Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kezdjük az új évet új külsővel! fórum

Kezdjük az új évet új külsővel! (beszélgetés)

1 2
28. Csurmi
2013. nov. 19. 15:53
Remélem menni fog. A jillien michaels torna nagyon jó youtube-on is vannak fenn videók.
27. Hunny (válaszként erre: 13. - Patapucs)
2013. nov. 19. 15:53
Teljes mértékben meggyőztél!:) Hagyok még 2 napot magamnak a siránkozásra (remélem addigra a csuklóm is rendbe jön) és aztán újult erővel, még nagyobb erőbedobással mehet a fogyás!:) Naplót is indítottam hozzá, aminek remélem sok olvasója lesz:)
26. kati7580 (válaszként erre: 25. - Csurmi)
2013. nov. 19. 15:38
Nekem is nagyon sok van még,de nem szabad feladni. Én most vmi torna videót keresek,mert az én cd-m már össze karcolódott. Hidd el,menni fog! :)
25. Csurmi
2013. nov. 19. 15:30
De jó nektek, hogy csap pár kilócskátok van. Én ilyenkor sírni tudnék, nekem meg vissza van vagy 19 :( (ha kerekítek 5*4) :(( úr isten, belegondolni is sok.
2013. nov. 19. 15:08
Beszállok. Próbálkozom, bár lehet most már megvárom az új évek és januártól lendülök neki. Most nagyon nem megy.
2013. nov. 19. 14:56
Én is csatlakozom, még kb 4 kiló van, amitől jó lenne megszabadulni. Plusz én formásítani is szeretnék, nagyon kacérkodom a konditerem és a súlyokkal dolgozó gépek gondolatával. Anyumat akarom rávenni, h járjon velem, amíg én súlyzózok, addig ő meg ellipszisezne vagy ilyesmi, mert neki nagy feleslege van, de megmozdítani nem lehet, a kenyérről meg ilyenekről viszont nem akar/tud lemondani...
22. patapucs (válaszként erre: 21. - Butterfly00)
2013. nov. 19. 14:46
Örülök, nincs mit! :-)
21. butterfly00 (válaszként erre: 20. - Patapucs)
2013. nov. 19. 14:34
Hmm, van 1-2 ami nagyon bejön :D Köszönöm a segítséget !
20. patapucs (válaszként erre: 19. - Butterfly00)
2013. nov. 19. 14:15

Attól függ, hogy miket szeretsz.

Pár dolgot feltettem a receptes naplómba, én kb ilyeneket szoktam csinálni. Meg persze csirkét sütök, de azt más is szokott. Annyi, hogy olyankor kókuszzsírral kenem ki a tepsit, mert klasszisokkal kevesebb kell belőle a hús alá.

2013. nov. 19. 14:06
Ha van valami jó ebéd receptötletetek és van kedvetek leírni szívesen fogadom :)
18. Hunny (válaszként erre: 13. - Patapucs)
2013. nov. 19. 13:37

Valóban, én döntöm el, hogy mit eszem, és nem ő. Csak itt jön el az önuralom hiánya.

Mindjárt megyek tornázni, meg este is egy jó kis bicajozás vár rám, hátha tudok szépíteni a mai napon:)

17. Hunny (válaszként erre: 14. - Butterfly00)
2013. nov. 19. 13:35
Szerintem hatásos a zöld tea. A legnagyobb hatását én abban látom, hogy eltelíti a gyomromat, jóval kevesebbet eszem utána. Tudom, ez síma vízzel is elérhető, de tea után jóval nagyobb a telítettség érzetem, mint ugyan annyi víz után.
16. butterfly00 (válaszként erre: 15. - Patapucs)
2013. nov. 19. 13:23
Köszönöm! Majd meglátjuk, aztán megírom én is :)
15. patapucs (válaszként erre: 14. - Butterfly00)
2013. nov. 19. 13:21

Szia!

Citromos vizet ittam még 01-04 hóban (minden étkezés előtt fél citrom leve), nekem jó volt ill. nem tudom, hogy használt vagy sem, de nem volt rossz. A zöld tea hasznát egyenlőre még nem látom, semmit sem érzek (pedig volt, hogy 1 litert is megittam belőle).

2013. nov. 19. 13:17
üdv nektek is :) Én nem csinálok kitalált diétát csak mindenre figyelek egy két dolgot helyettesítek, kevesebbet eszek, sok víz amihez még szoknom kell mert sajnos nem iszok eleget. Plussz tornázom hetente 3x-4x. Kis tányért használok, hogy nagyobbnak tűnjenek az adagok. Próbálok kevesebb lisztes dolgot enni meg persze édességet ammennyire lehet mellőzni, de azért nem vonom meg teljesen mert kívánom az édes ízt. Most ennyi jutott eszembe. Ja és ki akarom próbálni a zöldtea meg a citromosvíz alkalmazását :) valakinek van erről tapasztalata?
13. patapucs (válaszként erre: 11. - Hunny)
2013. nov. 19. 13:12

:-)

Én tavaly úgy kezdtem hozzá, hogy december 31ig elpusztítottam minden nasit. Szaloncukrost, csoki, stb.

