást!
oltasd beeeeee!!!!!!
A fiúknak különösen fájdalmas mert a kis fitymájuk alatt begyulladnak a pöttyök!
Sziasztok!
Pancsika Pöttyös Panni lett.Bárányhimlős.
Ma suli volt.Jövő héten zh.Semmi időm nincs a tanuláshoz,éjszaka meg inkább aludnék.
Reggelke ezt most neked írom. Már régen akartam, de valahogy elmaradt.
Én még ilyen csodálatos pogácsákat sohasem ettem, mint amit a te receptedből lehet sütni. Kipróbáltam már legalább 10-15 féle életsztős, hajtogatós, részeges, és a franc tudja, hogy milyeneket, de ilyet, mint ez, még soha nem ettem. Úgyhogy nagyon szépen köszönöm. Örvendeztess majd meg ilyen csodás dolgokkal légyszi.
Köszi, ez nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni. Lehet hogy már hétfőn.
Állok neki a függönyvasalásnak. Húúúú de utálom.:(
-sütőzacsi (nagyon hasznos jószág)
-1nagy csirkemellfilé
-két nagy alma (vagy 3kisebb)
-2fej hagyma
-pici só, bors,
csirkemellet felszeletelem, sózom és borsozom, de enyhébben mint más csirkesülteknél.
almát meghámozom és szeletelem
hagymát pucolom csíkokra vágom, vagy karikákra.
A zacsit ráteszem a tepsire,
aztán belerakok egy sor almát,
fele hagymát,
ezekre ráteszem a csirkét,
és a maradék almát és hagymát a tetejére rakom.
Zsírt vagy vizet nemkell rátenni, mert az alma elég levet tartalmaz.
Vagy bekötöm a zacsit, vagy csak aláhajtom, és forró sütőben 60percig sütöm.
Ezután az egészet kicsúsztatom egy jénai lapos tálra, és grill fokozaton még egy picit pirítom.
Mult héten csináltam először, de ez olyan finom, hogy csuda, naponta tudnám enni.
Sütök magamnak ma almás csirkemellet estére. Többiek bolognai spagit kapnak.
Cami milyen lett a káposztád??
Hát a 10es skálán 3as a lelkem állapota, de napról napra jaul, főleg ha a mérlegem ilyen kedves hozzám, meg a nap is süt, akkor minden ok lesz.
Jó érzés azt gondolni, hogy izmosodik az ember, de nyilvánvalóan ez Dodóka esetében most nem igaz, mert ahhoz, hogy izmosodjon, fehérjét kellene enni. A zöccségekben az meg nemigazán van.
A szervezeted tartalékol, ez egyértelmű.
Én fogytam :) Pedig ma nincs is mérlegelés :)
Jó reggelt!
Dodó, biztos izmosodtál:) én mindig erre gondolok, ha nem fogyok pedig nem is zabálok, és ugye az izom nehezebb, mint a zsír:) a 20 centis alvóhely meg arra emlékeztet, mikor Anna még pici volt, és egy-egy nehezebb éjszaka a mi ágyunkban landolt, mi az ágy szélén kuporogtunk, ő meg keresztben feküdt, és ha megfordítottad függőlegesbe, akkor is vissza evickélt!
Erzsi, hazaért az urad rendben?
Reggel, hogy áll a lelki világod, jobb már?
Cami, kocka alakú(scart) csatlakozóval a legegyszerűbb összekötni a dolgot.De a zurad sem ért hozzá?
Ettem császármorzsit, szépen kisütött a nap, asszem nekiborulok a takarításnak, és igyekszem a terveimet tartani. Főznöm ma szerencsére nem kell.
Közben folyamatosan idenézek, mindenkinek szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni