Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Kevésből fogyni nehéz... fórum

Kevésből fogyni nehéz... (beszélgetés)

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
639. Brad (válaszként erre: 637. - Gubóka)
2011. jún. 19. 22:18

nehogy rágyújts!

Köcsög manót üsd agyon!

638. miel77 (válaszként erre: 637. - Gubóka)
2011. jún. 19. 22:11
hmm :(( nekem is sincs olyan húú de jó kedvem.. és nem is tom mikor lesz, most olyan kilátástalannak látom a jövőt. Jó lefoglalom magam most még, de vhogy munkába kellene majd állni... de ez is olyan nehéz.
637. Gubóka
2011. jún. 19. 22:02

jajj lanyok én olyan rossz kedvu vagyok most. egesz nap bujkalt bennem, de teljesen elojott. :S

ugy ragyujtanek. de csak azert sem. olyan vagyok mint egy puding akit beraktak a mosogépbe

636. miel77 (válaszként erre: 635. - Gubóka)
2011. jún. 19. 20:33
ja tényleg, már nézegettem régebben a naplód, amikor indítottad, majd végig olvasom már :))
635. Gubóka (válaszként erre: 634. - Miel77)
2011. jún. 19. 20:28

a naplomban osszszedtem a leirasokat es videokat, de leöltöttem több vd-t és azokat is megneztem h h kell kivitelezni a gyakorlatokat.

sokkal hajlekonyabb lettem amugy, megmutattam anyukamnak, mert latta eloszor h cisnalom, és megnezte most es mondta h égés föld. ugyhogy legalabb erre jó :D

634. miel77 (válaszként erre: 633. - Gubóka)
2011. jún. 19. 19:43
dvd-t is van hozzá, vagy csak könyv alapján csinálod?
633. Gubóka (válaszként erre: 632. - Miel77)
2011. jún. 19. 19:41

22én, meg 29en ketszer meg juli 4. meg lehet meg egy lesz. ki tudja mar nem szamolom inkabb...:D

de jol allok. beosztottam az dom, kiszamoltam hany tetelt kel megtanulni h vegezzek, és tul telejsitettem magam.. :)

most megyek jogazni, végre haldok benne, és kezd izgi lenni :D

érdeme skirpobalni olyan nyugtató hatasa van h hihetetlen

632. miel77 (válaszként erre: 631. - Gubóka)
2011. jún. 19. 19:22

Nagyon ügyi vagy, mikor mész vizsgázni??

ja jó a jóga :))) nekem is szimpi, de egyedül itthon én még nem vettem rá magam.

631. Gubóka (válaszként erre: 630. - Miel77)
2011. jún. 19. 18:25

kell a kikapcoslódás is neha :P

huh en meg ma annyit tanultam, hátba vergetem most magam szépen :D

én meg jogazni fogok este megint :P teljesen jógajunkie lettem :D

630. miel77 (válaszként erre: 629. - Gubóka)
2011. jún. 19. 18:05
ezt még nem próbáltam, egyik ismerősöm a pirított vajas kenyérre esküszik... én ma 5ig gyakorlatilag semmit nem bírtam enni, most se sokat, de volt itthon rántott sajt, az jót tett :)) végül is az is zsíros... ahh de most tényleg durván sokat ittam asszem :)) akkor nem tűnt fel :))) egész nap sorozatot bámulok, másra nincs erőm... pedig ma futni akartam, mondjuk egész nap esett.
629. Gubóka (válaszként erre: 628. - Miel77)
2011. jún. 19. 17:36
sok viz es c vitamin. meg nekem azsiros etelek segitettek. hazamentem beallva benyomtam egy jo kis rantottat. masnap meg se ereztem a dolgot..:))
628. miel77
2011. jún. 19. 17:15

Sziasztok!!

Alig látok... nagyon másnapos vagyok, grrr :((( el sem hiszem ezer éve nem volt ilyen... szóval jó volt a party, egy buliban kötöttünk ki. Addig semmi bajom nem volt, míg a saját borunkat ittuk.. de a szórakozóhelyen vett engem totál kikészített, vagy nem tom, addigra már sok lett. Ah aludtam vagy 3ig de most is csak pupillázok, úgy fáj a fejem... na ilyent szoktatok csinálni? Mi jó a másnaposságra??

vicces lehetsz Brad ezt most így elképzeltem :)))

hmm rem gyorsan lesz neted, hiányozni fogsz :(

627. Brad (válaszként erre: 626. - Gubóka)
2011. jún. 19. 16:03

de most a költözés is csúszni fog úgy néz ki 1 hónapot. :( nem találunk kint lakást (ami normális)

Mobil net lesz sztem, ha nem lesz a lakásban már eleve bekötve...

vagy wifi...

vagy mobil net...

de most épp olcsó laptopot nézegetek, mert az öcsém szanaszét hajlítgatta a mostanit, amiről írok, szóval a monitort néhány kábel tartotta egészen a mai napig, mígnem a pasim egy jól irányzott mozdulattal le nem rúgta...

most bal kézzel tartom a monitort, jobbal meg pötyögök... nem élvezem...

626. Gubóka (válaszként erre: 625. - Brad)
2011. jún. 19. 15:57

jajj neee :(((

hamar bekötik németek a netet. legalábbis nálunk nagyon hamar el volt intézve, nem lesz az egy ket hónap!! egy het max, de igyekezzel elintezni hamar !! :((

625. Brad
2011. jún. 19. 15:40

lányok... rossz hírem van. Kb 2 hét múlva már nem leszek. Lemondtam a netet a költözés miatt és ameddig nem tudok másikat vásárolni, addig biza nélkülöznötök kell a hozzászólásaimat. :(

Ez lehet csak 2-3 hét, de akár 1-2 hónap is.

ha haza megyek magyarba, akkor írok, de nem fog sűrűn előfordulni... :(

624. Gubóka (válaszként erre: 623. - B3b31ed2eb)
2011. jún. 19. 10:29

inkabb heti fél kiloval szamolj max 1kgmal az biztos nem jon vissza es a börörd se sinyli meg :)

most hireteln nem jut eszembe tbb dolog, de ha igen akkor majd irok :)

623. b3b31ed2eb (válaszként erre: 621. - Gubóka)
2011. jún. 19. 10:00

drasztikusan nem is nagyon tudnám szerintem,nekem már az is megfelelne,ha egy hét alatt lemenne 1 kg,az teljesen reális sztem. meg ha lassabban fogyok,remélhetőleg nem is nagyon jönnek majd vissza a kilók. persze tudom,hogy utána is figyelni kell majd a kajálásra.

nekem a családom fehér kenyeret eszik általában,nekem szoktak néha korpás kenyeret venni,de néha megeszem a fehéret én is. de most már csak a korpásat fogom venni meg azt is inkább reggelire kellene max ennem,mert általában esete eszem sajnos,pont amikor nem nagyon kellene már :)

a nyár úgyis a gyümölcsök szezonja,szóval ez most könnyebb lesz így :) szeretem az üditőket is,mondjuk nem olyan gyakran iszok,max 1-szer egy héten. de ezek szerint arról is jobb lenne leszoknom :D

ne fogd vissza magad,örülök a tanácsoknak és igyekszem meg is fogadni őket :) szóval csak nyugodtan,ha van még :D

622. b3b31ed2eb (válaszként erre: 620. - Gubóka)
2011. jún. 19. 09:52

elmennék egyszer én is egy zumba órára. így dvd-n is tetszik,meg jó,hogy abból is van többféle szóval lehet váltogatni,de élőben biztos teljesen más a hangulata.

jaja,úgy szoktam,váltogatom őket. unalmas is lenne egy idő után mindig ugyanarra. megvan nekem pl Czanik Balázstól a capoeira aerobic 1-2-3,a hardcore aerobic,de zumbából is van többféle. erősítésnek meg ott van hasra szintén Czaniktól a hasburning meg Tracy Anderson-nak is van egy jó kis erősítő dvd-je. Rubint Rékát én nem szeretem,Béres Alexandrával meg az a bajom,hogy nekem az ő gyakorlatai nagyon erősítenek. van még pilates-em meg hastáncom is,azokat mondjuk még nem próbáltam.

mától tervezem én is írni,remélem,hogy tényleg kontrollálni tudom majd egy kicsit a segítségével a dolgokat :)

ezt a tönkölybúzás kekszet meg lehet,hogy kipróbálom majd,jól hangzik :)

621. Gubóka (válaszként erre: 618. - B3b31ed2eb)
2011. jún. 18. 20:13

a masi kamit akartam mondnai, h nem kel drasztikusan megvaltoztatani az etkezest hanem fokozatosan. ha ehezel a szervezeted azt fogja hinni h veszely van es mindent raktarozni fog zsir formajaban.

mi anyukammal eloszor annyit cisnaltunk h a kenyeret lecserltuk rendes barna eknyerre nem ez a peksegben kaphato félbarna kenyer meg barna..ami kb ehernek felele meg. lehet kapni sparban dmben rossmanban is zacskos kenyeret kicsit fekete teglalapok. dragabb igaz, de abbol nekem reggelire eg szelet eleg vacsorara fél, pedig nagy etku vagyok.

