Kezdjük az új évet új külsővel! (beszélgetés)
Attól függ, hogy miket szeretsz.
Pár dolgot feltettem a receptes naplómba, én kb ilyeneket szoktam csinálni. Meg persze csirkét sütök, de azt más is szokott. Annyi, hogy olyankor kókuszzsírral kenem ki a tepsit, mert klasszisokkal kevesebb kell belőle a hús alá.
Valóban, én döntöm el, hogy mit eszem, és nem ő. Csak itt jön el az önuralom hiánya.
Mindjárt megyek tornázni, meg este is egy jó kis bicajozás vár rám, hátha tudok szépíteni a mai napon:)
Szia!
Citromos vizet ittam még 01-04 hóban (minden étkezés előtt fél citrom leve), nekem jó volt ill. nem tudom, hogy használt vagy sem, de nem volt rossz. A zöld tea hasznát egyenlőre még nem látom, semmit sem érzek (pedig volt, hogy 1 litert is megittam belőle).
:-)
Én tavaly úgy kezdtem hozzá, hogy december 31ig elpusztítottam minden nasit. Szaloncukrost, csoki, stb.
Aztán fél évig nem is ettem ill. május 31ig, mert akkor volt a fiam szülinapja.
Attól még, hogy a párodnak kell neked nem kötelező enned belőle. Vegyetek annyit, amennyit Ő megeszik és slussz.
Egyébként szerintem oly mindegy, hogy elaprózod vagy sem, amit megeszel, az plusz és felesleg - hacsak le nem dolgozod még aznap sporttal.
Beleolvastam mindkettőtök blogjába, el is szégyelltem magamat. Ha nincs itthon nasi, akkor teljesen jól megvagyok, egyáltalán nem kívánom. De hát maradt még a tortából hétvégéről, meg akciós volt a túrórudi, és párom felkiáltott h kell!:D Persze, mindig másra fogom...
Egyébként meg szerintem jobb, ha előbb "elpusztítom" őket, szóval inkább egy nap egyek többet, minthogy 1 héten keresztül minden nap egy kicsit.
Helló!
:-)
Hát, a nasik valóban segítik a fogyást. :-D
Sziasztok!
Én is csatlakoznék!:) (mondom ezt nagy lelkesen, miközben épp túl vagyok az ebéden, a hozzá tartozó sütin, és épp túrórudit majszolok:S) Kb 9kg-tól szeretnék megszabadulni. Azthiszem az étrendem jó volna, ha az édességek nem csábítanának, meg tornáznom kéne egy kicsit.
Akkor te paleozol vagy csak azokat szereted?
Engem foglalkoztat, mert hosszú volt az út idáig (január óta csinálom) és már most előre tervezem azt az időszakot is.
Azt tudom, hogy amikor anyuhoz átmegyünk, akkor ott hagyományos kaják lesznek (bejgli, majonézes sali, stb.), de otthonra a saját szánk íze szerint lesznek a sütik is.
Sziasztok!
Jövök én is. :-)
Én "mindenhol" ott vagyok, mert még 4kg nekem is hátra van. Számomra ez kb. úgy lesz (ha minden terv szerint halad), hogy leadom karácsonyig, utána meg azt kell leadnom amit visszahíztam január végéig. :-D
Sziasztok, nekem ez a 2. napom, én 12 hetet tűztem ki magamnak és hát amennyit csak tudok annyit fogyni, de minimum 15 kg-t.
79ről indultam. Minden 4.hét végén mérlegelek. Eredeti célom a 60 kg lenne.
További ajánlott fórumok:
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Játékos csevegés/csak HÉT szóból álljon!Az utolsó szóval kezdjük!/
- Ha szebb külsővel áldott volna meg a sors, akkor most...
- Kezdjük az új évet csinosan!! Ki tart velem?
- Külső memória/merev lemez - a mostani memóriát 100%osan tudom helyettesíteni a külsővel?