Aztán fél évig nem is ettem ill. május 31ig, mert akkor volt a fiam szülinapja.

Attól még, hogy a párodnak kell neked nem kötelező enned belőle. Vegyetek annyit, amennyit Ő megeszik és slussz.

Egyébként szerintem oly mindegy, hogy elaprózod vagy sem, amit megeszel, az plusz és felesleg - hacsak le nem dolgozod még aznap sporttal.

2013. nov. 19. 13:04
Sziasztok! :) Én is csatlakoznék. Most kezdtem újra diétázni. Nem rég lement rólam 6 kg,de még így is 78 kg vagyok,a 160 cm-emhez. :)( Ti milyen diétát csináltok?
11. Hunny (válaszként erre: 10. - Patapucs)
2013. nov. 19. 13:01

Beleolvastam mindkettőtök blogjába, el is szégyelltem magamat. Ha nincs itthon nasi, akkor teljesen jól megvagyok, egyáltalán nem kívánom. De hát maradt még a tortából hétvégéről, meg akciós volt a túrórudi, és párom felkiáltott h kell!:D Persze, mindig másra fogom...

Egyébként meg szerintem jobb, ha előbb "elpusztítom" őket, szóval inkább egy nap egyek többet, minthogy 1 héten keresztül minden nap egy kicsit.

10. patapucs (válaszként erre: 9. - Hunny)
2013. nov. 19. 12:51

Helló!

:-)

Hát, a nasik valóban segítik a fogyást. :-D

2013. nov. 19. 12:50

Sziasztok!

Én is csatlakoznék!:) (mondom ezt nagy lelkesen, miközben épp túl vagyok az ebéden, a hozzá tartozó sütin, és épp túrórudit majszolok:S) Kb 9kg-tól szeretnék megszabadulni. Azthiszem az étrendem jó volna, ha az édességek nem csábítanának, meg tornáznom kéne egy kicsit.

8. patapucs (válaszként erre: 7. - Netty80)
2013. nov. 19. 12:48

Akkor te paleozol vagy csak azokat szereted?

Engem foglalkoztat, mert hosszú volt az út idáig (január óta csinálom) és már most előre tervezem azt az időszakot is.

Azt tudom, hogy amikor anyuhoz átmegyünk, akkor ott hagyományos kaják lesznek (bejgli, majonézes sali, stb.), de otthonra a saját szánk íze szerint lesznek a sütik is.

7. Netty80 (válaszként erre: 4. - Patapucs)
2013. nov. 19. 12:06
:D hat..en egyenlőre bele sem akarok gondolni a kariba...:) bár..majd sutok paleos sütiket!!:D talán azzal (ha mértékkel eszem) csak stagnálni fogok :D
2013. nov. 19. 12:04
Nekem egyszer volmár egy nagyobb fogyim 1 éve ősszel kb 2 és fél hónap alatt 8-9 kg De lehetett volna még több is plussz abból visszajött olyan 3 kg szóval ezt szeretném még leadni :)
2013. nov. 19. 12:01
Sziasztok!!jó hogy egyre többen vagyunk :) Sok sikert mindenkinek :) így tovább
2013. nov. 19. 11:59

Sziasztok!

Jövök én is. :-)

Én "mindenhol" ott vagyok, mert még 4kg nekem is hátra van. Számomra ez kb. úgy lesz (ha minden terv szerint halad), hogy leadom karácsonyig, utána meg azt kell leadnom amit visszahíztam január végéig. :-D

2013. nov. 19. 11:54

Sziasztok, nekem ez a 2. napom, én 12 hetet tűztem ki magamnak és hát amennyit csak tudok annyit fogyni, de minimum 15 kg-t.

79ről indultam. Minden 4.hét végén mérlegelek. Eredeti célom a 60 kg lenne.

2013. nov. 19. 11:46
Szia! En mar " útközben " javában,de szivesen csatlakozom..:) nekem még 7.5 kilo van hatra! :) sok sikert!!!
2013. nov. 19. 11:27
Sziasztok! Mai naptól indítottam fogyókúrámat,2 hónapot tűztem ki magam elé tehát január közepe-végére szeretném elérni a célt ami - 8 kg ! gyertek osszuk meg egymással ötleteinket, gondolatainkat!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook