Kézi gőztisztítógép tapasztalatok (beszélgetés)
Csapvizet.
Még nem használtam annyiszor, hogy vízkövesedhetett volna :)
Ne menjen el a kedved :)
Szakaszosan lehet használni. Puff, pár mp. várás, puff. Mert ha hosszan nyomom, kifogy a gőz, meg kell várni, míg újra összegyűlik, de csak pár mp.
Hasonló, mint a gőzös vasalónál, gőzlöketek.
ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
Szín Sárga
Teljesítmény (W) 1050 Watt
Tartály kapacitás (l) 0,25 l
Tápellátás típusa Hálózati
Gőz-hőmérséklet (° C) 110
Maximális gőznyomás (bar) 3.2
Fényes működési kijelző Igen
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Súly (kg) 1.3
Tápkábel hossza (m) 5
Melegítési idő (perc) 3
...ááh tovább nem is kell beszélnünk erről a termékről, most esett le az a tudat, hogy mennyi víz is fér bele a tartályba..és ha jól értem 3 perc mire felmelegszik.
Ez az
:( köszönöm.
Tehát nem igen, éri meg....
Megnézted a tiédet.. hasonló a kinézete.
Arra azért nem gondoltam, hogy ennek a készüléknek súlya is van!
Pont ugyanilyenem van és valóban kétkezes. Egyikkel fogod a tartályt (tényleg dög nehéz)a másik kezeddel pedig irányítod a csövet a takarítófejjel.
Abszolut nem visz le mindent, sőt leginkább semmit se.
Nehéz, kikészül a csuklóm tőle. Lassú vele a takarítás és nehézkes.
Mire belelendülnék kifogy a gőz a tartályból és kezdődhet elölről a feltöltési és felmelegítési procedúra.
Nem a rövid csőrrel használom, hanem a kép felső részén lévő hosszabbal, mert annak végére lehet illeszteni a műanyag kefét. Ettől veszíti el az egyensúlyát.
Hasonlóm van. Pár dologra nagyon jó, másra nem annyira. Például vízköves foltokat nem szed le. Régi csempém a fürdőben hajszálrepedéses lett.
Járólap fugáira tökéletes, és zsíros foltokra is, hőálló felületen. Nem érzem túl kezesnek, mert a tartály acélból van, nehéz. Másik oldalán a merev kivezetőcső, súlypont eltolódik, szóval időnként le kell tenni megpihenni... :)
..napok óta nézegetem a neten.. konkrétan ezt a márkát:
De nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e megvenni, vagy árértékben van-e esetleg ettől is jobb?
Konkrétan, hogy egyik kézzel a tartályt kell fogni, míg a másikkal a gőztisztítót.
Véleményeket várok: köszönöm :9
További ajánlott fórumok:
- Száraz nedves porszívót vagy gőztisztítót érdemes venni?
- Érdemes ilyet venni egy H2O Mop X5 gőztisztítót?
- A topshopos vagy a Solac gőztisztítót ismeri valaki?
- Érdemes gőztisztítót venni? Ha igen, melyiket?
- Mik a tapasztalatok a gőztisztítóval kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata a Shark Gőztisztító Mop-pal (Shark Steam Pocket mop gőztisztító) kapcsolatban?