sok kortet zoldsgeet kell enni hozza. ha minnel tobb gyumolcsot eszel, annal kevesbe fogod kivanni az edesseget mert nem a coskit kivanod hanem a benne levo cukrot amit a gyumolccsel tudsz poztolni. en szinte sose ettem gyumolcsot lassan egy eve lettam nagy gyumolcsosos, akkor mikor flehagytam az edesseg evessel. rogton nyultam a gyumoclsert es kiloszamra fogyott minden :)

iylen alapveto dolgok, nem tudm menynire szereted az uditoket pl sio meg tarsai. kozel egy ebednyi kaloria van bennuk.. sima olaj helyett oliva oalj, sokkal kisebb a kaloria tartalma es egeszegsebb is, suteshez is azt hazsaljuk, de legjobb a pálma zsir lenne, az még jobb.

a sutott dolgokat lehet ugyis cisnalni ami panirozott pl rantott hus, h keversz zabpelhyet a mrozsaba es ugy sutod ki, mert akkor kevesebb olajat vesz fel.

fözelekeknel ne liszttel keverd be a fouzeleket hanem 1-2 szem fott krumplival ugyanaz a hatas de mennyivel egeszegesebb dietasabb :)

na bocsi a sok hozazszolásért, igeem visszafogom magam!!! :$ :D

620. Gubóka (válaszként erre: 618. - B3b31ed2eb)
2011. jún. 18. 19:48

én jartam eloben is zumbazni nagyon o volt :)

ha dvdre tornazol valtogassal tobb dvd-t mert hozza szokik a szervezet egy ido utan es nem fogsz ugy formalodni.a legjobb min ealkalommal masikat tudsz elovenni a heten. lehet hasonlo tipusu h akkor capoiera aerobik csak akko ne mindig ugyanaz, hanem mas mas dvd belole.

a naploiras jootlet mikor latod h mit eszel, pf kiakad z meber, eb csak egy hetig irtam de total megrazott :D volt h benyomtam 6 órias tororudit egy nap..cirka 1200kaloria... most meg itt az 5ös pakk, és 5 napig kitart. napi egy :)

át lehet állni, nem vészes, az elejen rossz csak. vannak iylen sutitkék leirtam egyet lentebb belinkeltem tönkolybuzas keksz, csinald meg, egy darab csak 60kcal. átlagban egy nap 200kcal az amit be vihet az ember nassbol ha fogyozik. szoval abbol tudsz ennni 3-4et es mivel edes nagyon telit is, és utanna nem is kivansz mas edesseget egesz nap mert gej vagy gely? nem tudom :S :DD

meg fog jonni a kitartas ne aggodjal, az elejen nehez atalni utanna sokkal konnyebb. en szeptember ota figyelek az etkezesre most obban azota hszeretnek meg kicsit fogyni és angyon soka tszamit.

anyukamnak mondta a dokija h sokkal jobb a verkep lelete

619. Gubóka (válaszként erre: 615. - Miel77)
2011. jún. 18. 19:44

igen nekem is ez a laktoóvó vega dolog szimpi, olvasgatok uatnna, aztan nyaro nha baratomnal leszek kiprobalom miylen. ha tetszik megtartom ha nem nem. de a sült szalonna a kedvencem amugy :DD

vegetáriánus életmód előnyeit röviden az alábbi 4 pontban lehet összefoglalni:

1. A táplálkozással összefüggő civilizációs betegségek esélye nagyságrendekkel redukálódik

2. A korábban emésztésre fordított energia egy része felszabadul, a méregtelenítés hatékonyabb, az alvásigény csökken

3. A mentális teljesítőképesség javul, a szellemi állapot tisztább lesz

4. A lelki státus javul, az idegrendszeri állapot stabilizálódik a vércukorszint-optimalizáció és a szabályozó anyagok nagyobb kínálata miatt.

az első csak akkor igaz ha bizonyitottan ökologiai vegyszer mentes gazdasbol szarmazik a taplalek, amugy a többi igaz :)

ajj de foglalkoztat :P

jo mulatast estere!

618. b3b31ed2eb (válaszként erre: 608. - Miel77)
2011. jún. 18. 19:18

hát remélem. mellette tanulok még más nyelveket is,hogy nagyobb esélyem legyen majd vmi jó melót találni,szóval reménykedem :)

nem vezettem még eddig,de nem is rossz ötlet. talán,ha látom leírva,hogy néha mennyi baromságot összeeszek,kicsit visszariaszt majd :)

szoktam sportolni,így hogy kevesebb időm volt ugye a tanulás miatt,kb 2-3 alkalommal tornáztam egy héten,de most hogy már végeztem,minden nap szeretnék minimum egy órát. dvd-re szoktam nyomni,capoeira aerobicot például meg zumbát. de szoktam néha erősítő gyakorlatokat is. a capoeira aerobic meg a zumba jó zsírégetők,az erősítés meg jól formál,szóval ha ezt egy kis odafigyeléssel ki tudnám egészíteni a táplálkozásban,biztos tuti lenne az eredmény,csak hát nem könnyű sajnos :/

617. b3b31ed2eb (válaszként erre: 601. - Brad)
2011. jún. 18. 19:11

nálam főleg az (is) a baj,hogy nagyon édesszájú vagyok. ha sokáig nem eszek csokit például,akkor egy idő után már nem is nagyon kívánom,de ha engedek egy kicsit,én nem elégszem meg egy kockával,és utána jobban is kívánom,mintha egyáltalán nem ennék. most például vizsgaidőszakban többször is ettem egy héten,az agyserkentő hatása miatt na meg persze élvezetből is :) most viszont,hogy több mint egy hete végeztem már,és azóta nem is ettem,nem nagyon kívánom. csak azért nehéz megállnom,hogy ne egyek újra,mert a családom nagy része is elég édesszájú,így elég gyakran vesznek vmi édességet és persze a kínálásnak nehéz ellenállni :/

köszi,aranyos vagy :)

616. b3b31ed2eb (válaszként erre: 598. - Gubóka)
2011. jún. 18. 19:03
aranyos vagy,jövök majd mindenképp :) úgy érzem,nagyon jó a társaság,szóval már csak emiatt is érdemes :)
615. miel77 (válaszként erre: 614. - Gubóka)
2011. jún. 18. 18:34

ááá én sosem lennék vega, szeretem a husikat nagyon, meg hát a fehérjét a sok sporthoz miből pótolja az ember? bár a laktoóvó vega, vagy mi az még egész szimpi, tudod, hogy csak húst nem eszik, de a többi cuccot igen, sajt, tojás, tej, amiket az állat ad, és nem szenved tőle :))

Én falun nőttem fel, és egyáltalán nem vágyom vissza... mondjuk egy ilyen fűszernövényes ládikót szívesen csinálnék magamnak, csak eddig mindig minden kipusztult :((

Na megyek vacsizok aztán lassan készülődöm, mert este barátnőmnél lesz esküvői meghívó átadó party :))))

614. Gubóka
2011. jún. 18. 18:27

Esztergom picike. de en szeretem a kis varosokat, szivem szerint tanyan laknek és megtermelnem magamnak ami kell :)

jajj ugy izgatja a fantaziamat a vega dolog. a yoga kapcsan olvasgattam olvasgatok rola. csak en imadom a hust. :D

tudod van iylen vercsoport dieta, biztos hallottal rola, na en ponzt azokat eszem ezerrel amiket elvileg nem szabadna, es miota erre figyelek, csokkent pl az allergiam. (nem eszek fustolt pacolt dolgokat amik fokozzak az allergiat vagy csak nagyon ritkan) ugyhpgy lehet osszefuggés.

hm vajon meg tudnam allni h ne egyek kolbaszt?:D nem tudom most ugy tetszene ha vega lennek hehe

613. miel77 (válaszként erre: 612. - Gubóka)
2011. jún. 18. 18:22
Esztergom olyan szép :)) mondjuk Szegedet is imádom, és itt akkora, hatalmas piac van :))) szoktam kijárni, rengetegen vannak az az egy rossz :)
612. Gubóka
2011. jún. 18. 18:19

jajj nagyon, a jo fincsi dolgok mindig oylan dragak

udod mit varo knagyon? majd ha egyszer összeköltözünk baratommal (nincs az oylan messze van egy gyanum :P) akkor az esztergomban leshz. és akkor majd mehetek piacra vasarolni. nagyon szeretek piacolni de nalunk a kornyeken nincs csak spar meg etsco. egy ket fazon arrul ilyen kis paic jelleggel a spar mogott, de nekem annyira nem jön be es draga is.

611. miel77 (válaszként erre: 610. - Gubóka)
2011. jún. 18. 18:07
hmmm imádom az áfonyás dolgokat :))) de olyan drága az áfonya... miért?? :)
610. Gubóka
2011. jún. 18. 18:03

na lányok, meg volt az leső krémes tekercses torna :D

nekem tetszett, bar a zizeges kicsit zavart, az iztos h ha utanna mennem kell valahova nem teszek vele fahejat mert annak az illatat egy tusolas nem viszi le..:D

a folia alatt rettenetesen megizzadtam, de nem cispett meg enm is volt meleg, mert nagyon jól hűsített a krém, szóval nem volt kellemetlen.

icipicit priosabb a böröm, de lehetnyivel, ez lehet a fahej miatt, vagy mert hatmoso masszirozo kefevel atdorgoltem a labam :DD

most me ga jol megerdemelt vacsika. hazi kfer afonya turmix-val :P

❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook