Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Itt vagyok
Nagyon boldog hétvégét mindenkinek.
Ma indulok Debrecenbe a vásárra és csak vasárnap éjjel jövök vissza,remélem lesz értelme.Ezt csak halkan írom :kezdegetek fogyni:)
Jó reggelt!
Nálam még az nem fordult elő sütés közben és utána, hogy kibírtam volna nyalakodás nélkül.:( Hiába, az édesség a gyengém.
De egész jól sikerült áttérnem a diétásabb édességekre, azzal igyekszem pótolni a vágyaimat.:)
Várom a beszámolót az ünnepségről!
Keri hova tűntél???
Holnap lesz az ünnepség, aztán kivonulnak az udvarra, lesz szalonnasütés, lehet lovas kocsizni, régi rendőrautóban ülni, gondolom ugrálóvár, stb. Az anyukák visznek sütit és üdítőt, na meg az ovoda is kitesz magáért ilyenkor kaja ügyben, ők is sütnek-főznek a konyhán. Farsangkor megettem legalább 40 db forgácsfánkot, nagyon finomakat sütnek a konyhások. Ezért nézek ki így, többek közt... :DDD
Én is sütöttem ma, gondolom nagy meglepetés ez nektek, új recept, kis csúnya sütik lettek, de az előkóstolók szerint nagyon finom.
Sziasztok, jó reggelt!
Én nehezen váltok munkahelyet, a jelenlegi a második. Most nem is akarok, mert tényleg jó helyem van. Nagyon remélem, hogy el tudsz menni az ünnepségre, aljasság lenne a majom részéről, ha ezt most nem oldaná meg! Akkor tényleg nem érdemel részedről semmiféle toleranciát,( igaz eddig sem érdemelt!)és mihelyt lehetőséged adódik, lelkiismeret furdalás nélkül hagyd ott a francba!
A súlyom visszaállt a húsvétira, aminek nagggyon örülök.
Sziasztok! Csepike az hogy lehet, hogy minden versenyt, pl. a tegnapi atlétikát is mindig Ti, szemesiek nyeritek meg????? Milyen doppingszert használtok áruld már el??:DDDDDD
Az ünnepséggel kapcsolatban igazatok van, csak hát sajnos ti is tudjátok, hogy a mai világ nem ilyen, itt senkit nem érdekel már a magánszociális probléma. Jelen pillanatban nem tudok más állást, bár épült egy szálloda nálunk, és ott vannak munkahelyek, de meg sem próbálom, mivel tudom, hogy ott milyen az időbeosztás és milyen a főnök és mennyi a fizetés. És a szálloda kb. egy télen fog menni, mert be fog zárni, nem fogják bírni a fenntartását, de ne legyen úgy. Még egy szálloda sem bírta ki nálunk, mindegyik bezárt.
Az anyák napját még ma is megkérdezem, aztán remélem, hogy sikerül. A fogyim jól ment eddig, sokkal jobban is érzem magam, és már két kiló le is ment, bár ez nem érdekes, mert biztos víz. Nem is az a cél, hogy száz kilót lefogyjak 2 nap alatt, hanem hogy a rendszer ismét kialakuljon és a gyomrom szűküljön egy kicsit.
Sziasztok!
Az már végképp utolsó dolog lenne, ha nem oldaná meg, hogy el tudjál menni az ünnepségre. Álljon be egy órára, nem lesz tőle semmi baja!
Sziasztok. Dodóka a főnöködnek nem csak esze nincs, hanem szíve sincs. Mert a gyerkőcnek is nagy szüksége volna az anyuka jelenlétére az ünnepélyen. Remélem sikerül elmenned, mert ha nem elmegyek és megverem a főnököd.
Fogytam fél kilót, tudom ennek még nem szabad annyira örülnöm, de csajok én repdesek az örömtől. Szép napot, és fogyjatok szépen.
Tegnap este ahogy bejött a hideg, úgy múlt el az étvágyam is. Sőt este már sok is volt a sonka, 40 dekát kellett megenni, beletettem salátába, de két felé osztottam, ettem 4-kor és ettem 7-kor is. A második adag már nem is nagyon kellett, alig bírtam legyűrni. Az a helyzet, hogy jobban is érzem magam, éhség ide-oda, néha kell egy kis megszorítás.
Mostanában hányás-hasmenés vírus van, tegnap a lányom is itthon volt, ha esetleg találkoztok vele, ne ijedjen meg senki. Már nem a lányommal, hanem a vírussal.
A főnökömön nem tudok kiigazodni, össze-vissza beszél, a nyárról még semmi hír, gondolom már a felesége megváltoztatta a véleményét a dolgokról. Lett volna egy-két dolgom a következő két hétben, kurvára utálom, hogy pitiznem kell, néha lehet nekem is dolgom, de sajnos Ádámka anyák napi ünnepélyére így sem tudok elmenni, mert nincs aki helyettem dolgozzon, pedig csak egy óráról lenne szó.Ma még megpróbálom elintézni, de sajnos nehézkes, utálom ezt az egész hacacárét, hogy lehet, hogy nem mehet el egy anya a gyereke ünnepélyére.
JÓ reggelt!
Ügyike vagy Dodóka :)
Sziasztok!
Huhh de jó kis zűrös napom volt eddig.:) A súlyom rendeződni látszik a két napos megszorításnak köszönhetően.
No de még sehol sem vagyok a húsvéti súlyhoz képest, van még mit leutálni magamról...
Marha sokat zabálok mostanság, állandóan éhes vagyok, ezért mától elkezdem a bécsi diétát, amit minden évben egyszer megcsinálok, tavaly kimaradt, és ha jól emlékszem még 20 évesen sem tudtam végig csinálni. De nem baj, mert az eleje kifejezetten jó, spenótka, husi estére, szóval én az ötödik napon szoktam elbukni, akkor már olyan éhes vagyok, hogy mindegy mi, csak legyen. És arra is jól emlékszem, hogy igen hatásos, még attól függetlenül is, hogy nem vagyok képes a végére érni. Csináltam kuglófot a gyerekeimnek hétvégén, azt mondták ehetetlenül szar, ezért azt is én ettem meg. Ja nem tudtok egy jó kis kuglóf, vagy kalács receptet???
Főnököm felesége 20 kilót hízott egy év alatt, de szerinte nem a tunyaság és a zabálás, hanem a betegség okozta. (pajzsmirigy) Attól tette függővé, hogy jön-e nyáron dolgozni, hogy le tud-e fogyni addig. De mozogni nem akar, pedig van futópadjuk, meg minden.
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni